meclis lokantasının fiyat listesi

    devlet üniversitesi yemekhanesi mantığında işletildiğini düşündüğüm lokanta, hep imrenmişimdir devlet üniversitesi yemekhanelerine, 1,25-2 tl ye 3-4 çeşit yemek yiyorlar, biz aynı yemeği belkide daha az lezzetlisini kampanya durumunda 7 tl'ye yiyoruz. bu biraz devlet politikası aslında, kendisi bu tip yerlerden vergi yada kira tarzı şeyler almadığı için maliyet oldukça azalıyor fiyatlarda düşüyor ister istemez..
    (05.05.2011 23:47)

mantis

    katıldığı her zirvede tanışma faslında kendisinden bahsederken, "dünyanın en güzel kadınıyla evliyim" tasfirini yapan ve baktığınızda bunu kalbinden söyleyen vampirdir kendisi, ne güzel aşktır onlarınki, bir erkeğin bukadar kendinden emin bir şekilde eşini böyle tasfir etmesi kadar güzel ne vardır eşi için.. maşallah, Allah beraberce geçirebilecekleri hayırlı ömür nasip etsin inşallah, hem mantis abime hem gardenya ablama..
    (02.05.2011 19:59)

diyar

    yine sessizlik çöktü sokaklarına, göç etti yine bülbülleri, yine bir hüzün var havasında.. yine yalnızlık..
    (02.05.2011 19:55)

süt dökmek

serdar ortaç

    çok fena hastasıyım kendisinin, üniversitemizin festivaline gelme ihtimali olduğunu duyduğum gün yataklara düşecektim, sonra festivale katılmama şansım olduğunu hatırlayınca rahatladım, ama yazık festivale de.. neyse trend ama kötü şarkıcı, insanı ağır bayıyor..
    (05.04.2011 02:54)

vampircik sözlük yayınını durdurdu

    vampirciğe direkt sık kullanılanlar tab imdeki www.vampircik.com/index.php linkine basarak girdiğimden dolayı yakalayamadığım şakadır kendileri**
    (01.04.2011 23:43)

hitit cadisi

    sevgili hemşehrim, yaş zirvesi için yarasa uçurmuştum ama bizim topal yarasa geç götürmüş mesajı katılamadı, ama sonraki bir zirveyi neşelendirmesini umuyoruz:).. ayrıca bir anda verdiği büssürü karmayla insanı heyecanlandıran vampir*..
    (01.04.2011 11:39)

*

    yıldız, çarpı, vb manalara gelen klavye karakteridir kendileri, ayrıca diyarımızda akıllı bakınız verdiğimizde gözüken karakterdir kendileri üzerine geldiğinizde * parlar
    (01.04.2011 04:34)

b*k

    sansürlü bok demektir kendileri, bazen tanımlarımızda kibar olmak diyarımızın konseptine aykırı olmamak için kullandığımız aslında konsepti bir nevi deldiğimiz ifadedir. aslında b çarpı k olarak da ele alınabilecek bir ifadedir ama yinede kimsenin öyle anlayacağını sanmıyorum.
    (01.04.2011 04:33)

habertürk

    zamanında ciddi manada okuduğum hala günlük düzenli olarak baktığım tek haber sitesi, ama adamlar ciddi manada olayın b*kunu çıkartmışlar, 2-3 ciddi haberde bir ya magazin, ya zamazingo haberler, ya eski albümlere 2 foto ekle yeni başlıkla yayınla mantığına geçmişler, bazen zaytung da bile çok daha gündeme dair haberler görebiliyorum..
    (01.04.2011 03:41)

vba

    visual basic for applications un kısaltmasıdır, visual basic programlama dilinin, excel tabanında, word, access vs ofis programları üzerinde onların fonksiyon ve denklemlerini de kullanabilen yapıya sahip bir alt programlama dilidir. excel mühendisi olarak da geçen endüstri mühendislerinin bu dili bilmesinin iş hayatlarında + değer katabileceğini söyleyen hocalarım mevcuttur. temel işlemleri yapmak zor değildir, ve bir miktar uğraşla ciddi manada insanı excel de yapılacak çok tekrarlı can sıkan hamallık işlerinden kurtarabilecek programcıklar* yazmak mümkündür.
    (01.04.2011 03:36)

tüm korkuları bitirmek

    robotlaşmaktır, yada artık doğa üstü bir forma geçmektir, çünkü insan hisseder insan kendisini bir şeylere bağlanma güdüsüyle besler, bir şeyleri sahiplenir, en azından yaşamak iç güdüsüyle gider, en kötü durumdaki intihar edecek insan bile ölümden korkmuyor olsa bile artık hayatın kendisine getireceklerinden korktuğundan kaçmaktadır. bu sebeple bir insanın, insan olarak, ruhu içindeyken, tamamen mantığa dayalı bir makine tarafından yönetilmedikçe tüm korkularını bitirmesi imkansızdır.
    (01.04.2011 03:31)

uyuyamadığı için ders çalışan öğrenci

    yurtta yada öğrenci evinde düzenden uzak bir hayat süren öğrencinin uyku düzeninin kayması sonucu, gece 1 de yatsa bile uyuyamaması sonucu kalkıp bari yarınki sınavıma çalışıyım belki uykum gelir mantığıyla ders çalışmasıdır, normal olanın sınava çalışabilmek için uyuyamamak olması gerekirken bu durum insanın canını oldukça sıkabilmektedir.
    (01.04.2011 03:26)

vampircik radyo

    Bir süreliğine yayındadır, bekleriz efendim.
    (30.03.2011 19:39)

biz buluşcaz taksimde buyrun gelin zirvesi

    gelmeyi istedigim ancak daha yeni görmüş olmamın etkisiyle gelemeyeceğimi fark ettiğim zirvedir.
    (27.03.2011 18:11)

sayfa: 1-2-3-4-5...-63

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.