erkeklerin her 15 snde bir seks düşünmesi yalanı

    isviçreli bilim adamlarının yeni bulgusu.tabiki yalan.meme
    (07.04.2011 16:01)

fotoğrafını çekmek için sümüklü çocuk aramak

    fotoğraf estetiğinden ancak,vesikalık çektirirken yan oturup,kafayı objektife çevirmenin çok ta matah bir görüntü vermediğini idrak edebilecek kadar anlayan biri olarak,kenar mahallelerde,yoksul semtlerde dolaşıp,aşağıdaki şartlara uyacak bir çocuğun fotoğrafını çekmenin kimseye pulitzer kazandıracağını zannetmiyorum.belki de yanılıyorum.
    hedef profili;
    -5 yaşını geçmemiş olacak
    -üstü başı kirli,mümkünse çamurlu olacak
    -sümüğü mutlaka akacak
    -objektife ifadesizce bakacak
    -birde mavi gözlü olacak (tadından yenmiyor o zaman),bu nadir bulunduğu için kahverengi de olur.
    (07.04.2011 14:50)

tezgahtarın yakalığına bakıp diğerinin adı ne deme

    mağazaya girmiş,o armut bedenine bir pantolon uydurmaya çalışırken;"yardımcı olabilir miyim?" diye bir ses,güzel bir bedene dönüşerek yanında bitiveriyor."öyle bakıyordum" diyorsun,fakat o yanında dururken,kıyafet seçmeye odaklanmış beynin artık güzel bir tanışma cümlesi aramakla meşgul.kızın göğsüne takılı olan yaka kartına gözlerini dikip,"diğerinin adı ne ehehe" diyorsun.ortalığı bir sessizlik kapladıktan sonra,kız uzaklaşıyor,kendi kendine "alla alla ne dedik ki şimdi" diyorsun.
    (07.04.2011 11:38)

hoşlanılan kızın karanlıkta brutal vokal yapması

    bu kızdan gerçekten çok hoşlanıyorsun,aman da pek hanım hanımcık,oturmasını kalkmasını biliyor,şunu bir takip edeyimde müspet bir zamanda açılayım kendisine diyorsun.teklifin olumlu karşılanıyor,ders çalışma bahanesiyle kızın evine kendini davet ettiriyorsun.heyecanlı olduğun için buluşma saatinden biraz erken varıyorsun malum eve.tam zili çalacakken kapının açık olduğunu fark ediyorsun.sessizce gireyimde böyle komiklik,şakalar falan yapayım diyorsun.içeriden anlam veremediğin sesler geliyor,hemen sesin geldiği yere doğru koşuyorsun.hoşlandığın kızı aynanın karşısında,orhan gencebayın batsın bu dünya şarkısına brutal yaparak eşlik ettiğini bir süre izleyip,kendi kendine neler oluyor diye sorarken,kız seni fark ediyor.
    -söyler misin allah aşkına berilsu burda neler oluyor.
    -açıklayabilirim berkut,isyan halindeyim,sivil itaatsizim ondan yani.
    -ya bırak görüşmeyelim artık
    diyip uzaklaşıyorsun.
    (07.04.2011 11:18)

kavgada rakibine kızınca çok güzel oluyorsun demek

    efendim,bir münakaşa nihayetinde yumruk yumruğa kavgaya dönüşmüşken,taraflardan birinin ağzından bu cümle çıkınca artık geri dönüş yoktur.kavganın seyri,küfür sayısında hatrı sayılır bir artış,bıçak,odun,tüfek gibi delikanlıyı bozacak aletlerin olaya müdahil olması vb. şekilde değişebileceği gibi,şu ihtimal midemin kalkmasına neden olmuştur.
    -lan,ben senin ***
    -kadın gibi dövüşüyorsun ***
    -off kızınca çok güzel oluyorsun onu fark ettim şimdi
    -hmm öyle mi diyorsun hmmffsssmm muck
    (07.04.2011 10:31)

huyu da güzel kendi de güzel munis tatlı

    konseptini anlayamadığım programda geçen,genç kızlara kur yapma tekniği olsa gerek.bir an kendimi erotik film izliyorum zannettim yeminle.

    (bkz: beni seviyorsun değil mi)
    (06.04.2011 20:57)

cucukvampir

    uzun ısrarlarıma dayanamayıp dedem olmayı kabul etmiş vampirdir.
    (06.04.2011 20:31)

yazarların idamdan önceki son istekleri

    birazdan infazınız gerçekleşecek ve son bir istek hakkınız var.şahsen bir yiyecek veya içecek yerine daha önce yapmaya cesaret edemediğim,içimde bir ukde olarak kalmış birşey yapmak isterdim.misal;saçlarımı kazıtıp,bir balerin eteği giyip,hitler bıyığı bırakarak bayır aşağı koşturmak.
    (06.04.2011 16:05)

bekarlığa veda partisinden milletvekili adayı olma

    aşırı alkol ile desteklenen özgüven sonucu yapılabilecek eylem.
    (06.04.2011 13:39)

alternatif intihar yöntemleri

dizi zehirlenmesi geçiren kadın

    efendim, istinye devlet hastanesinde çalışan yakın bir arkadaşım beni arayarak;"abi bir kadın geldi,inanmazsın konuşuyor sesi sonradan geliyor.önce senkron kayması sandık lakin heyet kararıyla dizi zehirlenmesi teşhisi koydular.zilyonda bir,bilemedin iki kişide görülüyormuş bu hastalık" dedi.
    dedim;"biz kendini pokemon zannedip,balkondan atlayan çocuklar,kötü adamı canlandıran oyuncuyu taşlayan kalabalıklar,bir sahnede kullanıldı diye satış rekorları kıran iç çamaşırları gördük"
    dedi;"abi hayatım dizi diye yarışma programı bile var!"
    dedim;"bana bunlarla gelme,bademcik ameliyatına girip,masada kalmayan birini bulursan ara"
    "ok,kib,öptm,bye"dedi kapadı.
    (06.04.2011 13:07)

hoşlanılan kızı kapkaç edenin usain bolt çıkması

    "bu defa kesin açılıyorum kıza","bir daha dönüp bakarsa,mutlaka yanına gidiyorum" gibi cümlelerle kendini oyalarken,karşıdan gelen müstakbel sevgilini görüyorsun.her erkek gibi farklı bir ortamda,biraz kahramanlık yaparak tanışmayı düşlemiştin ya al sana fırsat;kızı kapkaçlıyorlar*)
    aha,bunu yakalarsan kız senindir diyor içsesin ve adamı peşliyorsun düşünmeden.bir on metre koştuktan sonra,adam giderek küçülmeye başlıyor,ufuk çizgisiyle birleşip,ortalıktan kayboluyor.sonradan öğreniyorsun kapkaççının usain bolt olduğunu,"normal biri olsa yakalamıştım zaten,nereye kaçıyor peh" diyorsun.
    altı yıldır,akşam yatağa girmeden,sabah yüzünü yıkamadan dudaklarından öperek,seni herşeyden çok sevdiğini belli eden sigarana suç bulmak aklınından geçmiyor.halbuki biraz daha koşsan,beyaz bir ışık huzmesinin ardından babaannenin sana; "geel,geel" diyeceğini ve senin de onu kıramayacığını bir o biliyor.
    sanki adamı yakalamaya hiç yeltenmemiş gibi,adımlarını sıklaştırıp,saatine bir göz atarak acelesi olan adama dönüşüyor,yerin dibine doğru ilerliyorsun.

    (bkz: based on true story)
    (06.04.2011 13:06)

alternatif intihar yöntemleri

    iki kadının bir etek hakkında nasıl oluyorda üç saat konuşabildiklerine anlam vermeye çalışmak.ilk 15 dkdan sonra beyin ölümünüz gerçekleşecektir.
    (06.04.2011 11:01)

yeni başlayanlar için magazin haberleri

    duyduğuma göre tulkas sözlük çıkışı mankenlerle görüntülenmiş.
    (05.04.2011 21:38)

müdürün personele bugün nasılız cicişlerim demesi

    basit bir günaydın yerine bu cümleyi kullanan müdür,her ne kadar otorite eksikliğine sebebiyet vermesi muhtemel olsa da,eşofmana eşortman diyen insan gibi samimidir.candır..
    (05.04.2011 20:10)

sayfa: 1-2-3-4-5...-8

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.