görümce

    küçükken hep örümcek zannettiğim, halaların annece ismi.
    gelinler tarafından pek sevilmezler hatta bir tekerlemesi de vardır "görümce.ölürüm görünce." diye.hala kafamı kurcalayan ise neden çocuklarca örümcek zannedildiğidir.bence annenin hoşnutsuzluğundan etkilenen çocuklar psikolojik olarak halayı örümcek zannetmektedir.
    (27.09.2006 10:26)

kuaför

    çok gerekli olmadıkça uğranılmaması gereken mekanlardır.kuaförünüz kafanızı sağa sola çevirdikçe, fön için saçınızı çektiğinde " bütün bunlar güzelleşmek için mi?yok en iyisi ben böyle kalayım" gibi düşüncelerle işkencenin bitmesi için beklersiniz.işin tuhafı yine gidersiniz yine gidersiniz.
    (11.09.2006 15:12)

ekşi sözlük

    bundan üç ay kadar öncesinde bile şimdiki içler acısı durumundan daha iyi olan, gönüllerde kurmuş olduğu tahtını devirmek üzere olan sözlük.sırf "ben de suserim" diyebilmek için üye olmuş ne idüğü belirsizlerin toplaştığı bir mekan haline gelmiştir son zamanlarda.öyle ki 2006 dünya basketbol şampiyonasında, klasman maçlarında, litvanyayı yenmiş 12 dev adamın başarısını
    "burada bir xxa koymak istiyorum sayın seyirciler" gibi iğrenç bkz vererek kutlayan yazarlara sahiptir.eskiden her aradığınızı veren bir sözlüktü, şimdilerde ise anket ve istemediğiniz kadar soğuk espri yuvası.
    (11.09.2006 15:00)

sayfa: 1...-18-19-20

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.