kadının uzun süreli ilişkiye bakış açısı

    koca adayı.
    (10.11.2010 12:37)

erkeğin uzun süreli ilişkiye bakış açısı

    düzenli seks.
    (10.11.2010 12:36)

penguen

    taaa ilk zamanlarında tayipler alemi takvimiyle gönüllere taht kurmuştu kendisi. o günden bu güne sürekli penise dikine giden, az kısıtlanmış da olsa söyleyeceğini mizahi bir şekilde hep söyleyen dergi. ha çok aydın vari bi' durumları yok, ben bu yazarları entelektüel ve mahallenin bakkalı rasim dayı arasında sıkışmış insanlar gibi görüyorum. hani olaylara yukardan değil, içerden halk gibi bakan tipler bunlar. halk ama akp'li ya da chp'li olmayan halk gibi demeliydim.

    neyse işte sonuç olarak başarılı ve okutan haftalık dergi. leman gibi of bu ne anasını satıyım yeaaa da dedirtmiyor. gerçi bi jenerasyonu daha uykusuzda olduğu gibi dağılırsa bu iş boka sarabilir, deyim.

    önemli uyarı; bu izahımı başka bir sözlüğe kısa süre önce yazmıştım, belli kısımları sansürleyerek buraya taşıdım. bakalım sansütlü kısımları bulabilecek misiniz?*
    (10.11.2010 12:35)

hayvan sevmeyen insan

    elmayla armutun karıştırılmasına vesile olan insan. bir insan hayvan sevmiyor diye insan da sevmeyecek değildir. saçma önermelerle gelinmesin. hayvanarı sevdirmek için daha yaratıcı yollar bulun hayvan seviciler, aman severler. bir insan insanı sevmeyip hayvanı sevebilir, ya da hayvanı sevmeyip insanı sevebilir her yol mümkündür. ha bir canlıya işkence etmek, acı çektirmek bambaşka bir şey. bir canlıya eziyet etmenin altında güç ve güçten zevk alma güdüsü vardır. bir kediye eziyet eden piç, bir insana da edebilir fırsatı olursa de, he tamam o doğru diyim. ama şimdi adam çocukken köpeklerce ısırılmış ve köpekleri sevmiyor diye insanları sevmeyecek değil. akıllı olsunlar lan!

    sevmemek ve işkence etmek kavramlarını birbirinden ayıralım bi'. adam sevmiyor hayvanı diye, işkence edecek değil. uzak durur olay biter. hayvana ya da herangi bir canlıya işkencenin altında psikolojik sorun vardır. tanrıcılık oyunudur işkence yapmaktan zevk almak. küçük dünyasında üstünlük kurma çabasıdır ezik şahsın.
    (10.11.2010 12:29)

görünmez öküz



    doğa ana, ve doğa babadır. her zaman bizim için orada durmuş, dünyayı boynuzları üzerinde sırf biz içinde mutlu olalım diye taşımıştır. görünmez öküz tabiki adından da anlaşılacağı gibi, daha önce görülmemiştir. ancak varlığının kanıtları dünyanın her yanına serpiştirilmiştir. aklınıza ilk olara öküz'e tapan hintliler gelmiş olabilir, bunu anlarım ama hintliler de aslında doğru yolda değildir, keza öküz'ü kutsal belledikleri için etini yememektedirler. ancak büyük baş hayvanlar, bize görünmez öküz'ün en büyük armahanıdır. bunu kanıtı da, büyük baş diye bellediğimiz, öküz, inek, dana gibi hayvanların iyi huyluluğudur.

    yani bir geyik gibi bizden kaçmazlar, ya da aslan gibi bizi yemeye kalmazlar. kendi etlerini bize uysalca sunarlar. bu eli bolluklarının sebebi tabiki doğa anamızın(görünmez öküz) cömertliğinin gösterir. kendi etini biz taşıdıklarına armahan etmiştir. ve tabi ki, dünyanın kendi kendine havada asıla kalamayacağı gerçeği de görünmez öküz'ün varlığuının kanıtıdır. tabi siz kalkıp bilim adamlarının hurafelerine, çekim kuvveti gibi safsatalara inanmaya devam edebilirsiniz ama bu sizi ancak bir kafir yapar.

    kutsal öküz size sütü, eti ve ısının diye derisini verendir. yani temel ihtiyaçlarınızın tamamı kutsal öküz'dür. tabi ki kapitalizm gibi şeytan icatları(aslında siz şeytan sanıyorsunuz ama aslında o inatçı keçi'dir ki sizin şeytan sandığınızın aslında inatçı keçi olmasının kanıtı da toynaklarıdır) sizi daha çoğuyla kandırmaktadır, sizi bir tüketim çılgını yapma hevesindedir. ancak görünmez öküz sizin temel ihtiyaçlarınızın tamamıdır, ve bu da onun gerçekliğinin başka bir kanıtıdır.

    (bkz: dunyanin gorunmez okuzun boynuzlarinda durmasi)
    (10.11.2010 12:25)

bırak o kızı

    kahramanlık ünlemi. elin kahramanı fezaya çıkıyor, yeri geliyor dünyayı tersine döndürüyor, örümcek ağı falan atıyor. bizimkinin olayı ne? "bırak o kızı". bu gerçekten bütçe meselesi sanırım. yani adamlarda o kadar para var ki, dünyayı kurtarıyorlar, bizdeyse maksimum kız kurtarılabiliyor. nalçaklaaar...
    (10.11.2010 12:19)

artık sigarayı bırakıyorum

    yalan söylüyorsun, yalaaan! her tiryakinin zaman zaman bir hesves höykürdüğü. bunu yapma, beni, kendini, çevrendekileri kandırmaya kalkma! neyse ben son bi' sigara daha içeyim de, sonra bırakıyorum.
    (10.11.2010 12:10)

para üstünü sakız olarak veren ilk bakkal

    önemli uyarı; başlık başka sözlükten arak ama izahat benim yani.

    kendisi ilk çakal bakkal olarak da bilinir. müşterinin şaşkın ifadesine aldırış etmeden, "bozuk yok bilader, ne yapayım şimdi?" demişliği de vardır. kendisinden sonra gelen bakkallar, o'nu hep hürmet ve sevgiyle anar.
    (10.11.2010 03:28)

things have changed

    "işler değişti" diye çevirisi, en yerinde çeviri olacaktır. nerden mi biliyorum? çünkü süper ingilizce biliyorum. reklamları izlediniz, iyi geceler türkiye.
    (10.11.2010 03:17)

vampircik sözlük

    ne yaptıysam olmadı sözlük. hır çıkarayım, kıllık yapayım dedim, sevimli sevimli mesajlar attılar! hacı ben aksiyon seviyorum, öyle tatlı tatlı atışmalar bana göre değil, bel altı vurmalı, sert, gerekirse hardcore kapışalım dedim, nıç. bu kadar mı pozitifsiniz yahu? bence bu sözlük bundan sessiz, herkes polyanna, ya da bi' sinsilik planlıyorlar bana ben çözemedim? şşş yapma bunu!
    (10.11.2010 01:43)

yazmak

    şairin yaşama tutunma yolu, bir bilgenin ışığını paylaşma aparatı. yazmak ki bilhakika ü gayüp ül mahlukat! yeaaa eğlenmek ya da içindekini akıtmak için yapılan eylem işte, abartmasanıza şu işi! nıç nıç...
    (10.11.2010 01:28)

çocukluk aşkı

    çirkin olur. şimdiki aklım olsa o tülin'den ne biçim kaçardım beee. tabi o zaman yaş beş falan, insan sonra sonra anlıyor hatasını.*
    (10.11.2010 01:20)

ateizm

    - sen şimdi ateist misin?
    + hee.
    - kafirsin yani?
    + bana göre değilim, keza bence kafirlik falan uydurma kavramlar.
    - münafık kefere yanacaksın!
    + yanmıycam.
    - yanıcaksın olan, kitapta yazıyor!
    + kitap beni bağlamıyor, tek inananları yakıyormuş.
    - zındık!
    + he ben zındık, sen fındık!
    - lan!
    + . . .
    - şşş, oğlum çok günah lan, allah baba çarpar bak!
    + hani çarpmıyor?
    - dünya sınav oğlum, ölünce elinin tersiyle bir çarpar bir de yer çarpar!
    + bak çok pis günaha giriyorsun inancına göre.
    - yahu beni de bozdun it herif! tövbe allahım tövbe!
    + . . .
    - yahu yaratıcıyı nasıl inkar edersin.
    + bak böyle.*
    - oğlum gebertirim lan seni! dalga mı geçiyorsun sen?
    + islamda adam öldürmek günah değil mi yeaa?
    - kafir öldürmek değil!?!
    + bence günahtır.*
    - . . .
    bir süre sonra yine dayanamaz gelir;
    - oğlum allah var lan.
    + bence yok.
    - yerden mi bittin it!
    + heee.
    - ağzını kırarım lan senin!
    + sanane oğlum benim inancımdan?
    - çok günah allah yok demek.
    + bence günah yok.
    - ha anasını satıyım her şey matriks!!!
    + ben gitçem yatçam.
    - allahaısmarladık.*
    + bay bay.
    - munafık!
    müslümanın asla anlayamayacağıdır ateizm ya da ateist.
    (10.11.2010 01:01)

ben istiyorum ki herkes bilgilerimden faydalansın

    yalan söylüyor çakal, inanmayın! anlattıklarından bir faydası olmadığını, sadece insanların iyiliği için bu bilgileri verdiğin iddia eden kimse kolpası. aslında bu kişi hem 'bak ben doğru söylüyorum'unu destekliyor bu lafıyla, hem de çakal gibi üç puan kovalıyor. ben bunu döverim.
    (10.11.2010 00:52)

10 kasım

    türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu önderimizin ölüm yıl dönümü. vefa ile anmalı. yüce ya da ulu önder gibi kelimelerle putlaştırmadan, fikrini, zikrini anlayarak sevmeli o'nu. özellikle bu zamanlarda anlamalı o'nu ki, kim olduğumuzu, kimin yolundan gittiğimizi şaşmayalım.
    (10.11.2010 00:27)

sayfa: 1-2-3-4...-6

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.