sweating bullets

    megadeth'in solisti dave mustaine'in şarkıda kendi kendine şizofrenik olarak konuştuğu şarkı. bu aralar sürekli olarak başa sardığım parça. hatta sözleri için:

    hello me... meet the real me
    and my misfits way of life
    a dark black past is my
    most valued possession
    hindsight is always 20-20,
    but looking back it's still a bit fuzzy
    speak of mutually assured destruction?
    nice story... tell it to reader's digest!


    feeling paranoid
    true enemy or false friend?
    anxiety's attacking me, and
    my air is getting thin
    i'm in trouble for the things
    i haven't got to yet
    i'm chomping at the bit, and my
    palms are getting wet, sweating bullets.


    hello me... it's me again
    you can subdue, but never tame me
    it gives me a migraine headache
    thinking down to your level
    yea, just keep on thinking it's my fault
    and stay an inch or two outta kicking distance
    mankind has got to know
    his limitations


    feeling claustrophobic
    like the walls are closing in
    blood stains on my hands and
    i don't know where i've been
    i'm in trouble for the things
    i haven't got to yet
    i'm sharpening the axe and my
    palms are getting wet, sweating bullets

    well, me... it's nice talking to myself
    a credit to dementia
    some day you too will know my pain
    and smile its blacktooth grin
    if the war inside my head
    won't take a day off i'll be dead
    my icy fingers claw your back
    here i come again


    feeling paranoid
    true enemy or false friend?
    anxiety's attacking me
    and my air is getting thin
    feeling claustrophobic
    like the walls are closing in
    blood stains on my hands and
    i don't know where i've been
    once you committed me
    now you've acquitted me
    claiming validity
    for your stupidity
    i'm chomping at the bit
    i'm sharpening the axe
    here i come again, whoa!
    sweating bullets
    (15.02.2007 08:56)

children of bodom

    finlandiyalı bir doom death metal grubu olan children of bodom adını finlandiyadaki bodom gölünde yaşanmış çok kanlı bir cinayetten alır. kısaca özetlemek gerekirse:

    4 üniversiteli genç bu gölün kenarına kamp yapmaya giderler. daha sonra bunlardan haber alınamaz. cesetleri farkettiklerinde neden bulunamadığını anlamışlardır. cesetler binlerce parçaya bölünmüştür. sadece tek bir genç çok ağır yaralı bir şekilde yaşamaktadır. oda şoka girmiştir. işte bodom gölü vahşeti budur.

    grup da müziklerine bu vahşeti yansıttıklarını söylerler. gurubun solisti ve asıl elektrocusu alexi laiho cinayeti yaralı gencin işlediğini düşünmektedir çünkü ölen çocukların komşusudur.

    grup genel olarak sözsüz müzik yapar. brutal ve scream vokal çok fazladır. grubun ilk adı inearthed dır. ancak sözleşmeyi yapan firma battığı için yeniden albüm çalışmaları için yeni bir ada ihtiyaçları olmuştur. işte tam bu sırada bodom gölü cinayeti yaşanmıştır. ve grubun ismi konulmuştur.

    bu grubun şarkılarını büyük bir kısmını coverlar oluşturur. ve işte metal dünyasının önemli gruplarından biri....
    (14.02.2007 15:25)

queen tinorfithiel

    kendisini henüz pek tanıyamadığım, tanım girme hızına şaşırdığım, çizim kabiliyeti çok iyi olan vampir. iyi tanımlar dilerim kendisine...
    (12.02.2007 14:18)

sendrom

    depresyonun daha bir yaygını ve çok yaşananıdır, sık rastlananıdır. en belirginleri; pazar sendromu, pazartesi sendromu, 30 yaş sendromudur...
    (12.02.2007 14:07)

kirli sakal

    sakalını kesmeye üşenen sinsi erkeklerin uydurduğu bir sakal modelidir. normalde doğal olarak oluşur ancak artık kirli sakal bırakmak için bile tıraş makineleri var.
    (12.02.2007 14:04)

jean de la fontaine

    ünlü bir fransız çocuk hikayecisi. daha çok fabllarıyla tanınır. hatta farklı gözlerle bakılırsa baya gülebilirsiniz de :). hikayenin yaşı mı olurmuş canım. özellikle top ile topaçta aralarındaki diyalog ve yaşananlar daha çok bir fablı değil de pembe diziyi andırmıştır*. yada yazar o sıralar duygusal buhranlar yaşıyor olabilir...
    (12.02.2007 14:01)

headbang

    kafanızı vahşi bir şekilde ileri geri hatta bazı verisyonlarında yuvarlak olarak yaptığınız,eğer 15 dk. aralıksız yaparsanız boynunuzun tutulabileceği tehlikeli, death metal ve türevlerinde acayip zevk veren hareket. uzun saçlı olursanız daha bir eğlenceli olabilir. omzunuzda birileri varken denemeyin...**
    (12.02.2007 11:13)

yarasa

    bilinen uçan tek memeli olup, kör oldukları için sonar dalgaları sayesinde hareket ederler. fantastik dünyanın küçük figüranlarıdır. mükemmel bir dekor oluşturabilirler, ayrıca vampirlerin büyük yardımcılarıdır.
    (12.02.2007 11:06)

kahve dünyası

    masanızda tadımlık olarak bulunan ve daha sonra hastası olacağınız kahveli drajelere sahip olan, hayatımda ilk defa gördüğüm çikolatadan yapılma kaşıklar satan ve gayet hesaplı olan mekan. sanırım cappucino yapmayı çok da iyi beceremiyorlar ama olsun önemli değil.
    (12.02.2007 09:57)

kerberos

    radyodaki davranislariyla sahislari bazen krizlere sokan, balığına bu gün itibariyle benim nickimi vermiş olan ve kendisinin bir prenses olduğunu iddia eden sevecen varlık. her ne kadar pek bir muhabbetim olmasa da iyi bir vampire benziyor. iyi tanımlar dileğiyle...
    (12.02.2007 09:48)

isim şehir

    berbat matematik ve fizik dersleri sırasında yapacak bişey bulunamadığından vakit geçirmenin rezil yollarındandır. çaresizlikten olmayan ülkeler ve sanatçılar uydurduğunuz** öğrenci uyduruğu oyun.
    (11.02.2007 04:59)

psikopat

    beyinleri normal insanlarınkinden farklı olarak dehşet ve acı ifadelerini algılayamayan yaşam formu. aslında psikopat kişi sadist değildir. bunu yapması gereken birşey gibi görür yalnızca. the saw serileri, hostel vb. filmlerde bu tür insanlar konu alınmıştır.
    (11.02.2007 04:40)

the sims

    küçük insanların kendi küçük dünyalarında onları big brother* konumundan yönettiğiniz bütün vaktinizi yiyebilen simülasyon. expansion packleriyle kariyer yapabildiğiniz, hayvanlar alabildiğiniz hatta tatile çıkıp büyü yapabildiğiniz vakit öldüreci. bu younda ekstra olarak uzaylılar tarafından kaçırılabilir erkek olduğunuz halde hamile bırakılabilir(!)**, öldüğünüz halde azraille bir oyun oynayıp** kazanırsanız ölümü yenebiliyorsunuz. daha bir yeni hali için (bkz: the sims 2)....
    (11.02.2007 04:27)

ilkokul birinci sınıf

    küçük çocuklarının özgüvenlerinin sarsıldığı ilk yerdir. çünkü onlar artık ailenin en küçüğü tatlı melek değildirler. onlar 30 kişilik sınıftaki 1 kişidir yalnızca. yine de çok güzel bir sınıftır.. yeni arkadaşlar fln. fln.
    (10.02.2007 16:26)

anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı

    kendisi bu mutluluğu kıskanmış olan insanların; bari akılları karışsın tam mutlu olamasınlar diyerek uydurduğu en gıcık sorulardandır. bu soruya "valla seni gördükten sonra böyle anne babam olduğuna şükrediyorum" denilip o kişiyi ortamdan uzaklaştırılasıdır. aksi takdirde elemanımız "ehehe bak annesi babasını daha çok seviyormuş,ne yaptın bu çocuğa?" diyerek babanın "hakikaten bişey mi yaptın selma çocuğa?!" gibi saçma bir cevap vermesine sebep olabilir(bkz: boşanma nedenleri). mümkünse bu kişilerle ilişkiyi minimum düzeye indirmek lazımdır yada daha kolay sorular sorsunlar çocuklara ne biliyim izafiyeti açıklatsınlar fln....
    (10.02.2007 15:40)

sayfa: 1...-10-11-12-13-14

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.