esra ceyhan

    samimiyetsizlik kraliçesi...iç görüsüz değilse gerçek bir benlik kırılması yaşayan,kendi mi yoksa izleyenlerinin mi daha zavallı olduğunu kavrayamadığım ruh emici...
    (19.09.2007 23:37)

bizkackisiyiz com

    sivil toplum örgütlenmeleri diye bişi var di mi? azınlığın politik davranma hakkını kullandığı yönetim biçimi sanıyodum ben demokrasiyi...oysa hepimiz oligarşiyi ne çok özlüyo muşuz meğer...ne yani,seçimlerde fazla oy almak eleştirilmeme gereği midir?karşısına çıkana fetva ile ölüm kararı verelim bari de kurtulalım...insanların kendi özgür iradeleriyle sürü(artık ne demekse) olmalarının ne sakıncası var...genelde buna da örgütlenme denir halk arasında...hep muhalif olan arkadaşlara seslenilir,bi süre sonra bu davranış biçimi de sürü psikolojisi yaratmıyo mu yahu? her tür romantik düşünceyi destekliyorum...içinde biraz don quiote kalmış insanlara saldırmak yerine,bu romantizme kulak versek...onlar gibi düşünmesek de...çeşitlilik iyidir...
    (19.09.2007 23:26)

felsefist

    18 yıl önceki sevgilim daha dün bana dedi ki '' bluvelveti tanırdım bir de,keyifli,neşeli,çocuksu...bazen kendine iyi davranan,buna sırtını dönüp de melankoliye dalmakta vakit kaybetmeyen,ne istediğini bilmeyen,meraklı,maceraperest,merakının dibine,kendine rağmen dalmaktan da hiç çekinmez...'' bunu bana dÜn dedi...tam 18 yıl sonra...baktım ki değişmemişim...bazen hatta çoğu zaman insan kendini bilmiyo...bi ayna gerekiyo bazen...bi ruh aynası kendine bakmaya...ah felsefist,seni okuduğumda,aynanı bulmanı diledim...ben kendime yeni bakıyorum inan...sevdiğim ve hatalarına sevecen bi şefkatle baktığım başka birine bakar gibi bakıyorum...babamın bana baktığı gibi bakmaktan özellikle çekinerek...belki sen de denemelisin...seni rahatlatır mı bilmiyorum,belki de rahatsız eder ama söylemeden edemiceğim...yanlız değilsin...en azından hissettiklerinde...:)
    (19.09.2007 23:10)

kim ki duk

    kendi sitesine girip bi de yaptığı müziği dimleseniz...şair gibi,ressam gibi,müzisyen gibi bi yönetmen...:)daha ne diyim?
    (09.09.2007 22:33)

samuel l jackson

    ben bi de arabulucu derim...
    (04.08.2007 20:08)

beta balığı

    kanibalizmi nedeniyle yanlızlığa mahkum balık...bakınız insan...
    (04.08.2007 15:03)

sayfa: 1...-18-19-20

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.