genel istatistikler
toplam62
bugün0
dün0
bu ay0
geçen ay0
toplam +7
toplam -0

tobb etu

    bu sene ogretime baslayacak olan guzel sanatlar fakultesi ile birlikte, dort fakulteye sahip ankaranin en yeni universitesidir. adindan da anlasildigi uzere, ekonomi bolumu amiral gemisidir. yapilan transferlerle, bolum yildizlar karmasina cevrilmistir. sureyya serdengecti, fatih ozatay, guven sak, abdullatif sener, tuncay teksoz gibi kamu kokenli hocalarin yanisira akademik kariyerlerini turkiye'de surdurmeyi secmis bir cok ogretim gorevlisini de bunyesinde barindirmaktadir.
    oss tercihlerinin yapildigi donemlerde, genclerin kullandigi bir cok medya organina reklam vermesiyle de fark yaratmaya calismaktadir.
    (04.08.2007 22:20)

ekonomi

    zor ve karmasik, gunluk hayata dair problemlerin cozumu icin varsayim yapmanin neredeyse bir zounluluk oldugu bilim dali. her ne kadar bir bilim dali olarak kabul edilse de, her kesimden insanin hakkinda en cok ahkam kestigi alanlardan biridir. zira herkesin gunluk hayati, bir sekilde ekonomi ile cakismaktadir.
    (04.08.2007 22:15)

sayfa: 1...-3-4-5

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.