olay

    yüz ve vücut bakım ürünleri üreten, procter & gamble bünyesinde bir kozmetik markasıdır aynı zamanda.
    bknz. http://www.olay.com
    (19.04.2007 01:35)

aşk acısı

    sabah uyandığın ilk anda tam kaburgalarının altında hissettiğin ve rüya değil de gerçek olduğunu anladığın anda daha da dayanılmaz olan bir garip değişik hissiyattır kendisi.karanlık bir dehlizde boğulurmuş gibi hissedip kendini habire binalardan dışarıya, açık alana, deniz kenarına atsan da nafile dinmez bir nefes alamama hali olarak da nüksedebilen, sebebi olan "yar"ın da artık merhem olamayacağı amaçsız açık bir yara şeklinde dolaşmanı sağlayıp, tek çaresinin "geçen zaman" olduğu kaotik ruh hali diyebiliriz sanırım.
    başına gelen ilk günlerde söylendiğinde, söyleyen kişinin ürküp kaçmasına sebep olacak denli korkunç bakışlar atmanı sağlayan şu söz de nihayetinde kabul etmen gereken gerçeğin özetidir aslında...
    "önümüzdeki maçlara bakalım..."
    (19.04.2007 01:22)

sayfa: 1...-3-4-5

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.