genel istatistikler
toplam21
bugün0
dün0
bu ay0
geçen ay0
toplam +3
toplam -0

kadavra

    türkiye' deki üniverstelerde bulunanlarının hiçbir korkutucu yanı bulunmayan ölüler. nitekim ülkemizde, alkolün pahalı olması nedeniyle adını unuttuğum başka bir kimyasal maddeye yatırılan kadavralar, bu maddenin kadavrayı sanki bir zamanlar hiç yaşamıyormuşçasına bir görünüme kavuşturması nedeniyle kadavranın tüm korkutucu karizmasını silmektedir.
    (09.05.2006 19:22)

zombi

    kötü oldukları için suçlanmamaları gereken ırk. zira zombiler yaradılışları gereği kötüdürler, kötü olmayı onlar seçmemiştir. vampirler ise kötü olmayı seçmişlerdir ve kötüdürler. bu durumda vampirlerin katli vacip olur zombileri öldürmek insani ödevlere aykırıdır.
    (09.05.2006 19:13)

şampiyon kokoreç

    şubeleri arasında lezzet ve koyulan malzeme açısından büyük farklar bulunan kokoreççi. nitekim bakırköy şampiyon' da bol malzemeli eşsiz kokoreçler sunulurken; taksim şampiyon' da bol baharatlı ve domatesli kokoreçsiz kokoreçler sunulmaktadır...
    (09.05.2006 19:05)

makarna

    günde üç öğün yiyebilecek derece fetişist bi şekilde sevdiğim ve gazetelerin,günlük burçlarının üst kısmında yer alan "onu ne kadar seviyorsunuz?,sevdiğiniz yemeği söyleyin kim olduğunuzu söyleyelim" klonundaki saçma ve kimler tarafından yazıldığını merak ettiğim yazılarda "makarna seven insanlar duygusal olur" şeklinde son derece bilimsel(!) bir yoruma alet olan muhteşem yiyecek.
    (08.05.2006 19:03)

dorock

    taksim'deki,caravanla birlikte metal savaşçılarının son kalelerinden biri.bir saat durduktuktan sonra alkolün tesiriyle değil yüksek desibeldeki müziğin beyin hücrelerinizi öldürmesi sebebiyle sarhoş olabileceğiniz mekan.
    (08.05.2006 18:56)

ben buradayım

    oğuz atay'ın okuyucunun ilgisizliğine karşı sitemini yansıtan,demiryolu hikayecileri hikayesinin son cümlesi.
    (08.05.2006 18:52)

sayfa: 1-2

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.