şu ahir ömürde alınacak güzel haberler

kendine benim için bir gül ver

fem

    doksanların en güzel şarkılarından biridir.
    (22.03.2011 13:32)

recep tayyip erdoğan

    Sabahat Tuncel için "Dokunulmazlığın arkasına sığınıp polise tokat atmak en hafif tabiriyle densizliktir" şeklinde beyanat veren başbakan, acaba kendi milletvekillerinden birisinin olduğu bir toplantıda polis, vekil falan dinlemeyip çoluk çocuk farketmeksizin şiddet kullansa, biber gazı sıksa o polis memurunun hâli ne olurdu? Merak ediyorum vatandaş olarak. O çaresizliği en iyi kendisinin anlaması gerekirdi oysa ki! Yazık!
    (22.03.2011 13:29)

nevruz

    iran'da yılbaşı olarak kutlanılan ve resmi tatil olan 21 Mart günü'dür. Yeni yıl tatili de bir hafta olup insan da İran'lı olma isteği duyurur bir hafta boyunca.
    (21.03.2011 15:45)

ibrahim tatlıses

    yaşam tarzı, kadınlara olan yaklaşımı, şiddete olan meyli vs. hepsine karşıyım. Ancak tıpkı sevmediğim/sevemediğim yüzlerce insan gibi başına kötü bir şey gelsin diye uğraşmadığım geldiğinde "oh iyi oldu" diyemeyeceğim insanlardan biri. Geçmiş olsun. Umarız sağlığına kavuştuğunda hatalarını telafi etmeye çalışır. Söylenecek çok şey var tabi ki ama sicili hiç de temiz olmayan bu abimiz için -sanatçı kişiliği vs. demeyiniz lütfen, ekmek verdiği kadar ekmeğini aldığı sanatçı sayısı da az değildir- hükümetin, eski siyasilerin falan canhıraş bir gayretle hareket geçmeleri şaşırtıcı geldi bana. Yahu Cem Uzan'la olan ilişkisinin bile ne olduğu belli olmayan bu adamın karanlık bir sürü işi var. Her şeyi geçtim bu ülkede fail-i meçhuller, basit adli suçlar bile sonuçlanamazken bir mafya sorunu üç günde çözüldü. Emniyetin gayretini her yerde görmek istiyoruz bu durumda. Yakalansın suçlular elbette ama mağduru oynayanların suçları da dökülsün ortaya!
    Hırant Dink'in katilinin kim olduğu bilinirken, emri kimin verdiği belli iken hâlâ süren bir dava ve berat ettirilmeye çalışılan insanlar varken, emniyetin, hükümetin hızı göz yaşartıcı doğrusu! İsteyince oluyor tabi.
    (18.03.2011 10:58)

kemal kılıçdaroğlu

    chp'yi mhp ile birleştirerek gereksiz parti israfına son vermesini beklediğim chp genel başkanı. devlet bahçeli mi konuşuyor kemal kılıçdaroğlu mu konuşuyor bazen karıştırıyorum.
    (25.12.2010 19:59)

yalan

    "aşk"tan başka müdavimi /mümini olmayan mabed.
    (24.12.2010 16:55)

kış

    çooook güzel bir mevsim. hele de kar ve soğuk bir arada ise. temiz hava dolar ciğerlerinize. nefes alındığı hissedilir. "bir ayaz vurur, tenin hissedersin". güzeldir kış. soğukta yürümek de güzeldir, pencere ardından izlemek de. güzeldir kış.
    (15.12.2010 21:51)

yesterday s mistakes

    you said you needed me,
    or at least that's what i thought.
    at times the memories
    seem to be knocking at my door.
    i've seen the film a million times
    feels like i wrote the storyline
    i refuse to replay
    the mistakes that we made yesterday.

    kazı çalışması yapan herkeslere gelsin. yapmayın azizim. hepsi hatadır. bir kere izlenen film ikincisinde aynı tadı vermez! yapmayınız. etmeyiniz.

    (15.12.2010 11:41)

onur bayraktar

    kendisini tanımam. hiç karşılaşmadık. aynı şehirde yaşayıp, aynı caddelerden geçtik belki. beyaz bir camın arkasından evime aldım bir kaç kez. o kadar. çok gençmişsin Onur. içim cız etti haberini görünce. Allah rahmet eylesin. Hep genç kaldın...
    (26.11.2010 22:35)

ahmet kaya

    16 Kasım bugün..
    Yaşamak isterken delice...
    Şimdi adınla günah çıkaranlar var...
    (16.11.2010 00:21)

gilgalad

    gördüğü günden geri kalmasın, doğum günü kutlu olsun.
    (12.11.2010 14:22)

aysun gültekin

    dinlerken yazmalıyım dediğim, açtığımda yazdığımı gördüğüm ama eksik yazdığım ilahi ses. Allah uzun ömürler versin.
    (10.11.2010 22:25)

zohrem gelmedi

sayfa: 1-2-3-4-5...-172

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.