oktay mahmuti

    bu seneki real madrid'in koçluk teklifini, takımımı yarı yolda bırakamam diye olumsuz cevap vermiş efes pilsen'in koçu.
    (03.09.2006 13:34)

the usual suspects

    amatör filmler açısından çok kötü bir filmdir, zira efekt ve diğer yapısal zorluğu olmadan bazı şeyleri başaran bu film ziyadesi ile kopyalanmıştır. taklitleri yapılmıştır ve bu amatör olarak çekilen filmlerin orjinalliğini de almış götürmüştür.

    pek çok kişi numara yapar ve sonunda numara yaptığı orataya çıkar, istediğini de elde etmiştir... işte amatör filmlerin bittiği an.
    (03.09.2006 13:25)

kokoreç

    pazarlama harikasıdır. dışarıda yapıldığı için etrafı mis gibi baharat, mis gibi lezzet kokutur, tabii bir düşünmek lazımdır acaba biz ne yiyoruz diye? acaba kalbimize giden yolumuzda şu an hareket eden, nesne nedir? temiz midir hakikaten söyledikleri gibi, yoksa, yoksa söylenenler doğru mudur? temizler lezzetsiz mi olur?

    işte yukarıdakiler gibidir kokoreç... insanı düşünmeye sevk eder, tabii bunun bir garantisi de yoktur belki de sevk etmez. bu kişiye bağlıdır tamami ile...

    kokoreç, tamami ile bir sorun olsa da pek çokların vaz geçemediği, belki de genlerimizde zaaf olarak taşıdığımız besinlerimizdendir, aynı midye gibi.
    (02.09.2006 22:18)

sayfa: 1...-16-17-18

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.