küçük emrah

    bir insanın başına gelmesi en zayıf ihtimaller toplanır, bir cafede buluşurlar. zaman ve mekanda anlaştıktan sonra, bu vahim ve insana göz seğirten olaylar bütünü toplanıp, kaşları en yıkık, omuzu en çökük, en fakir, en gururlu, içten içe " yarabbim ne kadar acı varsa ver bana" diyen bir tip ararlar. nihayetinde karşılarına emrah çıkar, üstelik küçüktür de!
    işte bu film boyunca kah bakkal tezgahının arkasında annesini arayan, kah genelevlerde kızkardeşini kovalayan, kah hapishanelerde babasını ziyaret eden ve ömrümüzden 2 saati çalan,bir türlü büyüyemeyen kahramanımızın adıdır küçük emrah.
    sezercik, ahmetcik, abdulgaffarcık gibi versiyonları çıksa da, tek geçerimiz küçük emrah' tır.
    acı adama yakışıyor yahu.

    ve kahramanımızın tebessüm ettiği bir film bulunursa, şiddetle arşive eklenmeli
    (20.07.2006 00:34)

welcome home

    ugly kid joe 'nin metallica' dan daha iyi seslendirdiğini düşündüğüm, metallica parçası
    (19.07.2006 22:37)

haşmet babaoğlu

    90 dakika adlı programda, eninde sonunda hıncalla aynı fikri paylaşan, uzlaşmacı, sevimli yazar...
    (19.07.2006 21:54)

efes pilsen

    yabancı filmlerdeki kavga sahnelerinde kafada şişe kırmak olayı görüldüğünde, "ya bizim barlarda efes şişesiyle kafaya vurulsa?" sorusunu akla getirip, şişeyi yiyenlerden birçoğunun beyin kanamasından öleceğini, geriye kalanların ise kafa tası çatlağı - travma gibi dertlerden muzdarip olacağını düşündüren, içildiği gecenin sabahında tüm gece boyunca çamur yemiş hissi uyandıran ve kafadaki iri demir bilyenin bir sağa bir sola gitmesiyle insanı kıvrandıran güzide alkollü içki.(bkz: bira)
    (19.07.2006 21:35)

haggard

    kurucusu da asis nassari dir. grup an itibariyle 16 kişiden ibarettir. gaz parçalarının yanısıra, başucu mahiyetinde eserleri de vardır. duruşu ve kimliği olan, sadık ve ne istediğini bilen bir dinleyici kitlesine sahip, gruptan ziyade topluluk. topluluk, görmeniz pek mümkün olmayan bir canlı performansa sahiptir, playback midir değil midir, muamma, ki ben sanmıyorum...
    (16.07.2006 20:30)

sayfa: 1...-34-35-36

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.