son kötülenen tanımları
-aslan burcu/#327581
genel istatistikler
toplam154
bugün0
dün0
bu ay0
geçen ay0
toplam +7
toplam -1

aslan burcu

    iyi yönlerinden mi kötü yönlerinden mi başlasam karar veremedim, şimdi bütün aslan erkekleri, aaaaaaa bizim kötü yönümüz mü var kirlikedi? diyecekler biliyorum ama, evet efendim, bal gibi de var, bak sinirlendim şimdi, al sana kötülerden başlıyorum işte.

    -gamsız. bildiğin gamsızdırlar. belki onların da içlerinde bi endişe geni vardır bilemicem ama sonuçta sana yansıtmazlar bunu. ayy ne kadar gamsızsın dersin, güler geçerler. ortalama bi insanın göstereceği endişenin onda birini falan gösterirler, bööle sinir ederler adamı.

    -sorumsuz. evet sorumsuz. hiç bakmayın öyle sorumsuzun önde gidenisiniz. bir insan kalacağı dersin finaline uyuduğu için gitmemezlik edebilir mi ya? üstelik sabah kalkıp da, en ufak bir pişmanlık belirtisi göstermeden, saati kurmayı unutmuşum yeeaaaaaa, deyiverirler. dikkatinizi çekerim, uyuyakalmışım felan değil, adam saati bile kurmamış ki sabah kalkabilsin. faturaların son ödeme tarihlerinin geciktirilmesini falan hiç yazmıyorum. bak tansiyonum düştü sinirden. 5 dakka uzanayım.

    (5 dk sonra)

    -dağınıktırlar. her daim götlerini toplayacaksın bunların. hele başkasının evinde gitmeyegörsünler, iyice sererler kendilerini. donlar bi tarafta, kullanılmış bardaklar yığınla dizilmiş, küllükler desen ağzına kadar dolu. anaları bile isyan eder en sonunda, o derece.

    -geç kalırlar. hem de her yere ve herşeye geç kalırlar. bunlarla 1'de buluşacaksan 12 diceksin ki beyimiz kıçını kaldırana kadar zaten saat 1 olsun. sadece ve sadece 1 saat geç kalıp da hasbelkader 1'de geldiklerinde, sorarsın, nerdesin bu saate kadar diye, mmmhhh burdayım, noldu ki? deyiverirler. işte o zaman var ya, o yelelerinden tutup bunların kafalarını kaldırım taşlarına vurasım gelir. bunlar kız olsalar, hiçbir erkek kahırlarını çekmez.

    -süslüdürler. bunlarla evden çıkmaya kalkmayın, siz biblo gibi hazırlanırsınız, bu hala saçındaki bir teli sağa mı yatırsa, sola mı yatırsa onu düşünmektedir. ayna karşısında geçirdikleri zaman, ortalama bi genç kızdan 2 parmak fazladır.

    -pisboğazdırlar. ya da çöplük gibi mideleri vardır diyeyim. sabah kalkar kalmaz, cips ve kolayla güne başlayabilirler. bayılırlar abur cubur olsun, cips olsun, çerez olsun, ağzı hiç boş durmasın. ama hep birileri yapsın getirsin beyimize hizmet etsin. kendisi ormanların kralı ne de olsa di mi.

    -kararsızdırlar. ölümdür bunlarla alışverişe çıkmak. 80 tane dükkan gezerler, bir tane gömlek beğenemezler. 30 sene evirip çevirip aynı gömleği giyerler. bişey satın alıp da eve geldiklerinde, biri beğenmesin, hemen gider değiştirirler. böyle de açıktırlar etkilenmeye. olumsuz fikirlerden çok çabuk etkilenirler. ve malesef sevgili aslan pipileri, yönlendirilmeye çok müsaittirler.

    -bunların var ya, her daim kafa leyla'dır. hep "high" dolanırlar sankim. hep bi "amaaaan koyver gitsin" "salla gitsin" "ohh yandan" modundadırlar. benimki sarışın olduğundan mıdır nedir, bu özellik duble görünür. hem sarışın, hem aslan, ömür törpüsü.

    -unutkan ya da fil hafızalıdırlar. hatırlanması gereken şeyleri asla hatırlamaz, unutulacak şeyleri asla unutmazlar. hiçbir doğumgününü gününde hatırlamaz. ama ne zaman kuyruğuna basan olur, işte o zaman önünüze koyuverir eski anıları. şaşar kalırsın. gıcık.

    ilk aklıma gelenler bunlar oldu. hiç mi olumlu yönü yoktur bunların? e vardır elbet. ama sonra kızıyosunuz, bööle uzun yazma diye. onları da bi başka entaride anlatırım artık. muçk.
    (19.11.2012 02:01)

aslan burcu

    öncelikle çok zekidir. zekiliğinin sebebi ayrıntıcı olmasındadır. her durum karşısında kafasındaki 40 adet tilkinin kuyruğuna birer düşünce bağladığı için ve her bir tilkinin sonucunu kendince yorumladığı için, zaman içerisinde beynin kullanım oranında artış yaşanır.

    çok gururlu gibi görünür ama esasında değildir. gurura karşı sözde saygı duyar ama merhameti her zaman gurur ateşini söndürüverir.

    kurgucudur. hayatındaki, her alakasız detayı bir noktada birleştirmeyi, bir şekilde başarır. her zaman ve her an sevdikleri yanında olsun ister, hep insanların onu sevmesini ve daha da önemlisi ona değer vermesini ister. insanlara çok fazla şans ve özellikle fırsat verir. verdiklerinin hepsini bir kenara yazmayı asla unutmaz. sabırsız gibi görünsede esasında zamana çok fazla inanır. katır inadı vardır ama ondan da caymasını bilir. inanılmaz liberaldir ama bir o kadarda sosyalist.

    zaman içerisinde eğerona karşı bi bok yediyseniz, bunu yüzünüze karşı söyler ve sözde elbette sizi affeder. asla arkanızdan iş çevirmez sadece sizi stand by konuma alır. hayat boyu orada bırakır. porsche cayenne de hediye etseniz ona, hiçbir şey eskisi gibi olmaz buna izin vermez. parayla satın alamadığınız kadar, duygularınızla hatta kadınlığınızla bile satın alamadığınız kadar farklıdır her şey... çünkü temel mantığı şudur 'ben zamanında herkes için yeterince düşündüm ve değer verdim' ki gerçekten her durum ve insan için binlerce kez düşünür ve ona kafasında değer verir, bu yüzden sizi bir kenara koyup verdiği emeğe tapar.

    tapar demişken bu adamlar, kesinkes aşka tapar. karşı taraf bunu ayırt edemeyecek şekilde davranabilir ya da tam tersi hakkını verebilir. ama küçük kalbinde iyi bir yer ayırmıştır. sadece taparken tek bir şeye dikkat eder, 'acaba hakediyor mu?' bunun cevabını bilemezseniz. dedik ya zamanı severler diye. buna kendi karar verir.

    bi düşünceyi önüne atmak ve onu peşinizde koşturmak, bir kediyi okşar gibi onu sevmek sürekli iltifat etmek, ona zaman ayırmak en önemlisi ona değer vermek onun başını döndürür, aklını alır, sapıttırır. ama herhangi bir açık yakalarsa, aslan pençesini suratınızda hissetmeniz olağındır. daha da pisi, pençenin acısını hissettirmez sadece izini bırakır...o da zamanla geçmez, malum.

    kıskanç gibi görünür ama değildir. tek önem verdiği sizinle olan ilişkisidir. bu ilişkisi her tülü olabilir onun için farketmez, dost, sevgili, eş, iş ilişkisi her durumda aynıdır çünkü, kıskançlık yapıyorsa bu da bir oyundur. görmek istediği bir şey vardır. çünkü aslan asla kıskanmaz, sonlandırır.

    klasik olarak iyi liderdir. sosyalist yanı ağır basmadığı sürece mükemmel de idarecidir. durumları idare etmeyi sevmez, kararları kesindir çünkü.
    (19.11.2012 02:00)

aslan burcu

    burçlara inanmaz. aslan burcuna inanır.
    (19.11.2012 01:59)

aslan burcu

    içerisinde ölene kadar hem kötü hem de iyi bir karakteri beraber yaşatmak zorundadırlar. taşıdıklarından dolayı kötü taraflarına denk gelenler aslan burcu erkeğini sevemezler, ve dolayısı ile kötüleye kötüleye bitiremezler. gezegenleri güneş olup diğer burçlardan ayrı olduğu buradan bellidir, burçların burcu derler bir nevi.

    kötü karakter olan kısmı daima megalomandır. kendisine söyleseniz ve inkar etse dahi bunu taşır. her zaman kendini düşünür, bir konuda bencil olmaya karar verdikten sonra fikrini değiştirmez, baba anne sevgili dost dinlemezler. gösteriş meraklısıdırlar, öne çıkmak için çarpışmayı göze alırlar. aşırı gururludurlar, eğer bir konuda gururunu kırdıysanız sizi affetmez ve taşıdığı kin varsa zayıf anınızı bulduğu anda pençesini indirmekle kalmayıp üstüne sürürler. sorumsuz olmak istediklerinde sorumsuz olurlar. hatalarını kabul etmez, hatalısın diyenlere kükrercesine kızar, idare edilemez hale gelir. ukalalığı çekilmez. eğer bir sıkıntısı olduğu zaman üstüne giderseniz çok kırıcı olur. cinsellikte bencildir, doymaz ve mutlaka istediği gibi sevişmek ister. birçok kıza kur yapar, gerçekten sevemediklerini gönlünü eğlendirdikten sonra terkeder. kızdan istediğini alamazsa hırçınlaşabilir.

    iyi karakter olan kısmı ise sevgi ve saygı doludur. beraber başladığınız işte sizi terketmez, kendisine yapılan iyiliği unutmaz. eğer takım oluşmuşsa takımın tutkalı olup gerektiğinde hem takımın üyesi olmayı hem de takım lideri olmayı çok iyi kotarır. eğlenceyi sever, gülmeyi, güldürmeyi bilir. iyi sırdaştır, dertten anlar. herkesle iyi anlaşır, çok çabuk güven kazanır ama çok azını dost kabul eder ve dostlarına derinden bağlıdır, dostlarına çok güvenir. eğer gerçekten aşık olmuşsa (gerçekten olmadıysa bencil kalır) aynen çocuk gibidir, siz üzseniz de sizi karşılıksız sever, nereye çekseniz oraya gelir, sizi hal ve tavırlarıyla güldürür ve mutlu eder, çocuk gibi sevgisini çok saf (sade) gösterir, hissettirir. iç mahkemeleri çok güçlüdür, size amansızca kükrediyse sonra düşününce kendini haksız bulursa kendisini sert cezalandırıp üzülür ama bu konuda hiç renk vermez.

    böylelikle kötü tarafına denk gelenler daima şikayet ederken, iyi tarafına denk gelenler hep özler, ama aslında onlar ikisi de birdendir.
    (19.11.2012 01:58)

aslan burcu

    evgilisinin hem babası hem bebeği olurlar. gün içinde, hatta dakikalar içinde bile ruh halleri değişebilir. en dibe vurma özellikleri yoktur, çok üzgünken bile akıllarına gülünecek bi şeyler gelebilir.
    depresyondayım diye sizi yanına çağırdığında siz gidene kadar depresyondan çıkmış olabilirler (yalancılıkla suçlamayın).
    her ne kadar her şeyi istiyor, gözleri dışarda görünsede aslında eşlerine, sevgililerine çok bağlıdırlar.
    çok iyi baba olurlar ve işlerinde çok başarılı olmak için çok çalışırlar. hatasız olma gibi saplantılara bile kapılabilirler ama iyi çocuklardır genelde.
    (19.11.2012 01:56)

aslan burcu

    gururu için yaşayan burçtur.. hocaya ağız eğerek geçmektense o dersten kalmayı tercih ederler, bir özür dileyerek herşeyi düzeltebilecekken yakalarını düzeltip giderler..
    lakin iyice pohpohlarsanız ayaklarınızı yıkatabilirsiniz.. "sen dünyada tanıdığım en mükemmel ayak yıkayıcısısın" derseniz, bu işlemi bile gururla yaparlar.. buradaki amaç, ona paye/ titr vermektir. kapısına "genel müdür yardımcısı" yazın. asgari ücret de verseniz, hiçbir yetkisi olmasa da bunu umursamaz. bu titr ona sonsuza kadar yeter..
    ve denizciliği bırakalı yıllar olduğu, emekliye ayrılalı uzun zaman olduğu halde hala denizci şapkalarıyla gezenleri vardır..
    (19.11.2012 01:54)

aslan burcu

    inatçıdır, kararlıdır, sabreder ama gün gelir gözünün yaşına bakmadan siler. lider ruhludur, bir mekana girsin hiçbir şey yapmasa bile dikkat çeker. ayrı bi havası ayrı bir ışığı vardır. kişilerle hemen samimi olmaz. önce bi bakar konuşur tartar, bu esnada karşısındaki onu soğuk kişi sanır halbuki asla o sırada karşısındaki kişiyi sınıyordur. sonra onunla arkadaş olabileceğine karar verdiği anda çok sıcak bir kişiliğe bürünür, aksi durumda bir daha asla görüşmez. pire için yorgan yakabilir. bazı fikirlerini değiştiremezsiniz. aklına koyduğu şeyi aklına koyduğu sürede illaki gerçekleştirir. alışverişi çok sever evet, hatta tutumlu değildir diye bilinir aslında gerektiği durumda kendini frenleyebilir. ilgiyi severler evet.. detaycıdırlar, herşey çok özenli çok düzgün olsun isterler. yaşam alanlarına müdahele ettiğinizde sinirlenirler. özgürlüğüne düşkündür. telkinlerden nefret eder. sorgulanmaktan ve ısrardan nefret eder. çok ince düşüncelidirler. herkesi mutlu etmek isterler. ama kindar oldukları yönleri de vardır. asla unutmazlar. hazır cevap değildirler. kızıdırıldıysa gün gelir tek bir kelimeyle karşısındaki kişiyi yıkar, uzun cümleler kurmasına gerek yoktur..

    sevdiğini her zaman el üstünde tutar. ilgilenir. ölümüne sever. bağlıdır, sadıktır. ancak değeri bilinmediğini anladığı an pençeler çıkar. öyle bir gider ki arkasından öylece baka kalınır.

    aslan sever, sevilen sevildiğinin değerini anlamaz, aslan gider, sevilen kaybedince sevildiğini anlar, aslan dönmez!

    aslan burcu kişisi; bekler...bekler...bekler...bekler..bekler...bir gün beklemez!

    aslan burcuyum evet, çok da mutluyum. beni de zaten başka tanımlayan burç yok.
    (19.11.2012 01:51)

israil

    adını her duyduğumda katliam kelimesini iliklerime kadar hissettiğim devlet.

    araplar satmış, savunma hakkıymış bilmem neymiş...

    internette tarihsel genişleme haritası da var, yaptığı katliamlar da var. kimi , neden öldürdüğü değil mesele ama devletin böylesine kin dolu vahşi tutumu olamaz. idam cezası bile olsa idam edersin. ama katliam apayrıdır. bebekleri veya çocukları veya suçsuzları öldürmek katliamdır. insanlığı olan herkes de bu katliama karşı çıkmalıdır.

    bu katliama karşı çıkmayan, destekleyenler en az yapan kadar insanlık yoksunudur ya da aptaldır.
    (19.11.2012 01:46)

israil

    bir devlete, orduya ve teknolojik üstünlüğe sahip olarak; devletsiz, ordusuz sefalet içindeki halka karşı soykırım uygulayan terörist ülke.
    hiçbir şeyi kalmayan adamın israil'de kendini patlatması haksız olduğu anlamına gelmez. ezberler bozulacak ! duvarın arkasına insan hapsedip ırkdaşlarınla rahat içinde yaşayamazsın ! insanların topraklarını ellerinden alıp kendi hayatını kuramazsın ! herşeyini aldığın adamın senin yanında kendisini patlatmasına terör diyemezsin !
    israil devletini durduracak olan israil halkının kendisidir. onlar kandırıldıklarını anlamadan, devletlerinin terörizmine destek vermeyi bırakmadan, seçtikleri insanlara "dur" demeden bu kan durmaz, yahudi-arap barışı hiçbir zaman gerçekleşmez.
    (19.11.2012 01:45)

israil

    insan olan kim varsa politikasına karşı çıktığı ülke.
    o politika ki; kaynağını muharref tevrat'tan alan siyonizmdir. ve siyonizm ki; dünya üzerindeki tüm halkların düşmanıdır.

    ömrüm olduğu müddetçe düşmanı olacağım ülke.
    (19.11.2012 01:44)

israil

    bazı gerizekalıların savunmaya çalışırken adaletten bahsettiği ülkedir.

    yazmayayım konuşmayayım diyorum ama sabır sınırlarım zorlanıyor. bazı andavallar da diyor bu adamlar toprak sattılar o yüzden oldu.

    şimdi birincisi toprak satma olayı doğrudur lakin israil kurulduğunda mevcut filistin topraklarının yüzde 10 u israilin yüzde 90 ı filistinin iken şimdi bu oran yüzde 80 israil yüzde 20 filistinindir. yani israil bir miktar toprak satın almış olabilir. bu toprakların satılması başlı başına hatadır onu tartışmıyorum ancak kalan topraklar işgal edilmiştir. ilhak edilmiştir. bu topraklarda yaşayan halk bilinçli şekilde göç ettirilmiştir. umarım anlaşılmıştır adaleti bitaraflarından anlayanlarca.

    ikincisi pkk ile kıyaslanmaktadır filistinliler. öncelikle şunu söyleyeyim filistinin pkk nın kuruluşunda emeği görmezden gelinemez. filistin kamplarında eğitim almışlardı zamanında. yani bu konuda filistin sütten çıkmış ak kaşık değil gözümde. lakin filistinde meşru bir devlet var. israil bu meşru devletin büyük bölümüne ambargo uygulamakta bugün herhangi bir eczaneden 10 tl ya alabileceğin antibiyotiğe muhtaç etmektedir. orada yaşayan halkın tepesine fosfor bombaları atmaktadır. hamas militanı olup olmadığı gözetilmeden sivil halk katledilmektedir. ey vicdansız nasıl türkiyenin yaptığını bununla bir tutarsın. bi uludere oldu devlete demediğimizi bırakmadık. ne zaman bu ülke kürtleri tamamen hedef almış. ne zaman şehirleri bombalamış.

    nefret vicdanınızı kör etmiş lan. artık bu ülke için umudum kalmadı sözlük. yavaş yavaş ayrılmanın şartları konuşulmalıdır kanımca.
    (19.11.2012 01:43)

israil

    öyle bir ülkedir ki bu hem bütün dünyanın boğuştuğu ve aynı oranda elverdiği, 50 yıl-yarım asır- öncesinden ipe dizdiği planları, ince hatalar dışında hayata geçirmeyi kan, terör, ölüm pahasına, dini ve milli anlamda varlığının temeli sayar. kim saymazdı? milletler bu motivasyonla kurulmuyor mu? öyleyken öyle, ama israil deyim yerindeyse bu motivasyonun tanımıdır ortadoğuyu boğduğu kan gölünün derinliğine bakınca.
    "israil'in 1967 savaşından sonra doğu kudüs'ü ilhakı, şehir çevresinde müsadere edilmiş filistinli toprakları üzerinde kurulan devasa yerleşim halkaları ile pekiştirildi. ve israil –ev işgâlleri, toprakların kamulaştırılması, araplar'ı aldatarak yapılan satın alımlar ve filistinliler'in tazminatsız tahliyesi ile desteklenen– fasılasız bir girişimle, doğu kudüs'e dair eskiden filistinli olan ne varsa "musevileştirmek" adına, durmadan, önceden araplar'ın hâkim olduğu eski şehre, umumiyetle ortodoks olan çok sayıda musevi getirdi."
    tüm bu yerinden etmelere rağman varolagelen, ölü ve sakat doğumlara sebebiyet veren kimyasal bombalara rağmen tutunabilmiş müslüman halk için öngörülen dönüm noktasıdır bugün tanık olunan. alayına gazze'ye giriş.işin kötüsü,acıklısı,ingiliz'in vaadedip her nasılsa kutsallaşan bu kanlı işgal tamamlanırsa, holocaustun travmasının dinmeyecek olmasıdır.bilakis, yağmayla kurulan bu devlet, tam da bu yüzden ortadoğunun kalbine gömülmüş olacaktır.
    (19.11.2012 01:40)

israil

    kıblesi amerika olanların her ağızlarını açışlarında lanetlediği ülke.

    ha israil bence de lanetlenmeyi hak ediyor ama, israil'den önce lanetlemeniz gereken başka bir ülke yok mu ? ey akepe'liler; o israil'i israil yapan abd'yi de aynı şekilde lanetliyebilir misiniz mesela ? ya da o kürsülerden israil'e ettiğiniz küfürlerin çeyreğini abd'ye edebilir misiniz ? veya meydanlarda israil bayrağının yanında abd bayrağını da yakabilir misiniz ?

    hiç sanmıyorum...
    (19.11.2012 01:39)

israil

    gelişmiş devlettir. filistinliler yada genel olarak bakarsak ortadoğu allahuekber allahuekber diye diye kız çocuklarını kesceğine , okullarda sadece kuran okutacağına veya hala dünya düz mü yuvarlak mı onu tartışacağına kültüründen uzaklaşmayıp bilime , modernizme yatırım yapsaydı şimdi bu coğrafyada ne israilin sesi çıkabilirdi nede amerikanın. sen daha okullarda kuran okutulmalımıyı tartışadur adamlar dünyaya kendi savaş teknolojilerini satıyorlar...
    sonuç olarak akıllı olmak lazım.öyle katil israil yazarak olmaz. bak senin ülkende terör var kaçyıldır tek bir sınırötesi operasyon yapabildin mi ? onu geç israil vatandaşlarını öldürdü lan. tek bir karşılık verebildin mi ? tabi ki hayır çünkü yaptırmazlar. bak adamlar hamas benim ülkeme tehdit dedi , saldırdı. biz hala kendimizi ortadoğunun lideri sanalım....
    (19.11.2012 01:39)

israil

    ortadoğuluların savaş konusunda geri kaldığını zanneden geri kafalı arkadaşları da sayesinde gördüğümüz ülke.

    kafa hiç basmıyor arkadaş. çok değil lan, azıcık çalıştırın şu kafanızı azıcık. israil tek başına mı bi ülke koçum ? ingiltere sayesinde o topraklara sahip olmuş, arkasında amerika/fransa/ingiltere/almanya olan bi ülke.

    2006 yılında hizbullah tarafından hoplatılmış israil'den bahsediyorsun. dış müdahele olmadığı zaman hoplatılan, askerleri kadın erkek fark etmeksizin ağlayan memleketten bahsediyorsun.

    ne konuşuyosun sen ? ne anlatıyosun ?

    müslümanların hata yaptığı konu şu. amerikalıların yaptığı şerefsizlikleri yapmamaları. ne bu şerefsizlikler ?

    ülkeleri birbirine düşüremiyorlar. diyorum işte. suudi arabistan'ı israille karşı karşıya getirmeleri lazım. suudi arabistan amerika'dan aşırı derecede çok silah almış bir ülke. sen bu araplarla israillileri bi karşı karşıya getir, suudilerin topraklarından 3-5 tane füze atılsın israil'e, bak işler o zaman nasıl rayına giriyor.

    böyle bir durumda amerika'nın iki müttefiği, hatta türkiye ile birlikte üç müttefiği birbirine girecektir. israilliler amerikalıları dinlemeyeceği için, suudi arabistanlılara savaş açar. suudiler de o saatten sonra amerikalıları dinlemez, israillilere savaş açar. yerler birbirlerini bi güzel. ben suudileri sevmediğim için, ölmeleri pek umrumda olmaz. israil de baya güç kaybeder. iran'ı tehdit edemez. o mesele de zaten tam komedi. şu haliyle iran'ı tehdit ediyor. neden ? amerika'yı da saldırtmaya çalışıyor da ondan tehdit ediyor. yoksa sesi çıkamaz tabi.
    (19.11.2012 01:38)

sayfa: 1-2-3-4...-11

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.