yüz kişiyi öldürdüm tevbem kabul olur mu

    şöyle sorulması daha güzel olacak olan:
    yez keşeye elderdem tevbem kebel eler me
    yüz kişiyi öldürünce tövbe tevbe mi oluyor?
    bin kişide tavba falan...
    (21.02.2011 17:13)

hata benim

    (bkz: mea culpa)

    hatta şarkısı da vardır,
    deeert beeeende, derman seeende
    aşk bende, ferman sendeeee
    öldüreeeen, güldüreeeen,

    bu şarkı o değil lan galba.
    (21.02.2011 17:10)

sigmund freud

    ismi sig'le başlamasaydı aklı yine siginde olur muydu merak ettiğim.
    yalnız adam doğru söylüyor biçok şeyinde ha. valla bak.
    (21.02.2011 17:08)

narkissos

    kendi kendine yukariya cikan baslik başlığındaki konuşmama cevap verip, bana bir nevi, bilmiyorum, karşılık vermiş insandır. arkadaşım bak, akıllı ol. sen bana nasıl, sen orda ben sana mı, yaa bırak, sen bugün ben orda bişey konuşmuşum, sen bana, git ya, tamam, istemiyorum, yazmıyorum lan bu sözlükte.
    he yalnız sezar'ın hakkı sezar'a, çok sağlam adamdır. bana içki ısmarlayan herkes default olarak sağlam kabul edilir zaten, ki bu adam haftasonu oturup bir büyük içmiştir benimlen, düşün nasıl bir kimse olduğunu. masada en son hesap için birbirimize girdik, biraz arbede yaşandı, onu hatırlıyorum, sonrası eve kadar bulanık. alkolden mi bulanık, gözümün üstüne vurmuş ondan mı, onu da çok hatırlamıyorum.
    bu haftasonu benden. isteyen takılabilir. iki tane içince sapıtanlar var, onlar persona non grata.
    (21.02.2011 17:05)

maxi rodriguez

    liverpool'un 1981 doğumlu arjantinli orta saha oyuncusu.
    (21.02.2011 15:05)

maxime rodriguez

inandığın masallar

kendi kendine yukarıya çıkan başlık

    bağımsızlığını ilan etmiş, sol çerçevede kafasına göre gezen başlık. arada oluyor böyle. baktım demin benim yazdığım bir tanesi "ben en tepede durmalıyım, ben ben ben" demiş, dur ben senin durumuna bir başlık açayım güzelim dedim.
    (21.02.2011 14:24)

ismail er

    durmadan sallama haber yapan hürriyet gazetesi beşiktaş muhabiri.
    en son, bjk-fb maçı öncesi "ünlülerin maç tahminleri" diye yazmış yukarıya, bir dolu ilgisiz adamdan maç skorları yazmış, dedim bu kadar adama nerden ulaştın da skor aldın, kimbilir yine nerenden sıktın, nitekim katıldığı bir söyleşi programında o tahiminlerden birinin sahibi olan neco konuşuyor pazar günü maçtan önce "güya ben 4-0 demişim, sabah bir başladı telefonlar 'abi ağzına sağlık, hadi inşallah' falan diyenler, sonradan öğrendik ki ismail kardeşim bize de böyle bir skor uygun görmüş, hehheh..."
    şimdi bunlar beyaz yalan oluyor. bunun adı gazetecilik oluyor. yıllardır, ama yıllardır bu masa başı haberleriyle sayfa doldurup utanmadan bunun için maaş alan adamlar gazeteci oluyor. insanlar bu yalan zırva haberleri okumak için para veriyor. "yıldırım demirören 'taraftarımız umutsuzluğa kapılmasın' dedi", "schuster antrenmanda futbolculara bir konuşma yaparak 'bu maçı kesin almalıyız, puan kaybına tahammülümüz yok' dedi"...
    yeter be. 20 yıldır aynı şeyi mi diyor bu adamlar. oturduğun yerden ona buna bir şey söyleteceksin, bari bir gün de farklı bir şey söylet.
    (21.02.2011 14:02)

haksızlık

    adı bu olduğu sürece, yapanların affedilmesi gerekendir.
    hitler'in 'haksızlık' yaptığını söyleyemezsiniz. veya günahsız bir sokak hayvanını tekmeleyenin. size arkanızdan iftira eden, size kasıtlı zarar veren kimse için "haksızlık yaptığını" söyleyemezsiniz. ortada "haksızlık" denen bir durum varsa, kendince hak dağıtan, dolayısıyla tanrısal bir şeye soyunmuş, ama istemeden hata yapmış, belli ki terazisiyle haberi olmadan oynanmış birileri vardır hikayede. adı haksızlık olmaz aksi taktirde.
    bana haksızlık yapmış herkesi uzun süre önce affettim. yeni haksızlıklar da emsal dava kontenjanından kendi aflarıyla geliyor böyle olunca. bir gün hepsi için tanrıya dua edecek olgunluğa da ulaşacağım. o zamana kadar her birine borçluyum. bu borcu ödemeden geçen her gün benim size haksızlığım olsun. ve siz de bu haksızlık için beni affedin.
    (21.02.2011 02:04)

alex alessandro de souza

    türkiye kariyerinde, beşiktaş'a bugün 12. golü yağlamış berezelyalı.
    adam yemiyor içmiyor bize atıyor olum. ne derdi varsa eşşolueşşeğin.
    (21.02.2011 01:52)

nazizim

    (bkz: azizim)
    (21.02.2011 01:50)

matteo ferrari

    beşiktaş'a çok havalı gelmiş, bir az gelişmiş ülke klasiği olarak havaalanlarında tahtıravanla karşılanmış, eşşek yüküyle de paraya mal olmuş italyan defans oyuncusu.
    kısa sürede neden dünyanın en iyi liglerinden birine sahip ülkesinde kalamadı da türkiye'ye geldi, gören gözler için anlaşılmış, son derece yeteneksiz bir arkadaş olduğu ortaya çıkmış, ama "yok ya, çok sağlam adam!" falan diyen bazı dümbüklerce bir süre de cepten yemiştir.
    bugün (bkz: 21 subat 2011 besiktas fenerbahce maci) beşiktaş'a ihanet eden, beşiktaş'ı yakan, satan adam olmuştur. bir önceki pozisyonda lugano'yu karakucak güreşleri taktiğiyle indirerek aranmış, hakemin görmemesi sonucu amacına ulaşamamıştır, fakat birkaç dakika sonra beşiktaş'ın ipini çekmeyi başarmıştır.
    insan böyle durumlarda atletico madrid'in meşhur deli başkanı gibi adamlar istiyor böyle adamları daha maç sonunda soyunma odasında dövüp kovacak. ama bizde öyle bir başkan var ki başkanı kim dövsün.
    (21.02.2011 00:32)

21 şubat 2011 beşiktaş fenerbahçe maçı

    tahmin edildiği gibi (en azından benim tahmin ettiğim gibi) fenerbahçe galibiyetiyle bitmiş maçtır.

    beşiktaş yenilmiş, dört yemiş, bunlar değil de, benim için üzücü olan, "çarşı" denen çapulcu sürüsünün bu maçta da kırmızı kart sonrası ferrari'yi alkışlaması olmuştur. dinamo maçında kasıtlı olarak kırmızı kart gören quaresma'ya bir plaket vermedikleri kalmıştı, bu maçta da beşiktaş'ı tek kelimeyle satan ferrari alkışlarla uğurlandı soyunma odalarına.

    ben herkese göz, akıl, izan, beyin diliyorum allah'tan. beşiktaş'ın, tüm kademeleriyle bunlara çok ihtiyacı var. önümüz çok karanlık.
    (21.02.2011 00:24)

total annihilation

sayfa: 1-2-3-4-5-6...-183

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.