yalnızlık

    hiç bilmediğiniz bir şehirde, hiç bilmediğiniz insanların içinde yürümektir. en sevdiğiniz şarkıcı konsere gelir ama beraber gidecek kimseniz yoktur. canınız yanar, eski dostlar akla gelir, gözler dolar. gary jules'in mad world şarkısını dinlerken, bir bira açarsınız ve eskileri hatırlayarak biranızı yudumlar, sigaranızı çekersiniz.
    (20.09.2012 21:44)

french kiss

adnan oktar

    komünizm , leninizm , darwinizm ve marksizm karşıtı olduğunu komik aptal saptal gerekçelerle yayınlayan programın sunucusudur. o değilde o hatunlar ne işe yarıyor inşallah maşallah demekten başka. hele ki bazı yabancılar tek kelime etmeden duruyorlar * , kamera zoom dudaklarda zoom gözlerde falan. hayır amacınız ne lan?
    (20.09.2012 21:01)

vampir

    ekmek elden su gölden yaşıyorlar vallahi.çok ta zenginler kendileri. kiminin şatosu var kiminin köşkü; yatlar, katlar...ohh maşallahh
    arada işte gün ışığında çıkamıyorum da yaşadığımı anlayamıyorum da gibilerinden hareketlerle duygusal triplere giriyorlar başka da dert yok. normal insanlara aşık oluyorlar falan .bir düşünün yeme içme masrafı yok, içki yok, sigara yok. para nereye gidecek? hiç bir yere tabii ki. vampir olmak varmış.
    (19.09.2012 23:05)

uzun saçlı erkek

    toplumdaki akraba ve büyükleri tarafından sürekli iğrenç esprilere maruz kalırlar ve haklı olarak bu duruma söverler. saçını uzatan kişi özenti amaçlı uzatmıyorsa normal erkekten daha insancıldır. ve niye bilmem uzun saçlı erkek deyince aklıma siyah sweatshirtlü,açık mavi kotlu,converse giyinen,yakışıklı,düz saçlı,hafif yapılıf,kirli sakallı bir karizma gelir.
    (19.09.2012 22:48)

ingilizce

    memlekette her 10 kişiden 7si anlar ama konuşamaz*
    (19.09.2012 22:43)

sayfa: 1...-4-5-6

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.