ahmet necdet sezer

    dün yaptığı ( pardon yapmadığı ) dışişleri müsteşar yardımcıları atamalarından sonra; hala tarafsızdır, şöyle ilkeli, böyle tutarlıdır, diyenlere şaşamıyorum bile. sayın sezer daha önce kendisinin büyükelçi olarak atadığı kişilerin müsteşar yardımcılığı onaylarını geri çevirmiştir. üstelik hiçbir gerekçe göstermeden.
    bravo diyor, kalan iki aylık çalışma süresinde daha nelerle karşılaşacağımızı dört gözle bekliyoruz efendim.
    (15.03.2007 02:48)

ibrahim sadri

    3 aydır marmara fm' de, sabah sabah ibrahim sadri adlı bir program sunmaktadır.
    (15.03.2007 01:51)

kürtaj

    tıbbi zorunluluk olmadan bir gebeliğin sonlandırılması cinayettir. hemen herkes biliyor ki korunmasız cinsel ilişki sonucu hamile kalma ihtimali yüksektir. baştan tedbir almayı düşünmekten aciz insanların daha sonra hiçbirşey olmamış gibi ortalıkta dolaşmaları çok acı. üstelik bir çocuk için maddi manevi bir çok fedakarlığı ( hatta ölümü ) göze alan insanlar etrafımızda ise.
    (14.03.2007 06:55)

ezan okunurken müziğin sesini kısmak

    namaz kılmadığı halde ezan okunuyor diye müzik sesini kısanı anlayamıyorum. herkes bilir ki namaz farzdır, bunu yerine getirmeyenin saygı, adet vb diyerek müzik sesi kısması pekte mantıklı değil.
    (14.03.2007 02:05)

hatırla sevgili

    kıyafet, konuşma gibi ayrıntılar da dönemini çok güzel yansıtan ancak taraflı olduğu kesin olan, yine de cuma akşamlarını iple çektiren dizi. ayrıca müzikleri çok güzel. özellikle kimse bilmez
    (13.03.2007 02:45)

sayfa: 1...-4-5-6

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.