fantastürk

    ilk başta yazılarını okumakta güçlük çekilen ama süre geçtikçe bu yazıların ne anlama geldiği anlaşılan ve görmezden gelinen, yeşil ejderha denen efsanevi yaratığı avlamak için bir çok seviye atlanması gereken, kendi adıma oyuna başlarken çabuk sıkılır hemen bıkarım dememe rağmen en baştan müptelası olduğum online bir oyun.
    (27.07.2006 16:03)

vida

    Vida, iki yüzeyi birbirine birleştirirken, en çok kullanılan, basit makinelerden birisidir. Vidada iki diş arasındaki uzaklığa vida adımı denir. Lisede ise müfredat gereği fizik derslerinde gösterilen kolay olduğu kadar kısa da olan basit makineler konusu altındaki bir alt başlıktır.
    (27.07.2006 13:45)

mutluluk

    hayatımın pek çok bölümünde yakınımdan geçip giden ya da elimin tersiyle bilmeden itip bi kenara attığım güzel duygu,düşünce ve bir çok anın tek tek veya bir arada olduğu zaman dilimi.
    (25.07.2006 22:28)

öss 2006

    anlamsızlığı yanı sıra birçok gencin hayallerinin gerçekleşip birçoğunun da bu hayal kırıklığıyla ya yoluna devam edip "neyse bu yıl olmadı önümüzdeki yıl tekrar girer daha yüksek puan alırım" düşüncesiyle yada pes edip okuma sevdasından ayrılmasına neden olan ve benimde çeşitli sebeplerden ve tembelleğimden dolayı 4 defa girdiğim, gördüğüm,geçirdiğim bir kabus.
    (18.07.2006 20:51)

vampircik radyo

    güzide arkdaşlarımızın dj olarak görev alıp hem kendi zevkleri hem de bizim isteklerimiz doğrultusunda zevkli dakikaların ve bazen de gerilimli muhabbetler geçsede yinede vazgeçilemeyecek bir vampircik yapımı radyomuz ve şu anda da mcleod dj'liğinde melankoli yaşamaya çalışıyoruz
    (11.07.2006 22:35)

dinozor

    bir çok korku filmine konu olmuş tabiki komedi olanları da var, neslinin tükenmesinin çeşitli bilim adamlarınca birkaçfarklı biçimde açıklandığı günümüzde sadece fosillerinin bulunabildiği, irili ufaklı, eski çağların hayvan türleridir.
    (18.06.2006 20:12)

to and fro

    mattafix karayip adalarında kullanılan "matter fixed", yani "problem yok" gibisinden bir tabirin sokakçası. 2006' da sokak şarkıları nasıl olmalı dersi veren bir grup için nasıl da uygun bir isim. mattafix, ingiliz marlon raudette ve hintli preetesh hirji'den ibaret.bu şarkıyıda bir arkadaşım vasıtası ile dinledim çok beğendim sözlerini okuyana kadar nasıl birşey olduğundan pek haberim yoktu ama dinleyip gördümki söylendiği kadar varmış.
    (20.04.2006 21:53)

ice age

    ikince bölümüde ilk bölümü kadar ilgi gören dünyanın geçmiş çağlarında nesli tükenmiş hayvan karakterlerinin seslendirilerek canlandırıldığı güzide bir komedi filmi.filmin içinde ilk filminde başlangıcında bulunan küçük sincap ve meşe palamudu için girdiği binbir zorluklar var; filmin belkide en komik sahnelerini içeriyor
    (18.04.2006 23:55)

sayfa: 1...-36-37-38

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.