tuvalet kağıdı

    en narin yerimizi korkmadan emanet ettiğimiz güvenilir hede.
    (13.05.2007 13:01)

2007 eurovision şarkı yarışması

    gay ve lezbiyenlerin işi götürdüğü yarışma olmuştur. seneye buna göre önlem almalı tabii.
    (13.05.2007 12:49)

zakkum

    teoman'ı sevme nedenim olmuştur bu grup. allahım ceza'ya herhalde allahın cezası bu olmalı diye söylenirken, karşıma bir vesile ile bu grup çıktı. o nasıl bir makyaj, mide bulandırıcı. allah akıl fikir versin, umarım albümleri içlerinde patlar bir daha görmeyiz kendilerini.
    (25.02.2007 10:33)

afrika

    nasıl anlatayım ben bilmemekte. beyaz adamın olmadığı bir yer olmak eseında afrika. aslan, kaplan, fil olmak afrikada.

    yukarıdaki gibi bir anlatım beklenir belki bir siyahiden; ancak bir siyahinin türkçe öğrenebileceği pek düşünülemez. siyah kıtadır afrika, doğal zenginliklerini aidse, açlığa, söürüye gömen. sömürülen, ezilen ve dahasını haketmediği halde karşılayan.

    fillerine avrupalı zenginlerin bindiği, sahillerini sarışın avrupalıların kullandığı bir kıtadır. en güzel, en asil renk olan siyahın aşağılanmadığı bir yerdir afrika...

    bob marley'in ağlama kadınım dediği, no woman no cry dediği bir kıtadır. emperyal batının bu şarkıyı da sömürdüğü düşünülürse, her daim bir sayı geride olandır.

    (18.02.2007 04:57)

vampircik sözlük

    efenim, bu sözlük başka sözlük. taa uganda'lardan, özlenilen, zirvelerine hasretle bakılan bir sözlük.

    bu sözlüğe girebilmek için moko moko deresini (pirana ve timsahlarka dolu bir dere) sandallar ile geçip, amazon ormanlarının kuzey batı kısmını fil sırtında aşıp (ki burada da aslanlar bulunmata), ardından da şehirdeki internet kafeye varmak surati ile sizlere ulaşıyorum. umarım siz de kıymetini biliyorsunuzdur.
    (30.12.2006 17:25)

arkandan ağlar

    şişko insan oluşturmak için, mütemadiyen sarfedilen cümle. içerisinde duygu sömürüsü, tehdit barındırmakta ve çocukların saf dünyasını yalanla zehirlemektedir, ne olur yani çocuğa açıklasan yemesi gerektiğini, neymiş ağlarmış? peki bu ağlayan yemekler, arkadaş da olabiliyor mu, ya da çeşitli ekşınlara girişilebiliyor mu bunlarla. insaftır, yazıktır, günahtır. bu söz yüzünden niceleri hayatlarında mutsuzluk yaşamaktadır, söylemeyin, söyletmeyin...
    (26.12.2006 18:03)

macerayı seven adam

    macerayı koklayan, arayan, bulamazsa bir sebep bulup macerayı yaşayan adamdır, sırf macera olsun diye uçağa bağajların arasında binmesi, apartman yöneticisini dövmesi ve macerası bitti diye camdan atlayıp kaçması kendi kişiliğini gözler önüne serer.

    bu adamın hayat felsefesini edinmeye çalışan ergen gençlerimiz de vardır ki, vay onların haline. çizgi olmadıkları için, kafalarını gözlerini patlatma ihtimalleri yüksektir...
    (26.12.2006 13:15)

tommiks

    abidik çizgi romaları sıralamasında ilk sıralarda yer alabilecek, sürekli ekşına koşan ancak red kit'in yanında hiç sayılabilecek bir karakterdi.

    bir türlü ısınamadım, ne yapayım? hoş olmayan çizgiler, çirkin çirkin suratlar, ı ıh olmadı diyor, on üzerinden beş veriyoruz tom miks'e...
    (26.12.2006 13:11)

kötu kedi şerafettin

    travesti düşmanı, köpek döven, ufaklıkların dostu, bazen düşmanı, her an uçkurunu düşünen, manita peşinde koşan delikanlı kedi...
    (26.12.2006 13:04)

aşık memo

    lemanyak'ta iki haftada bir yayınlanırdı eskiden, her ne kadar ne yazdığını, nasıl şiirler döktürdüğünü burada ifade etmem mümkün olmasa da, aşığımız memo, tutturduğu doğrultuda yolunu kaybetmeden ilerlerdi.
    (26.12.2006 13:03)

emre belözoğlu

    ufak boyu ile sahada ona buna diklenen, en sonunda biri tarafından yeşil çimlere gömülmesi muhtemel bicirik, sol ayağını iyi kullanır derler, o ayağa da dikkat etmek lazımdır tabii.
    (26.12.2006 11:54)

marmaray

    üsküdar halıkına çeşitli endüstriyel ekipmanları tanıtan, mütemadiyen çalışılan proje olmak ile birlikte, üsküdar halkının japonlara doymasını da sağlamıştır... her an yolda karşınıza japonun çıkması, hatta elinde poşetler ile pazardan dönen japonlara rastlamanız mümkündür, her ne kadar önceleri anlam verilemese de daha sonraları marmaray ile ilişkilendirilmiştir bu durum. velhasılı ulaşımı kolaylaştıracağı öngörülse de, saatte taşınacak kişi sayısı çok fazla olmadığından acayip bir nefes aldıracağını en azından ben beklememekteyim...

    üsküdar'ın japon özlemine son vermesi nedeni ile önemlidir. japon fetişistleri, her ile bir marmaray kampanyası düzenlerlerse hiç şaşırmam.
    (26.12.2006 11:50)

uganda

    * ortalama yaşam

    sÃœresı 44,9

    * kadin 46,4
    * erkek 43,4


    şeklinde üzücü verileri olan ülkedir, esasen ben biliyorum bunu geliştireceğiz zamanla ama ne zaman işte orası hafiften meçhul.

    kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/uganda
    (03.09.2006 17:09)

single

    tek olarak belirtilen ingilizce terim, çiftseniz de couple oluyor hali ile. sevgili türk gençlerinin gördükleri zaman sahada dikine oynaya ronaldinhoya dönüştüklerini varsayarsak, hiç bir şekilde ağzımızdan çıkmaması gereken kelimelerden birisi de denebilir.

    mazallah birisi başımıza musallat olabilir.
    (03.09.2006 17:01)

tombi

    çocuktuk, hali ile aldığımız harçlıklar da küçüktü. ancak pek muhterem ebeveynlerimiz bilmezdi ki, tombi diye bir sosyal boyutu tartışma konusu olan cips vardı. nitekim verilen üç kurusu eksiksiz bu cipse yatırırdık...

    hatta zaman zaman futbolcu kartı ve misket mevsimlerinde bile bu cips için, mahallenin çocukları ile oyun oynamak yerine aldığımız tombilerimizi bir köşede yemek daha mantıklı gelirdi. işte öyle bir cipsti bu...

    çocuk olduğumuzdan mı, yoksa hakikaten çok güzel olduğundan mı bilinmez lakin, halen daha zaman zaman canınızın çekme olasılığı bulunmakat.
    (03.09.2006 16:55)

sayfa: 1...-15-16-17-18

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.