sarımsak

    tatlı dışında hemen her yemeğe giden bitkidir ayrıca tansiyonu düzenlediğide bilinir. bunun dışında sarımsak dişlere faydalıdır çünkü her sarımsak yendikten sonra dişler güzelce fırçalanır.
    (15.04.2006 02:45)

son 50 yılın en iyi fotoğrafları

    fotoğrafçının görevinin, ahlaka uygun olup olmadığını düşünmeyi bir yana bırakarak, anı ölümsüzleştirmek olduğunu bilerek yola çıkarsak, anı yakalamak adına oldukça başarılı fotoğrafların toplandığı başlığa verilen isimdir.
    (15.04.2006 02:14)

prozac

    tamamen bitkisel olan bir antidepresana verilen isimdir.
    (15.04.2006 02:09)

nutella

    ekmekle yenildiği an mundar edilmiş olan çikolatadır. tv karşısında, pc karşısında, odada, balkonda kısacası günün her anında kaşıkla dalınası pms dönemleri atlatılası besin maddesi.
    (15.04.2006 02:08)

angelus

    sözlükteki gerçek vampirlerden birtanesine verilen isimdir angelus. adam gibi adam da denilebilir. yardımcı olmayı ve sakinleştirmeyi seven insan.
    sözlükte açılan waffle başlığından sonra waffle krizine giren vampire acımasızca waffle yemeye gittiğini söyleyen kişi. afiyet olsun diyoruz!! burdan kendisine "biraz bekle angelus" diyorum. "bekle ki hafif ısınsın çikolata.. hafifçe bulaşsın çileğe.. fındığını da bol koysunlar.."
    (04.04.2006 23:50)

battery

    başlar başlamaz yerinizde duramadığınız metallica şarkılarından biridir. gayet hızlı girer ve tempo hemen hiç düşmeden şarkı sona erer. lars (bkz: lars ulrich )döktürür de döktürür bize oturup keyfini almak kalır. sözlerine bakmak gerekirse:

    lashing out the action, returning the reaction
    weak are ripped and torn away
    hypnotizing power, crushing all that cower
    battery is here to stay

    smashing through the boundaries
    lunacy has found me
    cannot stop the battery
    pounding out aggression
    turns into obsession
    cannot kill the battery

    cannot kill the family
    battery is found in me

    battery

    crushing all deceivers, mashing non-believers
    never ending potency
    hungry violence seeker, feeding off the weaker
    breeding on insanity

    smashing through the boundaries
    lunacy has found me
    cannot stop the battery
    pounding out aggression
    turns into obsession
    cannot kill the battery

    cannot kill the family
    battery is found in me

    battery

    circle of destruction, hammer comes crushing
    powerhouse of energy
    whipping up a fury, dominating flurry
    we create the battery

    smashing through the boundaries
    lunacy has found me
    cannot stop the battery
    pounding out aggression
    turns into obsession
    cannot kill the battery

    cannot kill the family
    battery is found in me

    battery
    (01.04.2006 15:39)

kompozisyon

    giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinden oluşan yazıya verilen isimdir. giriş bölümünde konuya giriş yapılır genellikle bir paragraftan oluşur, ardından gelişme gelir burada konu açılır ve örneklerle çeşitlendirilir birden fazla paragraf olması makbuldur. en son bölüm sonuçtur, burada konu toparlanır, giriş bölümüyle bağlantı sağlanır, genellikle sonuç bölümüde bir paragraf yazılır. başlık son ana bırakılmalıdır, sonuç bölümünün son cümlesi iyi düşünülürse güzel bir başlık çıkarılacaktır.
    (31.03.2006 12:31)

kumru

    yemesi zor yiyeceklerden bir tanesidir. içinde çok malzeme görünsün diye ne var ne yok ekmeğin dışına doğru koyan müesseseler yüzünden * ısırdğınız anda ketçap ve mayoneze bulanırsınız. ilk kez görüştüğünüz kişilerle kumru yemeye gitmemekte fayda vardır *çok lezzetli izmir yiyeceği.
    (30.03.2006 20:06)

kokoreç

    pek hijyenik olmasa da sokaktakilerin ayrı bir güzel koktuğu yiyecek. evde denenmemelidir bu leziz yiyecek sokakta yenilmelidir ya da iyi yapan bir dükkan bulunmalıdır.
    (30.03.2006 20:04)

waffle

    un,süt,tuz ve yumurtanın karıştırılıp* özel aparatında pişirilmesiyle oluşan hamurun içine arzuya göre sürülen çikolata, fındık vb kremaları , meyve parçaları ve şekerlemeleriyle oluşturulan kalori bombası. orgazmdan daha zevkli an diye birşey varsa waffle bunlardan birisidir. ortaköye gidildiğinde kumpirle waffle arasında kalınır. kumpir arkadaşla paylaşılır, waffle kişiye özel hazırlatırılır. favorim bitter çikolata, kivi,muz ve çilektir. üstüne fındık ve çikolata parçaları koyulması olaya ayrı bir anlam kazandırır. (bkz: entry girerken karnın acıkması)
    (30.03.2006 20:03)

bant

    tatlı insan.. girdiği entryleri okudukça insanın koltukları kabarıyor, yüzüne bir gülümseme yayılıp dakikalarca asılı kalıyor ** tavernanın müdavimlerinden olup hergeleni "heh işte geldi" diyerek karşılamasıyla ünlü arkadaşım. *seviyoruz sizi efendim hep diyar semalarında kalınız.
    (30.03.2006 20:02)

angelina jolie

    evlat edindiği kamboçyalı çocuğu için kamboçya vatandaşı olan güzel oyuncudur
    (30.03.2006 19:59)

alkım kitabevi

    kabalcıda olmayan kitapları çoğu kez bulabildiğiniz fakat elemanlarının yardımcı olmaktan hoşlanmadığı kitabevidir.
    (30.03.2006 19:57)

james hetfield

    azmin insana neler yaptırdığının canlı bir örneğidir. metallicanın ilk kayıtlarına baktığınızda jamesin sesinin ne kadar kötü olduğunu farkediceksiniz. fakat aldığı eğitim sayesinde çok yol katetmiştir. bazı coverları orjinalinden daha iyi söylediği yadsınamaz bir gerçektir. (bkz: loverman)
    (30.03.2006 19:55)

frp

    frp fantastik dünyada ki yolculuk biletinizdir. onun sayesinde orclarla savaşır, kadim topraklarda dostlarınızla ilerler ve bazı karanlık gecelerde raistlinin asasının soluk ışığını görürsünüz. yeni bir dünyaya açılan kapıdır frp bir anlamda. türkiyede her iron maiden tişörtlü uzun saçlıyı satanist sanan kişiler sayesinde malesef frp cafeler azalma yolunda hızla ilerlemekte fakat azimle oynayınız oynatınız
    (30.03.2006 19:54)

sayfa: 1-2-3-4-5-6...-10

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.