harlem shake

    umarsızca gülme, umarsızca sallanan her karaktere ayrı ayrı odaklanma sebebi. saçma iyidir, saçmalığı severim. bir şeyin güzel olması için illa bir anlamı olması gerekmez. bir şeyi yapmak için illa onun bir mantığının olması da gerekmez. bir şey sadece can istediği için yapılır, bana göre. düşünmeden bişeyler yapmak, saçmalamak iyidir. o yüzden izlerken gülüyorum bu videoları,çünkü tamamen amaçsız ve saçma .
    o değil de bizim ofisi de ayartmaya başladım yavaştan, süpervizörü de kafaladık mı tamamdır bu iş.
    (08.03.2013 21:36)

tarkan ın kadınlar günü mesajı

    Tarkan kuşkusuz sonuna kadar haklı. bu yazıyı bir kadın yazsaydı hemen "dişi yakarış" falan diye dalga geçerlerdi. bana kalırsa türk erkeklerinin sorunu dışarıdan nasıl göründüklerini farketmemeleri. eğer farketselerdi belki kendilerine bir nebze çeki düzen vermeye çalışırlardı.

    dışarıdan barbarlar olarak görünüyorsunuz. badem bıyıklı şakirt ya da çağdaş kemalist olmanızın bir önemi yok. önce insan olmayı öğrenmeniz lazım. lakin evrimleşmeniz pek de mümkün gözükmüyor.
    (08.03.2013 21:19)

harun yahya

    darwinizm'e açtığı savaşla tanımış olduğum, fakat hayatımın en büyük yanılgılarından birisine sebep olan, kendini mehdi ilan etmeyip, mehdi'yi kendisi ilan eden, cübbeli hoca'yla araları açık olan, bir takım acayip kızlar tarafından çokça sevilen (!) ve son olarak hakkında uzun uzun açıklama yapmakla zaman israfı yaptığım gereksiz adamdır.
    (08.03.2013 21:11)

kelebeğin rüyası

    astalıklar ve şiirler can yakıyor.hele hastalıklı görünmek için bir zayıflamışlar sormayın ucube gibiydiler çok üzüldüm ben hallerine.eve davet edip yemek ziyafeti veresim geldi.
    sonunu da söyleyimde iyice sinir olun hepsi ölüyor ve sonra insan vereme küfür ediyor.
    (04.03.2013 23:13)

hamster

    dün görüp dayanamayıp aldığım süper hiperaktif yaratık. öyle kafes falanda almadım evin içine salarım gezer diye, o gazla eve gelince saldım ki meğerse gecede 5 km koşuyormuş bu, 3'ünü beraber koştuk yakalayana kadar. yavru ve toplam büyüklüğü serçe parmağım kadar olsa da gerçekten iyi koşucu. uyurken çıkamayacağı bir kovanın içine koydum sabaha kadar tırnaklarıyla kazıdı kazıdı, 8-10 kere uyandırmayı başardı. baktım olcak gibi değil velet uyurken gittim tam tesisatlı bi kafes aldım şimdi yeni yuvasında mışıl mışıl uyuyor. ayrıca maymunlukta üzerine olmayan karanlık delik, kuytu ortam manyağı yaratık.
    (10.11.2012 22:09)

yiyememek

istanbul

    istanbul adrenalindir, istanbul dinginliktir, istanbul eğlencedir istanbul sukunettir, istanbul sınırsız gece hayatıdır, istanbul dini motiftir, istanbul hayatta kalandır,istanbul 2 kıtadır,istanbul bir yürektir, istanbul batıdır, istanbul doğudur, istanbul bizanstır, istanbul osmanlıdır ,istanbul yemektir ,istanbul sahilde yürümektir, istanbul boğazdır, istanbul 7 tepedir, istanbul yaşamdır...
    (19.10.2012 21:13)

kentucky fried chicken

    istanbulda tek başına kaldığım iki aylık dönemde bir adet kova söyleyerek onu 4-5 gün akşam emeği niyetine ısıtıp ısıtıp yediğim firma. elbette ilk aldığımdaki kadar güzel olmuyor ama olsun. bu arada ekmeklerine şu kahvaltıda yediğimiz chokokrem nutella falan sürün. çok güzel oluyor.
    (19.10.2012 21:05)

sıla

    duru sesli, güzel yüzlü afet-i devran tadında bir hatundur. bu kadını dinlemek her şekilde güzel. mutluyken, neşeliyken, kederliyken, hele ki rakı masasında o söyleyecek siz dubleleri arka arka sıralayacaksınız. kah mazideki günlere gidecek kah geleceğe dair bahar kokulu hayaller kuracaksınız. bayılıyorum bu hatuna. güzelliğini gördükçe ulan bu da kadınsa biz neyiz öl hatun sen öl sıla yaşasın senin geri kalan ömrünü diyorum. evet sanırım ben bu hatunu tapar vaziyette beğeniyorum.sesini dinleyip eehh diyecek insan evladı nefes almasın lütfen.
    yeni albümü vaveyla,albümü baştan dinliyorum şu anda, içimden de geçmiyor değil "rakı olaydı, eyiydi" diye.güzel ses, güzel söz, güzel müzik, güzel yorum. bu kadın tamamıyla bu dördü işte.şarkıları da kendisi de kaliteli.
    (19.10.2012 20:53)

günaydın

    pozitif enerji yayar insana.kullanılması dili aşındırmaz,insanı borca sokmaz.bazıları söyleyebilmek için para veriyor sanırım.*
    (19.10.2012 20:43)

ex ten next olmaz

    "biten bir ilişki bitmiştir." tezinin post-modern sloganı**
    (19.10.2012 20:37)

eski sevgili

sezen aksu

    sevmiyorum abi ben bu kadını...
    yapay, hizipçi, adamına göre muameleci, karanlık biridir.türkiye'nin en çok abartılan, en şişirilen balon besteci-şarkıcısı. madonna'nın sütyeniyle dalga geçerek güldürdüğü ve kendisini espirili zanneden kitlenin favori tv programı ''yetenek sizsiniz türkiye''dir.son kullanma tarihi, hülya avşar ile aynı dönemlerde bitmiştir.
    (15.10.2012 20:48)

polyphonic

    ilk polifonik melodili telefonlar çıktığında ne havalıydı yahu.
    (14.10.2012 00:18)

tarık mengüç

    esra ceyhan'da uçan adam sabri'den kaçarak sükse yapmış sanatçı. inanılmaz güzel parçalar ve harikulade saç stili ile tüm genç kızlar hayranı olmuştur. beyefendi duruşu ve efendi kişiliği de göze çarpan diğer hususlar.*ha bir de neden ağzını kapatarak güldüğüne anlam veremediğim halkın içine sızmış bir obezit001 ajanıdır.*
    (14.10.2012 00:10)

sayfa: 1-2-3-4-5-6

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.