pınar altuğ

    kocasını aldattığı ve sonrasında münasip olmadığı idda edilen kişilerle beraber olduğu için eleştirilen, türk kadını-anne imajı sarsılan.

    kadınsı ve iri olmasına rağmen lolita melek edasıyla konuşmasından hazzetmediğim.

    evlendiği adama bakıyorum da. evet kendisi bir "adama" sadık kalmamış olabilir, ama besbelli paraya, karizmaya, güce de değil salt "aşka" sadık. e bundan içten sadakat mi olur?
    (18.06.2008 18:42)

sevişmek

    ebeveyinlerin evinde soğuk havada balkona çıkıp, yakalanma kokusuyla hızlıca bir sigara içip, apar topar içeri girmeye benziyor çok zaman. sigara içtin mi, içtin. bi bok anladın mı, hayır. yavaş!
    (18.06.2008 18:32)

nzmtrk

    şahane bir insan.
    (18.06.2008 18:27)

cennet

    alternatifi cehennem olduğu için gitmek istediğimiz yer.

    biz ki; en mahrem anlarımızda dahi başkalarından iyi olduğumuz sürece tatmin olabiliyoruz, sevişirken dahi birilerinden daha iyi olmaya çalışıyoruz, aşık olmaktan çok; bir kadını, erkeği elde etme hissinden hoşlanıyoruz.

    huri falan istiyor olabilir miyiz. önüne gelen her kadının kendisiyle yatmak istediği bir erkeğin bu kadınlarla tatmin olması mümkün mü. yahut, her çalışanın müdür olduğu yerde müdür olmak sizi mutlu eder mi.

    mutluluk bahane, biz asıl rekabet avantajı elde etmek istiyoruz. mutlu olmak adına hedeflenen tüm değerlerimiz aslında başkalarının elde ettiğinden fazla olduğunda önem kazanıyor. donumuz bile calvin klein olsun istiyoruz, sadece daha rahat olduğu için mi.

    ya biz öldükten sonra bambaşka insanlar olucaz, ya da o cennette bile mutlu olamıycaz. heveslenmeyin şimdilik.
    (18.06.2008 18:25)

sevgili olmayı bilmek

    ezberlenmiş yaşanmışlıklar ürünü. kendilerinden nefret edecek kadar yoruldum birçokları gibi.

    biliyor musunuz sevginilin eli tutulur, ona aşkla yoğrulmuş laflar edilir söylenegelmiş. seni seviyorum derken içiniz cız edecek tamam mı. öpüşürken gözler kapalı. gül alınır sevgiliye. "nereden öğrendin sen bunu" bakışı attığımda öyle utanmıştı ki, götüne sokmaya razıydı o anı geri almak için.

    nasıl sevgili olunur bilmiyorum ben, hayır bu "tecrübesiz saf bir kızım" demek değil, beceremiyorum. herkes gibi olmanın huzuru derim hep, bu huzura kavuşamıyorum. farklı bi yol bulabilmsem aşkı yaşamak için, "ben süperim ki, siz de boksunuz" diyip kenara çekilebilirim. ama şu halimle odunum. bıktıracak kadar çok söyleyebilirim bunu, bıktıracak kadar odun olmaktan da fena bu.
    (18.06.2008 17:28)

ilk aşk

    bambaşka niye nitelendirilen, diğerlerinden apayrı bir tadı var sanılan. oysa aşk hep ilk aşk.

    ortaokulda birine aşık oldum zannetmiştim. hani şu bütün kızlarında aşık olduğu, okulun efsane erkeğine. (evet onu pespaye, sıradan diye nitelendiremeyecek yaştaydım) pek tabi üst sınıflardaydı, kaçıncı sınıf olduğunu bile öğrenmeye çalışmadım, ismini dahi tesadüfi öğrenmiştim. çokça bahsediliyordu kendisinden, ama ben daha o zaman fazla kızsal bulduğum diyaloglara dahil olmamaya çalışırdım. daha önemli meşgalelerim vardı sözde. ivme ile kütlenin çarpımı neden kuvvet olurdu ki? bunu saatlerce düşünüp cevabı bulmalıydım.

    esasında, tavşan dağa aşık olmuş, dağın başı kalabalık diyip de gülüp geçebiliyordum. zaten benim gibi zekasından başka şeyi olmayan, utangaç, ezik bir kızdan hoşlanma ihtimalini düşünmeyecek kadar akıllı olduğumu tahmin etmişsinizdir.

    özel bir çalışma grubu oluşturulmuştu okulda, bir sınava hazırlanacaktık. 5 6 kişi var sınıfta, hep de üst sınıflardan. derse girecektim ki, kapıda dikildiğini gördüm, biraz uzaktan bakıyordum ona görüş açımı genişletmek için. yakından bakınca gökle muhatap olmak zorunda kalıyordum çünkü. bu açı meselesini keşfettiğim için kendimle nasıl gurur duyuyordum bilemezsiniz. ve işte aynı sınıftaydık, allah’ın bana yaptığı bir jestti bu, raslantı olmasına ihtimal bile vermedim. bir zaman sonra, kendime aşkımın yüceliğini ispatlamak için bir not yazıp koydum önüne. (korkunç biliyorum) hemen tüydüm sonra. günlerce yorum yapmadı, umudu kestiğim anda da cevaben bi not yazdı, daha doğrusu defterine yazmış bana okumam için uzattı: çıkma teklifini kabul etmiyorum ... aslında tatlısın.....ama boyun kısa anlatabiliyorum değil mi... teklif mi, ne teklifi, teklif de neydi. ben aşkıma onunla bile kirletemeyecek kadar çok değer veriyorudum. o çocuksu ahlak anlayışımla, bırakın biriyle el ele gezmeyi, gözlerinin içine bakmayı bile ahlaksızlıktan sayıyordum. temiz aşkımı bu ahlaksızlıkla kirletebilir miydim.

    bu boktan yorumu sonrasında rahatladım, sadece aşkıma sahip çıkabilirdim artık. bir hikayeye dahil olmam, sahip olmam, sahiplenmem gerekmiyordu. bu süreç üniversite dönemine kadar devam etti, tek bir kişi için bile iyi-hoş benzeri bir yorum yapmadığımdan, bir yerlerde bahsetmediğim bir sevgilimin olduğu sanılıyordu. işime de geliyordu bu durum, itiraz etmiyordum.

    sonrası? sonraki aşk yok, öyle bir şey yok. n. kez aşık olduğunu sanan n-1 aşkı sıfırlar, güzel hatıraları saklamaz kafasında, en azından güzel diye saklamaz. önceki aşklar bizim o şimdiki aşkımızı, ilk aşkımızı kirletendir. saygı duymayın onlara. her seferinde ilk kez aşık oluyorsunuz. n. kez aşık oldum demeyin, demeyin de palavranızın inanılır, güvenilir bir tarafı olsun.
    (18.06.2008 16:07)

turgut özal

    sülalesini ihya etmiş, halkın da ağzına bir parmak bal çalmış eski cumhurbaşkanı, başbakan, (demirel'in atadığı) devlet planlama teşkilatı müsteşarı.
    (18.06.2008 15:50)

oral seks

    homoseksüeller için en makul tatmin aracı. (heteroseksüeller de tadabilir.)

    heteroseksüel erkekler için de ağız vajina fizyolojik benzerliği (çevreleyici-ıslak) sebebiyle tercih edilir bir yöntem. bu noktada psikolojik beklentiler de devreye giriyor: erkeğin sadizm; kadının içe yönelmiş yıkıcı eğilimleri erotikleştirmeyi başaran mazoşist eğilimleri.

    heteroseksüel kadınlar için ise el ile uyarılma kadar bile tatmin edici olamaz. bir tür enzim-substrat ilişkisi sağlanamıyor, bütünleşme olmuyor, ağız ve vajina birbirini tamamlayan ortamlar değil çünkü. örneğin, 2 vazoyu yanyana koyup makul, estetik bir kombinasyon yapamazsınız, vazonun içine çiçek benzeri bir şey koymalı. (çiçeğe benzettiğim şeye bakın)

    öte yandan islam dinine göre mekruh kabul edildiğinden (harama yakın mekruh, yanlışsam düzeltiniz) bu topraklarda yaygın değil. (ytk) pek tabi yarattığı aşağılama-aşağılanma hissiyatı da bunda etkili.
    (18.06.2008 15:41)

nur cemaati

    bir topluluk ki kendi içinde kendini mükemmel sanan, dış dünyaya kurtarılması gerekiyor gözüyle bakan, kendini kurtarılmış sanan, cam fanus içinde sanan, -böyle iğrenç de bir tabirleri vardır, cam fanus, evlerden ırak- tek tip insanlardan oluşmuş.
    (25.12.2007 17:58)

bendeniz

    türk lezbiyenlerin idolü şarkıcı, tatunun yerel versiyonu. kimliksiz, ne çok kadın ne çok erkek gibi gibi nitelendirilir bu çevrede. saçını bendeniz gibi kestiren, onun gibi makyaj yapan lezbiyene de çok rastlanır haliyle.
    (25.12.2007 17:55)

tuborg

    kör testlerde efes bilsene göre daha başarılı bulunmasına rağmen yanlış pazarlama stratejisi yüzünden pazara daha sonra giren efes pilsenle rekabet edemez duruma gelmiş firma.
    (25.12.2007 17:54)

ahmet altan

    elit? tabakaya beyaz dizi formatında kitaplarını okutabilen yazar. bayılıyoruz arıza-sevişgen karakterlerine.
    (25.12.2007 17:53)

sayfa: 1-2-3

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.