son beğenilen tanımları     

genel istatistikler
toplam18
bugün0
dün0
bu ay0
geçen ay0
toplam +4
toplam -0

paradise lost

    icon albümü kesinlikle dinlenmesi gereken grup.
    (18.05.2006 03:12)

ata demirer

    stand-uplarında esprileri çok iyi olmasa da yaptığı taklitlerle(emrah,bülent ersoy, kadir inanır) gülmekten öldüren, sesini iyi kullanan komedyen.
    (15.05.2006 20:56)

paladin

    birçok frp ve rpg'de bulunan bir karakter sınıfı.en ayrıntılı şekilde d&d oyunlarında işlenmiştir gördüğüm kadarıyla.iyiliğin savunucularıdırlar ancak lawfull-good 'un dibine vurduklarından biraz yobazdırlar aynı zamanda. şöyleki bir goblin bebek bulursunuz ölmek üzere, götürüsünüz şehire süt alıyım da içiriyim modunda ama karşınıza iki paladin çıkar biri biner atına 'chaarrrgeee!!!' diye bağırır bire smite evil'lı çakar
    sütü de kiliseye bağışlarsınız artık.

    ayrıca aynı partide olduğunuzda problem yaratırlar durmadan. köprüden geçmek için ayıya dayı demeniz gerekir bunlar kabul etmez. geçemezsiniz köprüden kalırsınız öle.
    (15.05.2006 20:39)

sayfa: 1-2

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.