ölümsüzlük

    bir süre sonra çok sıkıcı olacağını düşündüğüm, başlarda mükemmeliyet hissi verecek olan olay. ölüm de bir tür ara kapıdır, geçiştir. zamani gelince o da heyecanli olabilir. yeni yerler yeni şeyler fln.
    (09.02.2007 18:44)

vampircik radyo

    geceler boyu uykusuz kalmama sebep olmuş ve olacak olan, pedal çevirme işine layık görüldüğüm, vampirlerin önemli vakitlerini öldürdükleri güzide mekan. dj'lerinin başarılarının devamını dilerim.
    (09.02.2007 18:31)

sperm

    "hayatımda hep kaybettim bir kere bile başaramadım" tarzı kişilere verilebilecek en iyi 'milyonlarcasının arasından birinci gelinen maratonun göstergesi' hatırlatması.
    (09.02.2007 18:17)

binicilik

    şu anki teknolojiye göre değerlendirilecek olunursa bir bakıma nostalji taşımacılıktır. çok güzel bir arkadaşımın yapması üzerine heves ettiğim ve sonrasında attan düşerek bileğimi incittiğim spordur. herkes yapamaz. dikkatli olmak lazimdir.
    (09.02.2007 18:07)

platonik aşk

    aşkın en güzelidir. kimse karışmaz size, ne yaptığınızı sormaz. istediğiniz şekilde seversiniz, yaptıklarınızdan dolayı sorumluluk altına girmezsiniz, karşınızdakini kırmazsınız... terkedilme derdi yoktur, ancak sürekli ayrılığı ve depresyonu yaşarsınız.

    gerçek aşk gibi öldürmez süründürür, ancak yine de aşkın en güzel halidir....
    (08.02.2007 04:52)

ilk öpücük

    o ana kadar yaşanmış olan en güzel şeydir. saniyeler saatler gibi gelir. asla bitmez, asla bitirmek istemezsiniz. sarılırsınız daha sıkı sarılırsınız onu kaybetmemek için, ona daha yakın olabilmek için. ve sonunda bittiğinde, evet artık çok daha mutlu olmuşsunuzdur. artık herşeye farklı gözlerle bakarsınız sanki hayatın sırrını çözmüş gibi oysa sadece küçük bir öpücüktür... sevişme sonrası düşünceler...
    (07.02.2007 17:38)

one last goodbye

    duygusal bir sarsıntı yaşadığınızda bir anda tek çıkış gibi önünüze çıktığında bir daha asla bırakamayabileceğiniz parça. geceler boyu uykusuzca, boşluğa bakarak, asla sabahın olmasını istemeden sizi mahveden parça. şarkı çalarken acıyı bütün saflığıyla hissedersiniz, eğer aşırı duygusalsanız ve o anda düşünemiyorsanız ağlamak yetmez bu acı için... farklı birşeyler gereklidir, fazla birşeyler; ve en sonunda o küçük metal parçası çarpar gözünüze....
    (07.02.2007 15:56)

die die my darling

    sevgilinizden ayrıldığınızda head-set inizi kafanıza geçirip konu-komşuyu umursamayarak ses tellerinizi parçalarcasınıza söylediğinizde kendinizi daha iyi hissettiren parça. yan etki olarak eski sevgiliden nefret etmeye neden olabilir. dost kalınabilirdi halbuki....
    (07.02.2007 15:41)

converse

    chuck taylor tarafından kurulan; ürününe dışardan baktığınızda söylentilerden dolayı hayal kırıklığı yaşadığınız, giydiğinizde ise söylentilerin nedenini anladığınız ayakkabı markası. en güzel tasarlanmış ayakkabıdır kanımca, öyle ekstra hava almak falan gereksiz bunda direk bir şey giymiyormuş gibi hissediyorsunuz daha bir hoş daha bi ferah, çıplak dolaşıyormuş gibi... şu günlerde pek bir klişe gözüyle bakılsa da dayanamam severim alırım, aldım, alacağım...
    (07.02.2007 15:34)

arch enemy

    vokalinin kadın olduğuna inanmadığım, gözlerimle görünce de hasta olduğum angela'yı barındıran death metal grubu. çoğu bünyeye zararlıdır.
    (07.02.2007 04:50)

manowar

    dünya ses rekorunu şu anda ellerinde bulunduran, ilk albüm anlaşmalarını kendi kanlarıyla imzalayan heavy metal grubu. konserlerinde öncelikle deri ceketli ve motorsikletli bir kadın gelip seyircilere göğüslerini açar ve seyirci büyük oranda grup çalmaya başlamadan belli bir zevk düzeyine ulaşır. kurucu üye joey demaio'nun söylediğine göre anlamı hayatın her gün verilen bir savaş olduğu tarzı bişeymiş.
    (07.02.2007 04:04)

sayfa: 1...-12-13-14

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.