göztepe

    dünyanın en büyük derbilerinden birinin tarafı. karşıyaka ve istanbul ile girdiği rekabette ne yazıkki son yıllarda geriye düşmüş efsane. takımına delice bağlanmış uğruna otostopla izmir'den konyaya sideye giden taraftarı olan takım.

    semtini ise beğenmem. ben bornovalıyım yani orta halliyim. göztepe'nin jonjonluğunu ve o dar basık sıkışmış yerleşimini sevemem.
    (04.08.2007 22:24)

ülkücü

    mhp'nin tabanı. ama mhp'nin milliyetçiliğini savun(a)mayan bilgisiz, kendi menfaatleri için ocaklara girip ocakları yozlaştıran ve kavga eden güruh. kitap okumaz, afiş okumaz, sol nedir, sağ nedir, neden pkk var, neden milliyetçiyim sorularını sormaz kurtçuklar. delikanlıyız diye ortalarda gezip, tek bir solcuyu 10 kişi döven güruh. solcularda 10 kişi dövüyomuş. banane kardeşim sen delikanlıyım diyosan tek dövcen. ben kavga taraftarı değilim ama madem bi halt yiiyon erkekçe ye.

    aslında onların asıl sorunu kendilerinde değil. sorun milliyetçilikte
    (04.08.2007 22:12)

ömer lutfi mete

    yazılarını sabah gazetesinde okumaya başlayıp, her yazısını okuduktan sonra tam düşündüklerimi yazmış dediğim şair,yazar,senarist.
    senaristliği istemediği halde, hayatını istediği şekilde idame ettirmek için senaristlik yapmaktadır.
    Şiirlerinde ise necip fazıl etkisi hissedilir. Şehidin destanı, gülce, Şuhname en hoş şiirleridir.
    yazıları ise biraz ağırdır. Çok fazla eski kelime ve tamlama kullanır.
    Romanlarında ise kesinlikle kendi bulunur. asker ile cemre romanındaki farklı kurgusu okuyanı fazlaca etkiliyor.

    Şu anda gazeteport'ta ve renkli'de yazmaktadır.

    ayrıca: http://www.omerlutfimete.com
    (04.08.2007 22:01)

sayfa: 1...-47-48-49

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.