ateizm

    Çoğu "inançlı"! dan daha inançlı olabilen üyeleri de vardır.
    He bi de gerçek ateist olanların bilgi birikimleri gayet sağlamdır; öyle donanımsız " Dur şunun fiyakasını bozayım karizmam olsun" diyerek tartışmaya girmeyin derim. Şayet dayandıkları temel noktalar insanı abandone eder terse yatırır, bi yerlerden atar iner aşağı tutar. Ben yaptım siz yapmayın.
    (21.08.2011 01:15)

vampircik yazarlarının yazmaması

    "Ayar verme" * meraklılığı olabilir. Sadece açılan ve kendi gibi düşünmeyen başlıklara karşı fikirlerini yazmak için pusuda beklemede olabilir.
    (21.08.2011 01:06)

hayata dair iç burkan detaylar

hz. muhammed türk mü idi

    Gayet mümkün gibi görünüyor. Gerekçeleri incelemek gerekli.
    (18.08.2011 02:21)

murat yılmazyıldırım

recep tayyip erdoğan

    Bu terör meselesi götürecek gibi bunu. Hadi bakalım inşallah.
    (17.08.2011 17:03)

islam öncesi arapların kültürü neydi sorunsalı

    Cevabı, bence "Bilinen bilinmeyen bilmem kaç bin peygamber'den en önemlileri, en bilinenleri neden hep Arap yarım adasına ya da civarda ki yerlere gelmiştir?" sorusuna verilen cevapla aynı olabilir. En azından ışık tutabilir.
    (17.08.2011 16:43)

artemus

    Devamsızlıktan kalacağım galiba :/
    (16.08.2011 00:15)

hashacip

    Hakkında girilen yorumları okumadan önce de öğretmen olduğundan şüphelenmiştim. Kendisinin yazdığı yazılardan da çizgisinin ve seviyesinin net olduğu belli. Diyara ilk adım attığımda da hakkımda girdiği ilk * *yorumdan, özellikle yorumun sonunda ki kulak çekme sahnesinden ve dahası isminin yanındaki evladım sor ki öğrenesin ibaresi yüzünden kendimi, yanında, sınıfın yaramaz çocuğu olarak görmeme sebep olmuştur. Olsundur.

    İnanmayan baksındır.

    (bkz: artemus )

    Eğer öğretmense benimde öğretmenimdir.

    Son olarak kendisine öğretmenim canım benim canım benim... isimli şarkıyı hediye eder. Önümüzde ki 24 kasımda el öpmeye geleceğimi bildirerek yerime oturmak isterim. Yerime oturabilir miyim?
    (16.08.2011 00:14)

mehmet baransu gibi konuşmak

    kesinlkle 10 boeing 737 gücündedir. ama anlattıkları değil. gürültüsü. bu kadar yorum yeter. çok bile
    (12.08.2011 19:31)

hadise belçika ya dön

    twitter'de tesadüfen gördüğüm tag dır bu efenim. #hadisebelcikayadon. ama ilginçtir bu tag altında yorum yapanlardan. hanım kızlarımız olanca hırsıyla saldırıyor, erkeklerse savunmaya geçmiş *. erkekler yalnızca gitme bizi bırakma gibi son derece masumane yorumlarını yaparken, kızlar ne basen bırakmış, ne güzellik, ne saç, ne giyim ne kuşam her tarafına saymış dökmüş. bu ne kindir böyle. korkutuyorsunuz. lütfen elinizi vicdanınıza koyun * yapmayın böyle. neyse bende savunmaya burdan geçmiyim. konuda vergi vermemesiymiş. mehmet baransu gibi konuşturmayın şimdi beni.

    (bkz: mehmet baransu gibi konuşmak )
    (12.08.2011 19:25)

yılmaz özdil

    Zeka keskin, kalem keskin olunca böyle jilet gibi bistüri gibi yazılar çıkıyor demek ki. Ama deriler kalın olunca motorlu testereyle girmek lazım. Onun * gibi yazılar da yazar belli ki ama tarzı değil heralde. Bir gün bir fırsat yakalasam da tanışabilsem. En azından kitaplarımı ( pardon, kitaplarını ) imzalatırım.
    (11.08.2011 02:45)

arda turan

    Her ne kadar istemesem de gitmesi iki taraf için en iyisi olmuştur. Bende sorunun paradan kaynaklanmadığına inananlardanım. Belli ki Türkiye'de biraz göz önünde olmanın getirdiği bir son bu, yeteneklide olursa kişi sonuç kaçınılnaz.
    Arda Galatasaray'ın göz bebeğiydi, keşke Athletico Madrid yerine Chelsea'ye falan gidebilseydi daha çok gurur duyardık. Olsun kendisine sonsuz başarılar dilerim.
    (10.08.2011 12:40)

orijinalinden iyi olan coverlar

namaz kılmasınlar bale yapsınlar

    Konuyu nerden almışlar nereye bağlamışlar yuhh. Baleyi bilmem çokta ilgilenmem, ama şakirt çığırtkanlığını iyi bilirim. Haberi araştırmadım çünkü kaynağı itibariylede araştırmaya luzum yoktur. Ne kadar tarafsız olabilr ki? Yalnız doğruysa eğer ( ki mutlaka bi çirkeflik yapıştırılmıştır ) bu önermeye vik vik yapılma nedeni, bu şakirt güruhunun baleyle namazı aynı şey olarak görmesidir. Bu çok açık. İkiside gösteri amaçlı yapılır değil mi? Ha sanat merkezlerinde kuğu gölü'nü sahnelemişsin ha hava limanlarında, istasyonlarda, stadlarda, kamuya açık herhangi yerlerde kitleler halinde 1 aydır yıkanmayan çölden fırlamış araplar gibi namaz kılmışsın değil mi? Sadece ve sadece gösteriş için, yeterince utanç verici.* Burdan sesleniyorum hocalar, hacılar, dervişler, kıllar, tüyler; bale ve namaz ayrı şeylerdir. Biri gizli olmalı, diğeride zaten sahne sanatlarından biri. Ve namaz, "en müslüman benim layn" der gibi ulu orta yerde kılınmamalı. * *
    (08.08.2011 02:15)

sayfa: 1-2-3-4-5-6

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.