son kötülenen tanımları
-aslan burcu/#327581
genel istatistikler
toplam154
bugün0
dün0
bu ay0
geçen ay0
toplam +7
toplam -1

gölge

    gölgemden kaçamayışımı anlarım,
    senden kaçışımı da anlayabilirim,
    tecrübedir,korkudur,acıdır.
    ama şu yalnızlıktan kaçamayışım yok mu!
    gölgeme sığınmıştır,işkencedir.
    sensizlik değildir ya da onsuzluk
    benimdir!
    beni benden alır,
    söz uçar, yalnızlık biter gölge kalır..
    (06.11.2012 01:08)

cehennem

    çevremdeki herkes mutsuz. kendi çevremdeki ben dahil. çözmeye çalışıyorum, alışılmadık çelişkiler çıkıyor ortaya. çok özel nedenlerle bir dostuma, "bir cehennem yaşıyorum bugünlerde" dedim. "ben de" diye yanıt verdi. aslında onun bir cehennem yaşaması için hiçbir neden yoktu. genel geçer ölçülere vurulduğunda, parası vardı, uzun süren ve belki de sıkıcı olmaya başlayan bir ilişkiden kurtulmuştu. hatta kurtulmadan önce, bir çeşit garanti olarak, yeni bir ilişkiyi başlatmıştı.

    Çok düşündüm onun "cehennem"ini. galiba bütün sorun, alelade, çok yaygın ve geçerli yargıların, insan hayatına egemen olduğunu varsaymakla başlıyor. birtakım duyguları, olağan duyguları kendimiz birer "cehennem" haline dönüştürüyoruz. sonra birden düşündüm: "ben neden bir cehennem yaşıyor olayım?" bir de kendi yaşadığımı sandığım "cehennem"i, başkalarına iletmekten, tanımsız ve gereksiz hatta umursız ve onur kırıcı bir çeşit savunmaya geçmemin ne anlamı var?

    ayırt ettiğim bir başka gerçek daha var bu arada. kendi "cehennem"leri içinde bunalanlar, size, sizinkini söyletmekten bir avuntu duyuyorlar. siz konunuza ne kadar uzak durmaya çalışırsanız çalışın, sözü oraya getirmekte büyük bir ustalık gösteriyorlar.

    sizinkinin belki biraz daha büyük, biraz daha yakıcı olması sanki bir ölçüde su serpiyor yüreklerine. onur kırıcı olması bundan. kimdir cehennem? üstelik niye cennetsiz?
    (06.11.2012 01:07)

cehennem

    Belki de tüm pişmanlıklarımızı aynı anda yaşamaktır, sonsuz bir zaman diliminde.
    (06.11.2012 01:03)

cehennem

    Cehennem acı çektiğimiz yer değidir; acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir.
    (06.11.2012 01:02)

cehennem

    Biz canlıların cehennemi gelecekte var olacak bir şey değil. eğer bir cehennem varsa burada, çoktan aramızda; her gün içinde yaşadığımız, birlikte, yan yana durarak yarattığımız cehennem. iki yolu var acı çekmemenin: birincisi pek çok kişiye kolay gelir: cehennemi kabullenmek ve görmeyecek kadar onunla bütünleşmek. ikinci yol riskli; sürekli bir dikkat ve eğitim istiyor; cehennemin ortasında cehennem olmayan kim ve ne var, onu aramak ve bulduğunda tanımayı bilmek, onu yaşatmak, ona fırsat vermek.
    (06.11.2012 01:01)

gölge

    Ruhun ağır tarafıdır. insan önce gölgesini sevmelidir, kendisiyle barışabilmesi için...
    (06.11.2012 00:56)

çarşı izninin iptal edilmesi

    çarşı izni almak için komutana regl oldum demek ve sonrasında komutanın zopası vasıtasıynan güzelce ağız burun dağıtılır, revire mi doktora mı artık nereye gidiliyosa gidilip çürük raporuyla birlikte hava izni alınabilir, bundan sonra çarşı pazar gezilebilir ;)
    (05.11.2012 00:39)

stephen hawking

    kendisi ile yazlıktaki komşumuz sayesinde tanışmıştım, yani kitapları ile.. hiçbirşey anlamadım ama okugum kitaplar arasında dursun diye birkacını eve getirmiştim. yıllar sonra tekrar okudugumda aydınlanış mı şaşırma mı karar veremedigim duyguları yaşatmıştı sagolsun, sonra belgeseller kitap gibi oldu, cok belgeselini izledim, denk geldikce dikkatimi ona odaklar izlerim.

    benim kuzen gecen yaz evlendi, kendisi bir memuriyet bulmak için kpsslerde gencligi harcanmış hayatın adil davranmadıgı birisidir, işi bulunca hemen evlendi neyse yazın balkona kurulduk, yeni eşi, ben, kuzen çay içiyoruz, yenge hanımeller getiriyor falan derken discovery de stephen hawking i gordum, "evren yoktan gelmiştir tanrı yoktur" ekseninde konuşurken tam dikkatimi odaklıyordum ki kuzen çok ciddi bir şekilde eşine soyle dedi;

    -Allah korusun.. hayatım baksana ileri geri konuş konuş, Allah çarpmış adamı töbe töbe..
    + cık cık cık valahi derler de dogruymuş çarpılmış adam, Allah ım koru

    agzımda hanımeller elinde çay oyle bakakaldım amk.. o kadar gercek bir reaksyon verdiler ki, bir an stephen a derinden baktım gercekten Allah çarpmış olabilir mi diye. oradan yavaşca zap a devam edip cayımdan bir yudum aldım, konuşulanları hiç duymamışım gibi.
    (05.11.2012 00:36)

stephen hawking

    ingiliz fizik profesorü
    tam adı: stephen william hawking
    doğumu: oxford 8 ocak 1942
    kolej : oxford doğa bilimleri
    phd: kosmoloji/cambridge (1966),
    tecrübe:uygulamalı matematik ve teorik fizik
    (cambridge 1973-79)
    1979 lucasian professor of mathematics mertebesine ulaştı
    uzmanlık alanı: evreni yöneten temel yasalar. einstein teorilerini de kapsayan , quantum mekaniği, evrenin kökeni ve kara delikler.
    tez: "large scale structure of space-time" in 1971, (zaman ve uzayın geniş ölcekli yapısı)
    en ünlü teorisi : kara deliklerin atom altı parçacıklar yaydıklari üzerine "havking radyasyonu teorisi"
    taninmasini saglayan kitabi: "a brief history of time" (1988) (zamanin kisa tarihi). bu güne kadar 9 milyon adet satti. best seller listesine giren ilk fizik kitabi
    hastaliği: amyotrophic lateral sclerosis, (a.l.s.) 1963'de kolejde semptomlar göstermeye başladi. 1974'ten sonra ağirlaşti,80'den sonra bakicilara muhtac hale geldi. hali hazirda hareket edebilmek için bir elektrikle kumanda edilen tekerlekli sandalye ve iletişim için çene kaslari ile idare edilen bir konuşma cihazi kullanmakta.

    özel yaşami: kendisini aldattiği için ayrildiği eski karisi jane'den 3 çocuğu var. bir de torunu oldu. eşinden boşandiktan sonra bakicisi elaine mason ile halen süren bir evlilik yapti.
    hali hazirda ikinci karisi ve yardimcilari ile dünyayi dolaşmakta ve sempozyumlara katilmaktadir. cnn, 'larry king live' da ekrana çikmiş ve simpsons çizgi filminde bir karektere ilham vermiş görünmekedir
    (05.11.2012 00:35)

mastürbasyon

    Ama şu gerçeği unutmamak gerekir; "yedi kişi vardır kıyamet günü Allah; ne onların yüzüne (rahmet nazarıyla) bakar, ne onları (günahlarından) temizler, ne de sâlih amel ehliyle bir araya getirir ateşe ilk giriciler olarak onları cehenneme atar ancak tevbe edenler müstesna! ancak tevbe edenler müstesna! ancak tevbe edenler müstesna! kim tevbe ederse Allah onun tevbesini kabul eder (günahlarını bağışlar) (bunlar); eliyle nikâh eden (eliyle boşalan), lût kavmi'nin ameliyle amel eden (yapan), bu ameli kendisine yaptıran, içki müptelası, (Allah'tan) yardım istettirene kadar anne-babasını döven, kendine lanet ettirene kadar komşusuna eziyet eden, komşusunun helaliyle (hanımıyla) zina yapan" (câmiu'l-kebîr, imam suyûtî; beyhakî, şuabu'l-imân 5470)
    (03.11.2012 21:52)

mastürbasyon

    ha, gönül ister ki kimse mastürbasyon yapmasın, herkes sevişsin ama cinselliği öyle bir ötekileştirme, aşağılama ve aşağılanma unsuru olarak görüyor ki birileri en azından mastürbasyon yapsın ahali.

    ilk ergenlik ve gençlik yıllarında mastürbasyon yapmayıp kendi bedenini keşfedemeyen her insan hayatı boyunca cinsel uyumsuzluk çeker. bu ise ciddi bir sorun yaşatabilir kişiye. sırf bu yüzden kişi her şart ve durumda mastürbasyon yapmalı. elde-avuçta kalan son seçenek bu ise tabii. yaparken de yerine göre zevki ertelemeli yerine göre ise sırf sinir boşalımını gerçekleştirmek için denemeli.

    Mastürbasyon sonrası ikili ilişkilere dair alınacak her karar, yanlış karardır. aslında öncesinde de alınan her karar yanlış karardır. bu ise asla ıskalanmamalı. bunun nedeni ise mastürbasyon sayesinde kişinin kendine yetebileceğini kendine ispat edip bilinçaltına bu tarz sinyaller göndermesidir.
    bu duruma dikkat edilmeli. karşı cinsin dahil olduğu ikili ilişkilere dair kararlar hariç, diğer stres yüklü olaylar ve durumlar öncesi ise kesinlikle mastürbasyon yapılmalı. hem kafanın hem de bedenin boşaltılıp daha sağlıklı eylem sergilemek için.

    en nihayetinde kişi, seks yapmalı. sevişmeli. seçenek kalmadığı an ise kesinlikle ve kesinlikle mastürbasyon yapmalı. özellikle de kadınlar, kesinlikle ve kesinlikle mastürbasyon yapmalı. erkekler zaten analarından dünyaya geldikleri günden itibaren horozu boğmakla meşguller.
    (03.11.2012 21:46)

mastürbasyon

    Ayakta yürüyerek yapılanı makbüldür. tabii siz tembel yazarlar yatıyosunuz, uyuşuk uyuşuk okşuyor ya da asılıyorsunuz. ne bu? bunun adı mastürbasyon mu? peh...

    çırılçıplak hale gelin, odalar arasında kendinize bir istikamet belirleyin, hızlı hızlı yürüyerek mastürbasyon yapın, gerekirse koşun zıplayın. pencerelerin perdesinin kapalı olmasına dikkat edin. tabii bu esnada fal da tutabilirsiniz, örneğin ''mutfakta boşalırsam zengin olcam'' , ''salonda boşalırsam başıma kötü bir şey gelecek'', ''yatak odasında boşalırsam en kısa zamanda sikişicem'' vs gibi... değişiklik iyidir, deneyiniz.
    (03.11.2012 21:44)

mastürbasyon

    İnsanın kendi kendine yettiği belki de tek aktivitedir. bir nevi dolan depoyu boşaltmaktır. ve herkesin bir başlama hikayesi vardır. en yaygını arkadaşlar arasındaki muhabbetlerdir.
    mesela benim başlama sebeplerimden en birincisi babamın sabahları kamyon devirmesi sonucu, alınması gereken duştan sonra yaptığı makaralardır.
    genemi rüya gördün lan , kimi gördün? güzel miydi?, horoz ötmüş gene duymadık vs.. yapardı. bende çözümü depoyu bu yöntemle bosaltmakta bulmuştum. işte bu da böyle bir hikayedir.
    (03.11.2012 21:42)

mastürbasyon

mastürbasyon

    zorunluluktur. keyfini ya da günahını bir kenara bırakın gerçekten de bir vatandaşlık görevi. 1 hafta yapma bakalım gece rüyada neler oluyor. sonra gece yarısı kalk çamaşırlarını değiştir.*
    (03.11.2012 21:33)

sayfa: 1-2-3-4-5-6...-11

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.