allah özenmiş de yaratmış

    'analar neler doğuruyor' formatında ancak bu deyişe karsın daha kibar bir söyleyiş biçimidir.
    (27.06.2007 00:37)

tanrı

    tüm evrenin yaratanı olduğuna inanılır. yüzyıllar boyu varlığı mantığa paralel bir şekilde inkar edilememiştir. dünyaca ünlü düşünür stefano elio d'anna'nında 'tanrılar okulu düş öğretisi' kitabının teması olan herkes kendisinin tanrısıdır düşüncesi çokca aklımı kurcalamış, kader gibi üzerinde çokca düşünüldüğünde yaratanı inkara bile götürebilen bir düşünce akımı.
    (27.06.2007 00:29)

digitürk

    son reklam filmindeki karsi komsu merve karakteriyle dijital platform olayını cok farklı bir boyuta taşımış, reklam senaryosunu sacma bulanların olmasına karsın kampanyanın kaçması durumunda zor da olsa olabilecek ihtimal bir durumdur tabi. bünyesinde yüzlerce kanal bulundurmasına rağmen hala daha nba tv'yi çerçevelerine dahil etmemelerini fazlasıyla ilginç bulduğum türkiye üzerinde en cok üyeye sahip televizyon platformu.
    (27.06.2007 00:11)

sayfa: 1...-8-9-10

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.