cumhuriyet mitingleri

    'demokrasi' adi altinda yapilan, asil amaclananin 'anti demokrasi' oldugu mitingler butunu. yurdum "chp, yök, tsk" ve bilumum kurum ve kurulus hayranlarinin toplumsal bulusma hareketi.
    (12.05.2007 01:20)

the silent enigma

    anathema'nin en iyi albumudur. hatta bu album bir heavy metal efsanesidir, diger anathema albumleriyle kiyaslanmamasi gerekir. butun sarkilari tek tek sanat eseri. sunset of age in krakow da ki live performansi muthis..
    (12.05.2007 01:16)

vito corleone

the godfather

    bircok otoritenin tum zamanlarin en iyi filmi olarak kabul ettigi sanat eseri. zaten su sinema piyasasinda klasik olarak degerlendirilebilecek filmlerin buyuk cogunlugu bu 3 lemeden bircok yonuyle etkilenmistir.
    ayrica serinin 2. sini zannediyorum 8, 9 kere izlemisimdir. ve her izledigimde mutlaka hic gozume carpmayan farkli bi ayrintiyi farketmisimdir. boyle de acayip bi durumdur. emegi gecen herkese * tesekkurler.
    (13.03.2007 12:46)

michael corleone

    vito corleone nin varisi olabilecek tek sahsiyettir. cunku diger ogullarindan santino, abaza ve ofkesi mantiginin onunde olan; fredo ise ailenin agirligini yasiyabilecek karakterde olmayan kimselerdir. nitekim biri, sinirle evden cikip gisede taranmistir; digeri de aileye ihaneti yuzunden bu abimiz tarafindan oldurulmustur.
    (13.03.2007 12:38)

sayfa: 1-2-3

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.