cenin pozisyonu

    kapali bir mekanda depreme yakalandığında ve kacma firsatinda yoksa sağlam bir cismin dibinde alinmasi gereken pozisyon.
    (22.08.2006 15:19)

ogame

    türk serverında yöneticiler tarafından oyuncu kayırma olayının ayyuka çıktığı,sık sık server hatası veren, bağımlılık yaratan, sanal gezegenelerin sanal galaksilerde dağıldığı ve sanal gemiler ile sanal savaşların yapıldığı şahsımında oynadığı web tabanlı strateji oyunu.ilk başlandığında oyuncu belirli bir seviyeye kadar saldırı koruması altındadır.oyun içinde diğer oyunculara mesaj gönderme özelliğide vardır.sevgiliden ayrılma, sosyal hayattan kopma, insan gördüğünde şaşırma nedeni olan ve oyuna başlamanızı sağlayan arkadaşınıza gece filo kaldırmak için uyandığınızda küfür etmenize sebep olan oyun.
    (22.08.2006 15:07)

administrator

    network ağlarında, internet sitelerinde ve forumlarda sınırsız yetkiye sahip user.bir nevi sanal tanrı.genelde ağırbaşlı, astıgı astık kestigi kestik, ağırbaşlı ve olabildiğince karizmatik birçok kullanıcının yahu resmini koysada nasıl biriymiş görsek dediği kutsal kişi.tehlikeli insan..
    (22.08.2006 14:40)

sperm

    bazı yetişkin insanlar tarafından cocuklara sorulan "kuş ötüyor mu?" sorusuna büyük bir grurla "evet" cevabını vermesini sağlayan sadece erkek kişilerde cinsel ilişki, masturbasyon veya birşekilde orgazm sonucunda cinsel organ tarafından salgılanan, bilimin ne kadarda gelişirse gelişsin klonlayamayacağını düşündüğüm mucizevi sıvı.cinsel ilişki sırasında hatun kişinin rahmine giden her sperm parçasının cocukla sonuclanma garantisi yoktur.halk arasında kısır denen insanlardada salgılanan ancak tıbbi tahliller sonucunda sperm sayısının düşük olduğu için üreme özelliği olmayan versiyonları da vardır.
    (22.08.2006 14:36)

öss

    devlet okullarında verilen egitimin yeterli olmamasından dolayi alielerin tum maddi imkanlarını zorlayarak cocuklarını özel dershanelere yollayıp hazırlanmalarına yardımcı oldukları ve birçok insan tarafından eleştirilen, tüm bu eleştirilere rağmen birtürlü alternatifi üretilememiş ve iyileştirme yapılamamış, 3 saat sonunda herşey bunun içinmiydi, başarabilecekmiyim aceba, cevaplarda sıra atlatmadım umarım, ya kazanamassam vs.dedirten ve buna istinaden gencecik beyinleri bunalıma itekleyen hatta ve hatta intihar sebebi olan üniversite giriş sınavı.
    (22.08.2006 14:21)

vampircik sözlük

    bilginin ve deneyimlerin bünyelerde yarattığı farklı tatlardaki etkilerini küfür, aşağılama ve hakaret etmeden de paylaşılabileceğini gösteren, en azından bu amaçile yola çıkmış olan çok yakında kendi alanında hakettiği yere ulaşacağını düşündüğüm oluşum.
    (22.08.2006 14:00)

sayfa: 1...-28-29-30

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.