vampircik sözlük yazarının karalama defteri

    bayinizden isteyiniz:keçi gribi sülale boyu.. kabile boyu filan da olabilir. yannız şu her sene gribe değişik bi isim bulma modası da eheh.. gribal enfeksiyon deyince ne oluyor daha mı geç iyileşiyoruz nedir yani.

    bu sene de gidemedim annemle sarajevo'ya.. en son 12 yaşımda gördüğüm bi şehri özlediğimden filan değil de gerçek bi cevapcici yemek fena olmazdı be.

    ayakkabı bağımlısı olduğum bi haftada aldığım üçüncü çift ayakkabıyla sabitlendi.. miranda hobbes hanfendi de kimmiş.

    çok keyfim yok bugün,uykusuzum da biraz.. alıştığınız gevezeliğimi yansıtamıyorum ama dile getirmezsem çatlarım, bu sözlükte biri var,valla i dont find her delikanlı enough ne yalan söyleyeyim.
    (14.02.2011 22:05)

the big welcome

    yaşıtım, süpper bi wasp şarkısı.. girişine, gelişmesine ve sonucuna pek bi bayılırım,

    the music is your passport, your magic key
    to all the madness that awaits you!
    (14.02.2011 21:27)

felisia

    son günlerde yaşanan saçmalığa tek tepki gösteren ve desteğini hiç esirgemeyen güzel kalpli insan..
    kahve buluşmamızın değiştiğini,tarota döndüğünü kendisine haber vermekten mutluluk duyarım. kızlar var ya eski bi kafe astro çalışanı tarot bakan birini buldum ki sormayın.. şimdiden heyecanlandım. stay tuned..
    (14.02.2011 21:15)

queen tinorfithiel

    hayatımda duyduğum en mantıksız entry silme sebebiyle sözlüğün en süper yazarlarından birinin gidişine sebep olan insan.. e gider tabi millet sonradan uydurulmuş aptal saptal kurallara uyacak mı sanıyorsunuz. insanlar nasıl yazacağına bırak kendileri karar versin dimi,seninki sözlük konseptine uymak filan değil çünkü öyle bi konsept yok zaten. bi başlıktaki tüm entrylerden bahsetmek o başlıktaki tüm entrylere cevap vermek değildir aksini savunmak da art niyettir.sen art niyetlisin kuin. umarım wanna'nın yokluğunda canın sıkılmaz.. keyifli bi diyar hayatı dilerim sana.
    (11.02.2011 23:17)

make it right

    bu akşam keşfettiğim şarkıların ikincisi. air supply imzalı..

    i can't stand it
    the feeling when you're far away
    i want to wrap you up in my little world
    so you'll be here today

    if something is wrong, i'll make it right
    if something is wrong, i'll make it right
    (11.02.2011 22:29)

kimdi giden kimdi kalan

    aylin aslım versiyonunu bulduğum ve daha bi sevdiğim şarkı olmuştur an itibariyle.. böyle sözler kaç şarkıda var sorarım. du bakim, şiir miymiş bu zaten. e güzel.
    (11.02.2011 22:17)

in vino veritas in aqua sanitas

    o zaman neden şarap içerken sağlığına diyoruz da su içerken demiyoruz ve hangi hakikat?? nerden de bulursun böyle hokus pokus gibi sözleri julyanmor'um benim.. *
    (11.02.2011 21:57)

wish you were here

    elimde olsa piyasadaki tüm coverlarını yok etmek istediğim,bana göre en güzel pf şarkısı. klasik pf tarzından biraz farklı bi şarkı. sakin introsu beni kendimden geçirir. çok iyi bi pf dinleyicisi olmamakla birlikte live 8te gilmour'ın gitarı ağlattığı günden beri bu şarkıyı daha farklı severim.
    (11.02.2011 21:32)

dünya evine girme

    dünyadan kopup ayrı bi dünyanın içine girildiği için galiba dünya evi deniyor.. girmeyenler olarak biz nerdeyiz acaba?? ben merkürden bildiriyor olabilirim.
    (11.02.2011 12:34)

itaatsiz

    victoria's secret için muzafferiyenin sırrı demiş ve beni benden almıştır. okuduğumdan beri güldükçe gülüyorum, yüce yaratan da seni güldürsün müttefikim..
    (11.02.2011 12:04)

margie

    bandıra bandıra başlığında bazı foyalarımızı ortaya döktüğü için hiç affetmeyeceğim irish.. ben anlatıyor muyum küçükken insanların posta kutularına açınca boş görüp hayal kırıklığına uğramasın diye kum doldurduğumuzu?? ben anlatıyor muyum olimposta nasıl..neyse.. ben insaflıyım. bilgisayarım bi süre daha yokmuş marzi,napıcaz?? bunu kutlayalım diyorum akşam..
    (11.02.2011 11:50)

büyümüş de küçülmüş

    çocuk patavatsızlığını aklama benzetmesi.. olur olmaz yerde ota boka laf yetiştirmeye çalıştıkça vurcaksın ağzına. hiç çekilmez bunlar.
    (09.02.2011 23:57)

çikolatalı pişmaniye

    pişmaniye sevmeyenler için icat edilmiştir,herkes pişmaniye yesin diye. bildiğin beyaz pişmaniyenin üstünün çikolatamsı bişeyle kaplanmış olanıdır. şehirlerarası otobüs yolculuklarında mola verilen yerlerde alınabilir. bazı şeyler sadece mola yerlerinde yenir ya da alınır ya hani ne güzeldir.. gözleme filan da bu gruba girebilir.
    (09.02.2011 16:55)

nina bonita

hayatında hiç kavga etmemiş insan

    pollyanna soyundan gelen samimiyetsiz insandır..
    edith piaf: barbar olsun demiyorum da gerektiğinde gereken tepkiyi versin bi zahmet. kavga kelimesi esneyebilir burda.
    (09.02.2011 16:07)

sayfa: 1-2-3-4-5...-76

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.