tunalı hilmi caddesi

    genelde tiki denen bazı kişiliklerin takıldığı yere denir.

    tunalı hilmi onun dışında cennete mekandır ve girişinde kuğulu park adını taşıyan çok güzel kuğu ve de ördeklerle dolu bir park bulunmaktadır.
    (31.07.2006 20:01)

fizikçi

sandık içi

    ersin karabulut adındaki bir karikatüristimizin penguen dergisinde çizdiği bölümün adı. çoğu zaman güldürmeyi amaçedinmemiş, insanı mutlu eden ve okudukça eğlendiren köşe. bu köşenin içinde insan aynı zamanda kendisini bulabilir ve sadece kendisinin yaşadığını düşündüğü şeyleri başkasının da yaşadığını anlayabilir.
    (31.07.2006 13:47)

anti soad

    www.anti-soad.tr.cx adı ile kurulmuş ve system of a down grubu karşıtı olan dünyanın ilk ve tek topluluğudur. şu an sitenin v4üne sahiptir; 3. forumunda 2000 üye üstünde yaşam sürmektedir. şu an adresi http://www.anti-soad.org olarak değişmiş olup; site system of a down a karşı birçok iş başarmıştır.

    değer görülen işleri; system of a down'ın resmi sitesindeki fan art bölümünden türklere ve bayrağımıza hakaret içeren bir resmi kaldırmaları ve holy mountain'e karşı yeni şarkılar yazıp yorumlamalarıdır. site yakın zamanda sponsor bulduğunda anti-soad fest yapmayı planlamaktadır.

    bunun dışında sitedeki adminler, siyasi kapışmaları önlemeye ve refah; küfürsüz bir ortam yaratmaya çalışmaktadırlar.
    (31.07.2006 13:38)

pickpocket

    grup elemanlarıyla tanıştığım en kısa zamanda ankara'ya beklediğim bana göre rock yaptıklarını düşündüğüm mükemmel grup. elemanlar istanbul'lu olup; aralarında üzülerek belirtmeliyim ki en yaşlıları muratay'dır. muratay ve kaan'a system of a down demeyin; anti-soaddırlar. yakındaki konserlerin birinde muratay anti-soad tişörtüyle sahne alacak ve ayrıca anti-soad fest'e çıkma ihtimalleri de var. (anti-soad fest sponsor bulduğunda )

    grup üyelerine bakarsak:
    onur: vokal
    muratay: bass
    kaan: gitar
    barbaros: gitar
    emin: davul
    (30.07.2006 20:33)

system of a down

    türkler tarafından dinlenmesi tasvip edilmeyen rock grudur. internet sitelerinin fan art'ında bir dönem türk bayrağının ay ve yıldız kısmı yuvarlak içine alınıp üstü çizili; kenarında ise: liar! killer! demon! yazılı bir resmi barındırımışlardır. http://www.anti-soad.org adresi ise bu gruba karşı kurulmuş ve bin bir türlü mesajlarla bu resmin kaldırılmasını sağlamıştır. (dracula'ya teşekürler)

    aynı zamanda grup holy mountain şarkısı içinde direk türklere küfretmiş bulunmaktadır. bunun yanı sıra ermeni soykırımını desteklemekte ve her yıl 24 nisan tarihinde türk tarihi ile dalga geçen konser afişleri bastırmaktadırlar. bunun yanı sıra onca insanı soykırımla kandırmaları ve 31 mart'ı görmezden gelmeleri de cabası...
    (30.07.2006 20:19)

kedi

    latince adı felis olan hayvan. kimi insanlar tarafından nankör olarak görülse de aslında içinde kendi huzurunu bulmuş tek hayvandır diyebiliriz. örnek olarak: tereddüt etmeksizin uyuyabilen, çevrede olup biteni bir kulak hareketiyle çözebilen, atik, çevik, sporcu asil bir hayvandır. özellikle bu kedi denen varlığı iyice düşünürseniz birçok yeteneğin kendilerinde toplanmış olduğunu göreceksiniz.
    (30.07.2006 19:52)

fenerbahçe

    atatürk'ün tuttuğu ve aynı zamanda desteklediği takım.
    (30.07.2006 17:44)

frp

    genelde bir oynanmaya başlandığı zaman en az 3 saat başından kalkılmayan oyundur. d&d ile sınırlı kalmayıp aynı zamanda ortamı yaşamak ve daha çok eğlenmek için oynadığı karakterin kıyafetlerini giyip silah taşıyan, dahilik ve delilik arasındaki ince çizginin üzerine konuşlanmış kişiler de bulunmaktadır. oyun bir rol yapma oyunudur ve ortaçağ' dan esinlenerek yapılmıştır.

    (bkz: role playing game)
    (30.07.2006 17:39)

breaking the habit

    insanın her dinlediğinde sigara/eroin vs. bağımlı maddelerden kurtulması gerektiğini düşündüren güzel şarkı.
    (30.07.2006 17:26)

fantastürk

    eskiden yazar vitrini olarak kullanılan; şimdilerde ise eski yazar vitrinliğini tamamen kaybetmiş site. şimdi paylaşmak istediğimiz hoş yazıları nerede yayınlayacağımızı düşündüren ve her siteye girişimde üzüldüğüm ve diğer yazarları da kesinlikle üzmüştür diye düşündüğüm yer.
    (30.07.2006 17:15)

ersin karabulut

    ilk zamanlarda kargacık burgacık küçük yazılarından dolayı insanın okumak istemesinin gelmediği ama keşfedince de sadece penguen adlı mizah dergisini onun için almayı düşündüren insan. penguen dışında da lombak'da çizen karikatüristimiz. aynı zamanda yabancı internet siterine de adını duyurabilmiş kişilik.
    (30.07.2006 17:02)

çilekeş

    kuruluşundan bu yana 3 kez bass gitaristini değiştirmiş olan sıkı bir rock grubudur. ilk albümleri y.o.k. ile fazla çıkış yakalayamamış olsalar bile ileride kurban'ın yerini alabilecek derecede güçlü olduğu varsayılan bir grup. aynı zamanda çıkış zamanında bilinmedik bir tat veren manga'nın ardından çıktığı için sönük kaldığı düşünülmüştür.
    (30.07.2006 16:57)

sayfa: 1...-7-8-9

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.