üsküdar a giderken

    amerikadan göçen esas oğlanın masalara müeseseden ikram çin mantısını kabul etmeyen ve yemeği ilginç eleştirilere tabi tutan halktan sonra yıkılmış bir vaziyette mutfağa girmesi ve ablasının babam ve oğlumun 'gördün mü evlat ne demek. zor geldi bakamıyorsun demi çocuğa. gördüm mü bak evlat ne demek' sahnesini duruma itafen coverlaması öldürmüştür.

    --! spoiler !--

    gördün mü ya mutfak ne demek
    zor geldi, yapamıyosun değil mi?
    gördün mü ya mutfak ne demek

    --! spoiler !--

    ilgili sahne için;
    3:22
    http://http://www.youtube.com/watch?v=q1PhHjavtO4


    (10.06.2011 02:29)

guzaarish

    son sanjay leela bhansali filmi.
    başrollerini (bkz: hrithik roshan) ve (bkz: aishwarya rai) paylaşıyor.
    bir gösterisinden sonra felç kalan bir ilizyonistin ötenazi isteğinin hikayesi anlatılıyor. henüz izlemiş değilim ama eminim ki büyük duygu kabarmalarıyla sanjay leela bhansali zaafımı sonuna kadar kullanıp tek iyi en iyi bu en büyük sanjay ve filmleri politikamı en baskın özellikleriyle konuşturacağım. aishwarya rai'yide öve öve bitiremiyeceğim.
    (bkz: öngörü) (bkz: nah buraya yazıyorum)
    (10.06.2011 02:21)

black



    --! spoiler !--

    bu eller bay mcnally;
    körlerin gözüdür, dilsizlerin sesi; sağırların şiiridir.
    kaldır, kılıç olsun. yumruk yap, güç olsun
    seni doyurabilir ve tokatlayabilir.
    seni tanrıya da götürebilir, kapıyada..

    --! spoiler !--

    (21.03.2011 00:06)

sanjay leela bhansali

    nuh'dur. gemisi vardır. bombayın eteklerine iner. üşenmeden,çekinmeden insanların neden bize bunu yapıyorsun be adam nidalarına aldırmadan birşeyler çeker. galiba sinemayı gerçekten icra edebildiğine inandığım tek adam. o mucizevi bir adamdır. ben nasıl hint fobimi yendikten sonra hint filmi sever oldum garipsenir oldum çevremce o da halkı için hint sineması için o çeşit birşeydir. devdas hum dil de chuke sanam saawaria fazlasıyla hinttir.ama enterasandır.
    black ise adını henüz koyamadığım bir türdür. elleri öpülesi aktörümüzün buda niyetine tapılası filmidir. isyandır. ama öyle anarşi amaçlı olan maceraperest boş yaygaralar değil. insanın yüreğine seslenen, seslendiği gibi dinletmesinide bilen türdendir.
    black'e girmeyeceğim, ağzım dilim lal olur bitiremem.
    ama sanjay baba yüce adamdır geleceğin satyajit ray'idir. gizli kapaklı bir adamdır. tanımadığınız bir adamın yarım sayfalık yorumunu işte bende bundan bahsediyorum dedittirerek çılgınca okutturabilen bir adamdır. cesur, içten, garip, yüreğimize dokunabilen bir adam.
    (21.03.2011 00:03)

rani mukherjee

    bilindiğinin aksine mankenlikten gelme değildir mukherjee... kuzeni kajol'dan çok çok sonraları sinemayla tanışmasına rağmen ünü kajol'unkisini bile geçmiştir aslında.. amma fakat lakin kajol hanım hint sinemasında adam gibi bayan oyuncu yokken uzun süre varolmuş ve diva olmuştur zaman geçse bile filmografisinin ve eski olmasının verdiği etkiden kimse rani mukherjee daha iyidir demez ama daha iyi olduğunu bilirler.
    esmer yuvarlak küçük bir surat, çekici hatlar, içten bir gülüş etkileyici yeşil veya bal rengini tam çözemediğim gözler ve sert bir ses tonuyla işitilen samimi nidalar.
    bu kadını kajol'dan efendim aishwarya rai'den falan ayıran en büyük özelliği o umarsız ses tonuyla cici kız havalarına girmeden bir üstad olgunluğunda fakat çocuk tebessümüyle sanatını icra etmesidir. bir hint kadınından çıktığına inanmayacağınız o ses tonu rani mukherjee yi rani mukherjee yapandır.
    Sanki hüzünlü bir şeyi anımsamış gibi yeri geldiğinde de deli dumrul cin cin bakan gözleri ganja bedeldir. Mukherjee’yi mukherjee yapan bir özelliği daha kuşkusuz yamuk gülüşüdür… Ve bana kalırsa en oyunculuğunu şahlaştıran güzelliğine ayrı bir çekicilik katan özelliğidir gülüşü…
    sanjay leela bhansali'nin hellen keller'ın hayatının konu alındığı black filminde micheal mcnally rolüyle hint sinemasında, hint sineması oyunculuğunda, hint sineması bayan oyunculuğunda, ayrı ayrı her alanda çığır açmış tüylerimizi diken diken etmiştir... shahrukh khan'la yakışabilen nadir isimlerdendir her filmleri ayrı bir hoştur. devamlı aamir khan shahrukh khan veya saif ali khan'la film çevirmesine rağmen son dönemde bangır bangır gelen şu yakışıklı aktör shahid kapoorla dil bole hadippa adında hareketli ve daha çok çocuklara hitap eden bir film çekmiştir. müzikleri ve dansları imrendirir. son dönemlerde bir iki filmi çocuklara yönelik çevirmiş o dram ağını yitirmeye başlıyor der iken onların 'öylesine' işler olduğunu yeni çekimlerini bitirdiği jessica'yı kimse öldürmedi filmiyle kanıtlamıştır.
    hint sinemasında güzellik tartışılır bir konu (bence aishwarya rai'den sonraki en taş hatundur rani) ama yetenek lafı geçtiği zaman tüm aktrisler susar ve rani mukherjee konuşur.
    (20.03.2011 23:50)

sayfa: 1-2-3

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.