sevişmek

    sevme işleminin karşılıklı yapılmasıdır. eski türk filmlerinde bol bol kullanılmış ama zamane gençlerinin aklı hormonlarıyla dertte olduğundan şimdilerde yadırganan kelimedir. Örn: suat'la uzun zamandan beri sevişiyoruz, evleniciiiiz, nalanla sevişerek evlendik vb...
    (12.09.2006 21:31)

doğum günü

    dünyaya geliş gününün sene-i devriyesidir. çoğu insanın bu günü yaş pasta, meşrubat, fındık fıstık ve müzik eşliğinde dostlarıyla eğlenerek geçirmeyi tercih etmesi anlamsızdır, zira ömürden bir yıl daha gitmiş, belki kafada fazladan bir beyaz teliniz daha olmuş belki de gözlerinizin etrafına birkaç çizgi daha eklenmiştir. buna rağmen bu günde hatırlanmamak da ayrı derttir.en iyisi hiç dünyaya gelmemektir.
    (12.09.2006 21:23)

sevmek zamanı

    oya- bora ikilisinin en sevdiğim şarkısıdır.sözleri de şöyledir :

    al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
    bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza
    kaybetmek varsa ne çıkar
    aşkta yer yok hiç korkuya

    Öyle günler var ki baştan sonu gelmiş
    böyle istenmiş sen yaşamalısın
    ayrılık beter ölümden tanrı yazmasın
    aşkımı benden kimse ayırmasın

    biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun
    aşık olduk yüreklendik kader bizden yana dursun
    hasretliği çektirme tanrım gözümüz yollarda kalmasın
    ne istersen al götür ama sevda bize aşk bize kalsın

    al canım beni yanına sevgiye çoktan acıktım
    sen miydin kaderden yana işte ben de sana düştüm
    kaybetmek varsa ne çıkar aşkta yer yok hiç korkuya




    (08.09.2006 23:41)

veda

    veda.......o an gelir,susarsiniz,ilik nefesi yüzünüze degmeyecektir artik,ve gözleri sizden çok uzakta......gülmeyecektir artik! aglarsiniz,çünkü bilirsiniz gelmeyecektir artik!

    (07.09.2006 23:33)

kont dracula

    bram stocker'ın vlad dracul'dan yola çıkarak yarattığı roman kahramanıdır.günümüzde canavarlaştırılan, eciş bücüş yaratıklar olarak gösterilmeye çalışılan vampir ırkının en gerçeğe yakını ve haysiyetlisidir. konuşur, güler, cemiyetlere katılır, kadınlara kur yapar ve kan emer.geriye doğru taranmış briyantinli saçları ve siyah peleriniyle de çok karizmatiktir.
    (07.09.2006 22:41)

orkid

    büyük bir ticari başarı sonucu, benzerlerinin de aynı isimle anıldığı hijyenik ped markasıdır.piyasadakilerin en kaliteli ve en pahalısıdır da aynı zamanda.
    (05.09.2006 20:50)

yaz okulu

    insanın ömrünü yiyip bitiren hadisedir, deve yüküyle para vermiş olsanız bile çoğu zaman derslerden geçemezsiniz.koca yazı ziyan zibil ettiğinizle kalırsınız.
    (05.09.2006 20:43)

ünlüler çiftliği

    "layladan yaylaya" sloganıyla yola çıkılmış, amacının ne olduğunu hala anlamadığım armağanın herekesinin dağlarında, küçük bir kulübede geçen yarışma programı.ünlüler o gazla inek bile sağmaya yeltenmişlerdir programda.nihayete erdiğinde hicabından olsa gerek o minik kulube alev alev yandı, ineğe ne oldu bilmiyorum.
    (04.09.2006 23:01)

ölüm

    sanıldığının aksine son değil, yeni bir başlangıçtır...
    (04.09.2006 14:20)

toprak sergen

    ne yaparsa yapsın kendine yakıştırabilen, en çok uzun saçlı halini beğendiğim diri vücutlu oyuncumuzdur. burak sergen'in kardeşi olması da önemli bir artıdır.
    (04.09.2006 14:07)

eti tutku

    acıktım dediğim zamanlarda yarimin "yesin gralıçama süt olsun" diyerek ağzıma tıkıştırdığı, içi akışkan çikolatayla doldurulmuş mozaik bisküvidir.biskremden daha lezzetlidir.
    (04.09.2006 14:03)

doksan altmış doksan

    bir zamanlar banu alkan'ın olduğunu iddia ettiği ideal vücut ölçüleridir. ben de dahil çoğu kadın için ütopyadır.
    (26.08.2006 01:31)

kalabalık içerisindeki yalnızlık

    kendinizi bir "hiç" gibi hissettiğiniz zaman dilimidir. kalabalık güler, konuşur, çalışır, eğlenir, koşuşturur...zaman durmuştur sanki, ( yalnızca sizin için ) dışınızda gelişir herşey, dinler gibi durur duymazsınız, bakarsınız fakat görmezsiniz...yalnızlığın en çekilmez halidir anlayacağınız.
    (26.08.2006 01:16)

boynuzlama

    aldatmanın halk dilindeki kaba tabiridir. ilişkide herhangibir tarafın diğer tarafa sadakatsizlik göstermesi şeklinde cereyan eder. aldatılan taraf için bir hayli acı verici olup bu da yetmezmiş gibi konu komşunun "ooo boynzlar da parlakmış" vb... gaz vermeleri sonucu cinayetle sonuçlanabilir. korkutucudur, allah kimsenin başına vermesindir.
    (26.08.2006 01:04)

kedi

    hiçsevmediğim tüylü yaratıktır. çizgi filmlerde hep yün yumaklarıyla oynarken tasvir edilirler, bir de nankör oldukları söylenir hatta ünlü bir türkücümüzün "nankör kedi" adlı bir şarkısı da mevcuttur.
    (25.08.2006 21:57)

sayfa: 1...-7-8-9-10

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.