samanyolu haber

    sloganı, sanal alemde gerçek haberin adresi olan haber sitesi.
    (23.08.2006 18:58)

seyran tepe

    galatasaray'ın, buradaki bir araziye stad yapmayı düşündüğü için isminin 'aslantepe' olarak değiştirilmesini istediği istanbul semti.
    (23.08.2006 18:53)

hakan şükür

    türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olup arkadaşları tarafından 'golcü' lakabıyla anılır. bir zamanların milli takım hocası ersun yanal'ın, kendi kendini yalanlar bir şekilde kadroya almadığı ve bundan dolayı da "ersun yalan, kral hakan" tezahüratının ortaya çıkmasına sebep olduğu kişidir. kral oluşu, bu tartışmalardan sonra daha bir tescillenmiştir çünkü rüştünü tekrar ispat etmek için ekstra gayret göstermiş ve hakkındaki acımasız sayılabilecek eleştirileri tersyüz ederek dimdik ayakta durmasını bilmiştir. kendisi ayrıca çok iyi bir kaptandır; zira galatasaray maddi imkânsızlıklar içindeyken paraya ihtiyaç duyan futbolculara ve tesis çalışanlarına hasan şaş ve ergün'le beraber destek olmuş, takımının 2006 yılı lig şampiyonu olmasında arkadaşlarına hem saha içi hem de dışında sahip çıkarak da önemli bir rol oynamış ve düzenli hayatıyla gençlere iyi örnek olmuştur. sonuç olarak, hakkında kısa bir yazıya sıkıştırılamayacak kadar çok şey söylenebilecek önemli bir sporcudur. biz, 'damla, deryaya delalet eder.' diyerek bu kadarlıkla iktifa edelim vesselam?
    (23.08.2006 18:23)

sayfa: 1...-25-26-27

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.