paper moon

    rezarvasyonsuz gidemeyeceğiniz, gitsenizde giremeyeceğiniz, girsenizde barda kös kös oturacağınız pahalı ancak gayet hoş mekan .. zaten her gün yemek yiyeceğiniz biryer değildir arkadaşlarınızla gittiğinizde gerçekten hoştur akmerkezdedir fiyatları pahalıdır ama dediğim gibi her gün gitmediğiniz biryerdir .. alıcağınız bir ayakkabı vardı ise o gün için paper moon'da yemek yada ayakkabı diye seçim yapmanız gereken * restorandır ayrıca ..
    (06.09.2007 16:00)

perde takmak

    boyu yetmeyen annelerimizin benim gibi zavallı oğullarına yada uzun boylu kızlarına yaptırdığı eylem ..
    (06.09.2007 12:52)

aşkın nur yengi

    küçükken adını aşık nur yenge diye telaffuz ettiğimde ablamın gülmekten öldüğünü bilirim kendisiyle ilgili, bunu ablam söyledi ordan biliyorum yani .. çook küçüktüm yani .. bakın gerçektenn (bkz: kurtardım mı dersiniz) he? (bkz: xd)
    (06.09.2007 04:03)

bay j

    amerikanvari esprileri ve amerikan sitcomlarında sıkça duyabileceğimiz kalıp sözleri şovlarına mükemmel bir biçimde sentezleyerek power fm'in yardıran vj'i ..
    ilk dinleyenlerin fazlasıyla yadırgayacağı kaçınılmaz, kesindir. en büyük özelliği birbirine karıştırmadan hepsi anlaşılacak bir biçimde dakika içinde yüzlerce kelime söyleyebilmesidir kesinlikle (bkz: ceza) bu kelimelerin arasına sıkışmış yüksek bir ses tonunda ''hadi ama'' ''lanet olsun dostum'' ''seni aşağılık ne yaptığını sanıyorsun ha'' gibilerinden kalıpları çokca duyacaksınızdır ..
    bu adam lakabını niye bay j koymuş ki? j harfi ile başlayan kaç harf var sanki? niye j ki tam bir amerikan özentiliği!! diyenlerimizede gerçek adının jerfi benveniste * olduğunu söylemekte isterim .. ispanyol asıllı bir türk annesi ve italyan bir babası olan italyan vatandaşıdır ayrıca.

    kendisinin geçmiş yayınlarından akla kazınıp unutulmayanları:
    bazen sevgili dinleyiciler, şehir hayatından, trafikten, bu koşuşturmacadan çok sıkılıp sessiz bir dere kenarında çok sevdiğiniz bir arkadaşınızla konuşmadan anlaşarak günlerce sıkılmadan suyun şıpırtısını dinlemek istemiyor musunuz sizde??
    * * işte ben hep öyle hissediyorum! bu yüzden sürekli kafamda bir şıpırtı sesi var!! ve her anons arasında tualete gitmek zorunda kalıyorum * lanet olsunn!!

    bazıları 15 senemi bu işe vermiş olmama rağmen bu iş için uygun olmadığımı söylüyor .. hala .. bakın, öz güvensizlik, insanların moralimi bozmalarına izin vermek, utanç, gurur gibi duyguları çok geride bıraktım .. hem hangimiz hangi iş için süper uygunuz ki söylesenize he? ha şunu söyleyin kaçımız istediğimiz ve bize uygun bir işte çalışıyoruzz?? hangi radyo şovmeni eğitimini almış ve süper uygunlukta ki bu iş için? artık günlük hayatımıza bakın, elektrikçi değiliz ama evde ampulumüzü değiştiriyoruz, marangoz değiliz ama cilası çıkmış iskemleyi cilalıyoruz, şef değiliz ama cheesecake yapmayı öğreniyoruz ve yapmayı deniyoruz evde, jinegolok değiliz ama ... -gülme efetiyle beraber sizde dağılırsınız burda, tamamlanmamıştır cümle ama ne gerek var ki- * her neyse adım bay j siz benim ne demek istediğimi anladınız zaten bir espri yapıcam diye bin tane yalan söyledim, herkes benim bu iş için biçilmiş kaftan olduğumu düşünüyor * * ben bir jinegolok olmak için doğuştan yetenekli olduğumu düşünüyorum çünkü kadınlara çok değer veriyorum, onlar için biraz daha fazla birşey yapmak isterdim .. herşey her zaman senin hakkında olmalı he bay j? * * * şımarık bir prenses gibisin bazen .. eeeömm.. şımarık bir prens desek??

    evlilikle ilgilide evlilerin ve evlemeyi düşünen bireylerin fikirlerini bir kez daha düşünmesini değil, dünyanın en aptalca eylemini gerçekleştirmenin eşiğinden onları kurtardığı için direk bay j ye teşekkür edeceklerdir .. bunu ben değil bay j kendisi garantisinide vererek söylüyor .. bol bol kilosuna göndermelerde bulunur kendisi
    geveze ile kendisininde bir grupları vardır ayrıca (bkz: fazla mesai)
    (06.09.2007 03:52)

çalar saat

    alarm çaldığında üzerindeki susturma tuşu parçalanasıya yumruklanan saat .. * *
    (05.09.2007 17:33)

yoğurtlu makarna

    üzerine sosla kıymada eklenildiğinde kolay yoldan mantı yapmış oluyorsunuz ayrıca .. yoğurt yerine toz şekerde tercih edilir * * *
    nedense aklıma geldi (bkz: lazanya)
    (03.09.2007 14:27)

maverick

komagene

tornet

    çağrışım olarak (bkz: kornet)
    (28.08.2007 13:49)

sana mı kaldı memleketi kurtarmak

    ayrıcada bir tesseli, kendini avundurma yöntemidir. yanlış olan bir eylem gerçekleştirildikten sonra ''amaan memleketi biz mi kurtaracağız'' der vurdumduymaz şahsiyetler * *
    (25.08.2007 18:54)

baba

    aynı zamanda diyarımıza yeni gelmiş vampire .. hoş gelmiş
    (25.08.2007 13:50)

kirli sakal

    yakışanın kullanıp yakışmayanın derhal kesmesi gereken sakal tipidir. yakışmayana fazlasıyla kötü durmaktadır zira .. * *
    (25.08.2007 03:38)

kırkayak

    fıkralara konu olmuş meşhur böceğimsi..
    (25.08.2007 03:28)

anne ben vampir oldum

    durumun açıklanmaya çalışılması üzerine iyice batması muhtemeldir..

    x kişi kabul mailini görür ve sevinçle duvara paralel bir biçimde sıçrar, anne annedir tabi yine merak edip sorar..
    -kızım ne oldu tavana çarpıcaktın az daha
    +vampir olmuşum anne vampir dur öpücem içimden geldi
    -öyle vampir vampir öpme dur bi anlat ne vampiri bu?
    +anne bi sözlük internette orada yazarım
    -senin kardeşini gezdirme sözün noldu buarada? unuttum sanma
    +ya amaa..
    -hadi hadii.. çocuk bekliyor giyindi bırak vampiri kumpiri..
    +ühüü...

    bayan yazarlarımız için muhtemel sonlar:
    -anne vampir olduumm..
    +ay ne vampiri kız hergün ayrı birşey çıkarıyorsun.. geçenlerde de orlando bloomla evlencektin noldu?
    -ya anne o yine hayalim zaten de bu farkli bişi
    +ay ben anlamam farklı marklı baban meyve istiyor soy da getir bi iki şeftali..
    -ahh annem ahhh..

    -anne vampir olduumm..
    +uçuyomusun kızım sen şimdi.. benide anneannene bırak bari şimdi trafik falan hiç çekilmez
    -yaa uff anne bırak dalga geçmeyi şurda önemli bişe yapmışım.. hem vampirler uçabilitelerini * * * * taze kan aramak için kullanırlar sadeceee..
    +ay aman kızım bulaşma öyle şeylere falan ben okudum hem internetten kızları kötü kötü şeylere çekiyolarmış
    - yok anne bu öyle değil..
    +ben bilmem gazetede okudum valla, televizyonlar falan bas bas bağrıyolar
    -ay yok anne yok
    +neyse baban işten gelir birazdan bırak şunuda masayı kur bari..
    -vampiriz hale bak, vampir kesmiyor abi süpermen olmak gerek bazen * *

    (25.08.2007 02:53)

vampir paşa

    kralımızdan sonra * bir de paşamız olmuş.. hadi hayırlı olsun çıtır vampirimize.. taze diyardaşın nice nice güzel tanımlarını okumak dileğiyle ..
    (25.08.2007 01:46)

sayfa: 1-2-3-4-5...-10

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.