bülent timurlenk

    galatasaray dergisi ve taraftaki yazılarıyla büyük bir hayran kitlesi olan, iyi bir futbol yazarı. oğlunun ismini hakan raul koyacak kadar da hakan şükür ve raul gonzalez hayranı. ayrıca,

    (bkz: aceto balsamico)
    (10.06.2008 10:23)

aceto balsamico

    verdiği aradan sonra tekrar geri dönerek sevenlerini üzmemiş blog. euro 2008 sensiz çekilmezdi aceto.

    (bkz: bülent timurlenk)
    (10.06.2008 10:21)

fransız sokağı

    ****
    taksim'de galatasaray lisesi'nin tam arkasında kalan aşağıya doğru merdivenlerden indiğiniz, girişinde bir ara dedektör * bulunan güzel sokak. asıl ismi cezayir sokağıdır. geçirdiği restorasyondan sonra ismi de değişmiştir. hatta gelen tepkilerden sonra adı tekrar cezayir sokağı olarak değişmiştir. insanın kafasını karıştıran bir sokaktır. bildiğim kadarıyla şu anda girişinde cezayir sokağı yazar.

    adı ne olursa olsun * sevimli bir sokaktır, arada sırada gidilip bir kahve içilmesi insanı mutlu eder.
    (10.06.2008 10:04)

milli takım reklamları

    euro 2008'in gelmesiyle mantar gibi her yerde çoğalan reklam kampanyalarıdır. insanı uyuz eder, en azından ben uyuz oluyorum. aklıma ilk çırpıda gelen birkaç örnek vermek gerekirse,
    -hadi diyelim ki servet'in bir adam çalımlayıp öyle gollük bir orta yapabileceğine, emre'nin de mükemmel volesine inandık * tuncay'ın sevincine inanamadığım, dolayısıyla ters tepen bir reklam
    - turko gibi saçma bir isimle olmamış dedirten, soyunma odasında o kadar dev sesi geldikten sonra kapıdan ilk sabri'nin çıktığı "bu mu lan dev" dedirten garanti reklamı *
    - sabri'nin ilginç bi şekilde ortada üçlü çektirdiği yapmacık iddia reklamı
    - tam milli takımla alakalı olmasa da, ne anlatmak istediğini anlayamadığım euro 2008 furyasından yararlanan "mutluyum mutlusun mutlu" mutlu akü reklamı,
    - coca cola reklamı ki şarkı olmamış
    - benim oğlum panteeeeer panteeeeer dedirten ttnet reklamı. *

    her işin b.kunu çıkarttığımız gibi bunun da çıkarttık efendim. afferin bize. milli takımına antipati besleyen bir millet olmamız an meselesi. *
    çok mu zor her olayda realist, makul olmak? çok mu zor işin sınırını bilmek, biraz da ileriyi düşünerek adım atmak?
    (10.06.2008 09:40)

what a pity

    diyarımızın yeni vampirlerinden biri. ayrıca ingilizcede tüh tüh, ne yazık anlamlarında kullanılır. ama hiç bir zaman bir oh sheet olamamıştır.
    (10.06.2008 09:23)

saki

    sol çerçevede adını gördüğümde "acaba geri mi döndü" diye bir an mutlu olduğum, yazılarını da kendisini de özlediğim kıymetli abim.
    (10.06.2008 08:53)

platonik aşk

    en güzel aşk diyenlerin çaktırmadan masanın üzerinde duran sağ elime ve aradan çıkan baş parmağıma bakmalarını rica ediyorum. insanın bir tarafı rahatken platonik aşk güzel gelir, hayatında birisi varken bile platonik aşk güzel gelir ama insan o karşılıksız aşkı yaşıyorsa * ve kişi asla ulaşılamayacak bir konumdaysa işkencenin en büyüğü başa gelmiştir de bünyenin haberi yoktur. allah düşürmesin.
    (10.06.2008 00:45)

karmaya teşekkür eden vampir

    yapılması gerekeni yapan vampir değildir. olayda yapılması gereken birşey yoktur. evet artı vermiş sağolsun diye düşünürüm, ama bana sadece "+" yazan birine de vakit ayırıp teşekkür ederim yazmam. uzun uzun yazar yorumunu burda şöle düşünmüşsün helal olsun der, burası bilmemne olsa daha iyi olmaz mıydı der o zaman cevap yazarsın.
    çıkarımlarda bulunmaktan sapıkça zevk alan bir milletiz. bencillikten omuzlarımıza yüklenen ağır sorumluğa kadar yüzlerce çıkarım yapılabilir bu konudan. haydi vampirler göreve
    (10.06.2008 00:27)

tag

    almanca da gün.
    ayrıca feysbuk sayesinde dilimize yerleşen bir kelime, etiketleme tanımlama anlamına gelen ingilizce sözcük. cümle içi kullanımı:
    kızım ne güzel çıkmışım taglesene beni şu fotoda
    (10.06.2008 00:09)

karmaya teşekkür etmeyen vampir

    diğer bir üyesi olmaktan gocunmadığım oluşum. tamam karmada bir yorum gelir, soru sorulur o zaman cevap yazarsın da, "iyiymiş +" yorumuna teşekkür etmenin amacı ne? sevgi pıtırcıklığı.
    (10.06.2008 00:03)

biz erkek değiliz

    "bu kişileri reddeden erkekler olarak..." bu ne saçma bi popülizm? ne gereksiz bir çıkış? ilgi çekip edindikleri üye sayısı ile doğru orantılı egolarını doyuran salak zihniyetin saçma ürünü bir grup. afferin, hatunların dikkatini çektiniz anlayışlı duyarlı erkekler olarak prim yaptınız. sanki 10 erkekten 9u tecavüz etmenin, öldürmenin erkeklik olduğunu düşünüyor bu ülkede.

    hepiniz kadınsınız anasını satıyım. erkeklik bende kalsın.
    (10.06.2008 00:00)

demokrasi döneminin artık sonu geldi

    anayasa mahkemesi'nin türban kararını iptal etmesi, cumhurbaşkanlığı seçim süreci, e-muhtıralar, e-darbeler derken insanın aklına ister istemez takılan önerme.
    (09.06.2008 23:50)

cumhuriyet döneminin artık sonu geldi

9 haziran 2008 hollanda italya maçı

    turnuvanın şu ana kadarki en güzel, en keyif veren maçı. hollanda son dünya şampiyonu karşısında tek kelimeyle döktürmüş ve 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılmıştır. goller van nistelrooy, wesler sneijder ve giovanni van bronckhorst dan gelmiştir. edwin van der sar* yaptığı mükemmel kurtarışlarla maça damgasını vurmuş, hollandayı daha çok izleyebilmemiz için hollanda finale kadar çıksın dedirmiştir.
    (09.06.2008 23:45)

türkiye a milli futbol takımı

    reklamlarda oynadıkları kadar sahada oynasalar bizi milletçe daha mutlu edeceklerine inanığım milli takım. annelerine çekmişler.
    (08.06.2008 22:38)

sayfa: 1-2-3-4-5...-34

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.