mcdonald s

    emperyalizm köfte ekmekçisi
    (22.11.2008 04:12)

sonunu dusunen kahraman olamaz

    9 yaşındaki yeğenimin "donunu düşüren neden kahraman olamaz?" demesine yol açan replik
    (21.11.2008 10:11)

breegadoon

    kibar insan
    (21.11.2008 00:22)

gem

    Uluslararası bir fon yönetim firması, (Global Equities Managment S.A). Öncelikli olarak fon yönetimi konusunda uzmanlaşan GEM, farklı ülkelerde kısa ve uzun vadeli yatırımlar yapıyor, Türkiye'deki bazı iştirakleri "new life yaşam sigorta" "deva holding"
    (20.11.2008 23:22)

onur akyıl

    sair,
    "vietnam mektubu"nun yazarı. izmir'in genc kusaginin en belirgin yeteneklerinden.

    heyt ulan yediduvelin
    ejderha bozması kapı kulları vay ulan zeytin dalina
    hayran bakan yilan ordusu oy ulan canini vermisi
    görmezden gelen pust boyunlu kugu takimi!
    sizinle sirnasik bir uykuya dalanin umugunu sıkayim!

    (19.11.2008 23:47)

darül efkar

    İzmir'li, kan ter ve ihtirasla çivi gibi rock muzik yapan rock muzik grubu
    (19.11.2008 17:10)

yılmaz özdil

    "bir entellektüelin dilinden sıradan bir insan nasıl anlar" onun göstergesidir. izmirlidir, uzun süre yeni asırda yazmıştır, bir dönem atv anahaberi hazırlamıştır. açtığı bir konu hakkında olumlu olumsuz bir yorum yaptığınızda sizi mutlaka cevaplar. çok dişi bir dili vardır. herkesin ak dediği bir konuda kara der. ama öyle bir der ki ak diyenler haklı olsa bile kendinden şüphelenir.
    (19.11.2006 22:01)

izmir

    türkiye üzerinde insanın ölmeyi isteyeceği tek şehirdir. bulutsuzluk özlemi'nin "yağmurunda ıslandığımız, yollarında yürüdüğümüz, ılık rüzgarları, deniz kokan kent" diye nitelendirdiği izmir'dir. izmirliyim diyebilmek için izmirde yaşamak yeterli değildir. kendine münhasır kültürünü özümseme ister.
    (19.11.2006 21:53)

zippo

    zippoya cakmak demek başlıbaşına hakarettir. o küçük metal dünya aslında kullanıcısına ait bazı içsel bilgileri masanın üzerine koymaktadır. mesela zippo krom; işadamlarının tercihidir, iş toplantılarında karizma unsurudur, rengi aslında sahibinin yansıtılma ihtiyacı olduğunun göstergesidir. mesela zippo cooper; sahip olduğu orijinal bakır özelliği sayesinde kullanılmaya başlayıncaya kadar asla renk değiştirmez, kullanıldığı süre içerisinde kahverengi, sarı, yeşil, haki renklerine ait karteladan hergün ayrı bir renge bürünür, en nihayetinde 1 kaç yıl içinde durulur ve kahverengide sabitlenir. istenildiğinde kalaylama yapılır ve ilk günkü halini alır. genelde yaşadığı dünyanın insanı olmadığını düşünenler tarafından kullanılır ama ne gariptir ki türkiyede tutmamıştır.
    zippo insanı zippoyu hediye kabul etmez, seçimi ikinci kişiye bırakılmayacak kadar haz veren bir iştir.
    zippo insanı zippoyu tek bir şekilde yakar, açılır, malum ses duyulur ve yakılır, öyle havaya atmalar pantolonlarda sürtmeler sahte zippo kullanıcılarının kültürüne aittir.
    zippo insanı asla tek bir zippo kullanmaz. enn az üç zipposu vardır, bir çakmak ardıardına iki kere doldurulmaz, gazı bitince bir süre dinlendirilir.
    zippo insanı free shoplardan amerikan pazarlarından zippo almaz. mutlaka her ne şekilde olursa olsun yerinden getirtilir.
    zippo insanı gazı kendi doldurur. orijinal çarklı çakmaktaşını kendi takar.
    son olarak zipponun öyle kötü kokusu falan yoktur. orijinal gazın kokusu duyulduğunda zippo insanının içi ürperir ve o gizemli sesi bekleme süreci başlar. zipponun açılması sesi a# dir (la diyez). kapanma sesi c (do natürel). ve sahibinin en sevdiği şarkıdır..
    (19.11.2006 21:43)

sigara

    peki şimdi iyi düşünelim,
    astımı olan bir insan, ciğerlerinde problem olan bir insan, midesinde peptik veya kronik ülser olan bir insan, en basitinden grip veya nezle olan bir insan sigara içebilir mi? - hayır

    midesi bulanır, kusar, öksürür, daralır, nefes alamaz ve içemez
    o halde neymiş; sigara içebilmek için bazı kıstaslar gerekiyormuş.
    bu kıstasları bulmak içemeyen insanları ortak paydasını bulalım: "sağlıksız olmak"
    yani sigarayı sadece sağlıklı insanlar içebilir
    yani sigara sağlıktır
    (19.11.2006 15:57)

ayşecik

    çocuk pornosu konusunu bilemiyorum ama yeni dönem klibini izledikten sonra şu an değerlendirilebilir insan niteliğinde olduğu çok açık bir gerçek olarak suratımıza suratımıza vuruyo
    (19.11.2006 15:32)

sayfa: 1...-16-17-18

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.