mesafeyi tutturamamak

    afedersiniz çişimizi klozetin kenarına nişanlamamıza, ve paçalarımızın sidik olmasına sebep veren hadisedir. allah belamı versin bazen.
    (10.11.2010 00:13)

sözlükler arası tanım taşımak

    en bi' güzel olan. şimdi hacı elli sözlüğe aynı konu hakkında, farklı şeyler mi yazayım? yani bu kişinin tutarsızlığı olmaz mıydı? şimdi üç gün sonra başka sözlükte, aynı konu hakkında farklı yazımı görsen yüzüme tükürmez misin? o kadar terbiyesizleşmezsin heralde ama güvenin sarsılır. şöyle bir durum var ki, bu taşıma olayı her sözlükte mümkün olamıyor, ben başka bir sözlükten bu sözlüğe argo kuralları sebeple izahat taşıyamıyorum, ve bu beni deli ediyor! size özel açıklama mı kasmalı, kendimizi bir konuya elli koldan hasıl mı göstermeli? oha bana sinir geliyor hacı, anarşistim resmen lan! şşş yönetim, bıçaklıyacağım oğlum sizi!
    (10.11.2010 00:11)

izmir

    istanbul ile bir çeşit gizli rekabet içindeki şehir. yani izmirliler öyle hacı, kusura bakma. diyorun ki istanbul şöyle, istanbul böyle bunlarda nedense hep iki katı anasını satıyım! diyorum ki ot var, kubar var, taze morfin var, diyor ki horoyin var! diyorum biz içeriz, diyor biz altı katı içeriz! bizim burda seks var diyorum, bizim buralar hep seks diyor. yani bir şekilde güzel ülkemin ileri şehirlerinden de olsa, afedersiniz göte yakın kini var bu şehirde. hep bir istanbul olmak istiyor, bir istanbul kadar büyük olmak istiyor ama nafile. ha ama içeriğini, içeriğin cumhuriyetçiliğini, ve alkol adabını severim. bi' ankaralıyla oturup içmem hacı, ankara misket patlatır danseder! izmir insanı tam karşılıklı oturup içmeliktir, severim bi' şekilde şirin yani.
    (09.11.2010 19:00)

olgun kadın

    makbul olan kadın türü. "ajkuum bijjj napçaz" gibi çocuk sesleri çıkarmaz, sevişmek için karşısındaki kişinin yedi yüz on altı taklasına ihtiyaç duymaz. şimdi hacı benden genç hatunlar kusura bakmasın ama nazlarıyla uğraşamam, özel mesaj falan da atmasınlar yani. aahahhasskkk
    (09.11.2010 18:34)

vampircik sözlük sansür severliği

    şimdi illaki benzer başlık vardır, ama ben bulamadım hacı, afedersin yani. neyse efendim, dem vurulan argonun ya da küfrün yasaklığı. şimdi bana samimi gelmiyor, yani her bir sözlük yazarı günde yedi milyar on üç tane küfür ediyor eminim, ama sanki birer salon beyefendisiymişiz havasına girmek buralarda? samimi değil hacı. üstelik başka sözlüklere yazdığım yazıları buraya taşımama da engel bir kural bu. şimdi ölçülü küfür ya da argo yeri geldiğinde silinmiyor diyebilirsiniz, evet ben de bir keresinde "bok" yazmıştım silinmedi. ben bahsettiğim şöyle ağzı dolduran okkalı küfürler, ve bunlar aslında işin samimi yüzü. küfür gibi bir tabu yaratmak, düzgün türkçe kullanımını "küfürsüz türkçe" diye betimlemek bana saçma geliyor.

    yani hacı ciddiyim hepinize türkçe dersi verebilirim, sonuç olarak yedi milyar sekiz yüz on dört tane kitap okumuş adamım, ama küfür de seviyorum. yani asi duruşun, boyun eğmemenin de bir göstergesi değil midir sansürsüz, özgür dil? şimdi "etme anasını satayım" diyenler olabilir. bakın ikinci paragrafın ortasındayım ve daha bir küfür dahi etmedim. bu benim bir bağımlıdan ziyade, bir sevici olduğumu gösterir. nabıyım hacı, ben de küfür seviciyim. ayrıca küfür kullanmadan çok rahatsız edici olmak da mümkün. yani "herif iğraaanç yaaa küfretmiş abiiii" demek yersiz. yani bi' insanı dili iğrençleştirebilir mi? eğer öyle düşünüyorsanız kusura bakmayın ama faşistsiniz dostlarım.

    yazımın son satırlarına geldiğimde, "kime ne anlatıyorsun?" sorusunu sordum kendime. cevap netti, ben bir süper kahramandım, ve yeşil sözlükte radikal yeşillere ne demeye ateistlere ya da başka dinlilere saygı öğrettiysem, kirli sözlükte azgın ateistlerin karşısında ne demeye dikildiysem, uludağ sözlükte kürt faşolarına, türk faşolarına ne demeye insaniyet öğrettiysem şimdi de sansüre hayır'ı o sebeple size anlatıyorum. yapma bunu, bunu yapma! yani size içinde içinde küfür geçen edebi bir yazı versem, sırf argosunun dozajı sebepli tü kaka mı olacak? ki veririm ha, keza ben yazarlık eğitimi tolstoy, kafka, dostoyevski, hemingway ve daha nicelerini okuyarak aldım. bana bir siyasetçiyi boğazını kirletmeden tasvir edebilir misin abidin? ben sana ederim, ama samimi olmam o zaman.
    (09.11.2010 13:21)

psikolojik savaş

    kalabalık ortamın osuranı kaynaklı savaş. şimdi şöyle, pis bir arkadaş ortamındasınız, kesif bir osuruk kokusu var. "of ulan kim osurdu!" diyemezsiniz, keza kokuyu ilk alanın osurduğu konusunda tarih boyu ithamlar yaşanmıştır. bu noktada psikolojiniz ve dirayetliliğiniz devreye giriyor. yani sinir sisteminiz dışında, zihniniz de osuruğun yarattığı baskı karşısında yılmamalı, ve osuruk üzerinize kalmasın diye akıl oyunlarına gitmelisiniz. işte bu psikolojik savaştır. ha ortamda sadece iki kişiyseniz ve osuranın siz olmadığına eminseniz o zaman kesin karşıdaki osurdu, ama o da handikaplı! karşıdaki kız arkadaşımız ise kendi kendimize iç saldırganlarımızla çarpışmamız gerekli bu noktada. şimdi kızla osurduğu için dalga geçersek bize küser mi? ya da kız osuruğunun da gül kokmaması sebepli bu bok kokusuna katlanmalı mıyız? bu da kendi içimizde bi' psikolozik savaş, bi' psikoz gibi. neyse osurmayın pis kokuyor. ayrıca eminim kısa süre sonra bu izahati yaptığıma pişman olacağım ben kendim.
    (29.10.2010 01:28)

yeni bir ilişkiye başlamaktan korkmak

    daha önceki yorumları okumadığımı belirterek, ve kimse üstüne alınmasın diyerel; "kız tribi" diyorum. yapmayın bunu!
    (15.10.2010 01:14)

pes 2011

    fifa2011 hezimetinden sonra iyi gelen kendisi. lan arkadaş benim ekran kartıyla da takılacaksa bir oyun kim oynayabilecek? pes2011 ekran kartı dostu, kastırmayan tatlı bir oyun olmuş. zaten konsol oyunu olmasından mütevellit, pc de kastırmaması normal diyebilirsiniz, ancak hesapta fifa2011'de bu sene konsola uygun tasarlandı ama cillop gibi ati 4850 ekran kartımı kastırıyor! fifa yıllardır arkandaydım, destekçindim ama bu sene pes çökertti seni hacı, heeeç gusura bakma...
    (15.10.2010 01:13)

orlando bloom

    hep bi' pasiflik var bunda. yani gerçekten hiç erkeksi değil bu herif. kimse kızmasın ama çok güzel gey oynar gibime geliyor. oyunculuğu da tutuk. allah aşkına bana bunlarla gelmeyin!
    (15.10.2010 00:49)

yakışıklı bütün aktörlere kıl olduğunu fark etmek

    kulvar farkının farkında olmamak kaynaklı durum. yani hacı tamam o adama hasta ama seninle sevişecek, ne büyütüyorsun olayı? kadınlar biz erkeklerin taş süper modellere bakmamıza pek kıl olmazlar, sebebi de budur yani. bilirler ki o kadına hasta olsak da, yanımızdaki ile sevişiyoruz. yapmayın bunu! yani yılların biret pitine, yılların oyuncusuna kıl olmak niye? aynı şekilde leonarda dijkapriyo mesela, bebek yüzlü diye ünlendi falan ama adam şimdi büyük oyuncu. sen gidip niye onla sidik yarıştırıyorsun ki? hacı zaten şu a var, biret pitte gelip senin manitanla sevişecek değil yani. adam ancelina culiyle sevişiyor, neylesin hatçe'yi? bazen hiç makul olmuyorsunuz hacı, ben diyim de.
    (15.10.2010 00:47)

her şeyi bırakıp gitme isteği

    zorlanma kaynaklı kaçma arzusu. dertleriyle başedemeyen, onlara göğüs geremeyen kimselerde olur bu. bana da çok olduydu vaktiyle, yapmayın bunu kardeşim. yapma güzel kardeşim! vaziyeti kabullen, ve onu yen, vaziyet karşısında iki büklüm olup kaçacak yer arama.
    (07.10.2010 23:39)

kontra pedal

    bir aşk hikayesidir. oh bebeğim rollercoastera binsen onun verdiği hazzı bulabilir misin? tabiki bulamazsın. son kontralardan birine binmiş bir insan evladı olarak, hayatı kaçırmadım lan! yeni nesil sırf kontraya binemedi diye şanssız. ayrıca biz bunlara kontra pedallı bisiklet falan demezdik, adı kontraydı direk. son sürat mahalenin bir köşesinden bir köşesine uçarsın adeta, ve tam kızların önünde bisikletin götünü attırarak geri doğru pedal çevirme hareketiyle gelen o muhteşem kaydırma! lastikleri hemen jilet pürüzsüzlüğüne varırdı ama olayı da buydu lan. oh bebeğim kontra, sendin gerçek aşk!*
    (07.10.2010 12:37)

öp

    çok gey şarkı. tarkan söylüyor, kim yazmış bilmiyorum. şöyle bir denyoluğu var şarkının, yılların metalcisinin içini kıpır kıpır ediyor. lan yapma bana bunu! her ne kadar inkar etsem de bu şarkı bende bi' hareketlenmeye sebep oldu. tamam lan tamam, güzel şarkı anasını satıyım! al sözleri;

    bu yeni ben de kim
    aynada bakıştığım?
    bu yeni ben, ben miyim
    kendimle tanıştığım?

    dünümle bugünüm
    can ciğer kuzu sarması
    geç oldu temiz oldu
    geçmişimin karması

    yıkadı günahlarımdan
    beni masumiyeti
    cennetten gelen
    bir melekti sanki

    her şeyim tastamam
    yapmaya çalıştığım
    yazlığım kışlığım
    bir de yanına yakıştığım

    dünümle bugünüm
    can ciğer kuzu sarması
    geç oldu temiz oldu
    geçmişimin karması

    yıkadı günahlarımdan
    beni masumiyeti
    cennetten gelen
    bir melekti sanki

    ben o şelale saçlara
    o ay, o hilal kaşlara
    o süzme bal dudaklara
    öp öp öp öp doyamadım

    sütten ak o gerdana
    bir çıkar ki meydana
    gel de uyma şeytana
    bak bak bak bak duramadı


    (07.10.2010 12:15)

mutsuzluk veren küçük şeyler

    ya ama sonra öyle şeyler yazınca siliyorsunuz!

    öhm, aslında dişe dokunur olmayan ama insanı hüzünlendiren/sinirlendiren şeylerdir.
    ohşşş kodum tanımı! öhm, ya şimdi örnek vermek istiyorum ama yani şimdi bak...
    (30.09.2010 20:06)

ben senin neyinim

    bunu duyduğunda insan kaçmalı, neden mi? çünkü siz bu kişiyle bir ilişki istememişsiniz ki, kişi size bu cümleyi edecek kadar arsızlaşmış. yani diyor ki; şimdi biz seviştik falan ama ben senin neyinim? kaç oğlum kaç başına kalacak!
    (28.09.2010 10:38)

sayfa: 1-2-3-4-5-6

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.