son beğenilen tanımları     

genel istatistikler
toplam18
bugün0
dün0
bu ay0
geçen ay0
toplam +1
toplam -0

pro evolution soccer

    oynanabilirliği fifa dan kat kat fazla olan futbol simulasyonu.winning eleven'la arasında oynanış olarak çok ufak farklar vardır.aralarındaki esas fark winning eleven'da takım lisansları tamdır, pes'te bazı takımlar lisanslıdır bazıları değildir.
    oynanabilirlik olarak harikadır.özellikle taktik menüsü süperdir; oyuncuların yerlerini, hangi adamın kimi markajlayacağını, atak şeklini, adamların atakta nereye hareket edeceklerini, defansif özelliklerini hepsini taktik menüsünden ayarlasınız.
    bu oyun winning elevenile birlikte ps2 cafelerin açılma ve özellikle okul çıkışında bu mekanların dolup taşma sebebidir.
    (20.07.2006 23:50)

michael schumacher

    ayrton senna'nın 65 pole pozisyonu rekorunu 2006 sezonunda aynı zamanda ayrton senna'nın hayatını kaybettiği pist olan san marino grandprix'inde kırmış olan formula 1 pilotu.kendisi ayrton senna'nın hayatını kaybettiği yarışı da kazanan isimdir.
    (20.07.2006 23:25)

formula 1

    1950 yılında ingiltere'deki bir yarışla başlamış ve günümüzde hala devam eden, bunun için sayısız insan(pilot, görevli)ın öldüğü, çok büyük paralar harcanan, çok güçlü arabaların kullanıldığı motorsporları organizasyonu.
    günümüzde bernie ecclestone tarafından organize edilmektedir.en çok dünya şampiyonluğu ve en çok yarış galibiyeti bulunan pilot michael schumacher'dir.fakat birçok otorite tarafından gerçek şampiyon 1994 sezonunda san marino grandprix'inde 34 yaşında ölen ayrton senna olarak görülmektedir.
    sporun efsaneleri arasında ayrton senna, juan manuel fangio, alain prost, gilles villenneuve, niki lauda, michael schumacher sayılabilir.
    (20.07.2006 23:03)

sayfa: 1-2

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.