masstival 2007

  1. 2007 yılının temmuz ayında echoes production tarafından istanbul da düzenlenecek olan uluslarası müzik festivali. rock, metal ve reggea tarzında grup ve sanatçılara yer verilecekmiş. festivalin henüz içinde birşey olmayan sitesi: http://www.masstival.com

    inanılması zor söylentiler bu festival için de şimdiden söylenmeye başlamıştır ancak organizatör şirketin daha önce yaptığı işlere bakarak bu söylentilere en azından diğer * festivaldekilerden daha çok kulak asmak gerekir.söylentilerden biri bile gelse müthiş bir festival olacağı açıktır.

    ayrıca yalandır diye tereddüte düşenler aşağıdaki adreslere de bakabilirler.

    http://www.echoesproduction.com/...e/haber.asp?hid=75
    http://www.biletix.com/s_pages/masstival/
    (conrad bundy 09.09.2006 14:24)
  2. yapılan açıklamayla tarihleri belli olmuş festivaldir ancak halen yer konusunda bir bilgi yoktur.

    "merhaba,

    masstival 2007 14-15 temmuz tarihlerinde gerçekleşecektir. detaylar resmi sitemiz olan www.masstival.com'dan açıklanmaya devam edecektir.

    bilginize sunulur

    masstival yönetimi " *

    ayrıca forumu da açılmış festivaldir. http://www.masstival.com/forum/default.asp adresinden ulaşılabilir.
    forumda organizatörlerden bülent burgaç'ın dediğine göre radiohead son anda elden kaçmıştır. eş kalitede gruplar beklemekteyiz.
    (conrad bundy 10.11.2006 23:05)
  3. riverside ve pain of salvation adlı iki leziz progressive rock grubunun katılacağı ve sırf bu yüzden bile gidilebilecek olan festival.
    (daylight dies 27.05.2007 23:07)


Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.