gambit

    kumarbaz super kahraman. nelere ozendiriyorlar cocuklari. *
    (28.04.2007 01:14)

ölmek

    basima geldiginde artik dolma, balik, sarma, doner, kokorec, kunefe vs. yiyemiyecegimi bildigim icin "ne kadar gec o kadar iyi" dedigim eylem. demek ki hayat guzel yemek yemekten ibaretmis bana gore...
    (28.04.2007 01:01)

kafisap

    tam bir izmir kizi olan kafisap adli vampir ayni zamanda benim manevi kardesim ve izmirde sahilde balikciya goturcegime soz verdigim super tatli bir insandir. en acayip zamanlarimda karsima cikip aklimi basima toplamamda yardimci olmus ve sonu olmayan bir dostlugu baslatmistir. operim koklarim guzellikler hep onunla olsun isterim.
    (28.04.2007 00:54)

blonde redhead

    yeni albumlerine adini veren 23 adli sarkilarina ilk videolarini cekmis olan grup. video youtube ve turevi sitelerde bulunup izlenebilir. bu sarkiyla kazu makino beni bir kez daha o buyuleyici sesine asik etmeyi basarmistir.
    (27.04.2007 23:10)

john myung

    dream theater adli grubun bas gitaristi. 1967 yilinda dunyaya gelmistir ve dream theateri lise arkadasi john petrucci ile beraber kurmustur. dinlenmeye doyulmaz bas sololari yazmistir. alti telli bas calar ve harmonikleri kullanmayi cok sever. john myung progressive bass concepts adli * bir dvdsi de mevcuttur. dvdde bulunan ve kendi yazdigi bas solosu olan solar groove adli sarkisi studyoda artislik yapmak icin ogrenilip calinabilir. *
    (27.04.2007 23:05)

liquid tension experiment

    Sadece muzikleri degil tipleri de cok benziyor bu arkadaslarin dream theater elemanlarina. * dream theater in bas gitaristi olan john myung ne kadar yetenekli bir muzisyen olsa da tony levin cok farkli bir hava yaratmistir grupta. king crimsonin psychedelic bas rifleri ve enerjisi liquid tension experiment a cok yakismistir. baska album cikarmayacak olmalari gercekten uzucudur.
    (27.04.2007 22:41)

turban cankaya da

    cumhurbaskaninin esinin turbanli olmasi bazi tanimlarda soylendigi gibi gercekten cok dogal bir durumdur. kadinlarin cogunun basi kapali olsun olmasin cok onemi yok *. burada asil onemli olan, ne yazikki turkiyede yillardir turbanin bir propaganda aleti olarak kullanilmis olmasidir. new york times adli gazete abdullah gulun adayligi aciklandiktan sonra ki gun laiklik tehdit altinda diye bir haber yayimlamis ve potansiyel first ladynin aihm'ye yaptigi basvurudan bahsetmistir. boyle olacak olan ne ilk haberdir ne de sondur. abdullah gulun * soyledigi bir laftan aldigi bir karadan yaptigi bir aciklamadan sonra, bazi kesim bunu cok guzel alet etmeyi bilecek ve siyasetteki gerilimi arttiracaktir. turban meselesi bu yuzdendir ki her iki tarafin oyuncagi olup temcit pilavi gibi durmadan onumuze surulecektir. cankayadaki potansiyel turbana olan tepki cumhurbaskanin esinin dinine bagli olmasindan degil bu konunun propaganda unsuru olarak kullanilacak olmasindan dolayidir. herkes istedigi gibi ibadetini yapsin turbanini taksin fakat uluslararasi platformda baskalarinin eline koz olcaksa otursun bir daha dusunsun.
    (26.04.2007 19:16)

unicorn

    heroes of might and magic 5 adli oyundaki unitelerden biridir. unicorn glade adli binadan uretilebilir. cok guclu olmasa da blind buyusu yapabildigi icin kesinlikle ordu da bulunmasi gerekir. savasa girecekseniz ve paraniz kisitliysa orduya cok fazla sayida unicorn koymak mantikli olmayabilir. bir kac unicornla savasin baslarinda karsi ordunun guclu bir askerine blind yapabilirseniz paranizi guclu askerler icin harcadiginiz ordu galip gelebilir. ayrica kalenizin levelini yukseltip gerekli upgradeleri de yaparsaniz silver unicorn uretmeye baslayabilirsiniz. silver unicornin damagei daha iyidir ve daha fazla hit pointe sahiptir.
    (24.04.2007 04:37)

rob dougan

    sydney dogumlu super yetenekli muzisyen. adamin kim oldugu bilinmese de matrix serisinin soundtrackinde yer alan clubbed to death sarkisi bir kere duyulduktan sonra akillarindan cikamamistir cogu insanin. bu sarki matrixten sonra bir cok filmde daha kullanilmistir. 2002 yilinda ingilterede cikardigi furios angels adli albumu bastan sonra hic sarki atlamadan dinlenilecek guzelliktedir. sesi cok guzel olmasa da gercekten cok gucludur ve bana eski blues sanatcilarini hatirlatir. sarki sozlerini de kendi yazan rob d bu konuda da yetenekli oldugunu kanitlamistir. furios angels adli sarkinin sozleri soyledir:

    like a sentence of death,
    i got no options left,
    i've got nothing to show now.

    i'm down on the ground,
    i've got seconds to live,
    and you cannot go now.

    'cause love, like an invisible bullet shot me down
    and i'm bleeding, yeah i'm bleeding
    and if you go, furious angels will bring you back to me.
    they will bring you back to me.

    you're a dirty needle,
    you're in my blood and there's no cure in me, yeah.
    i wanna run, like the blood from a wound
    to a place you can't see me.
    'cause love, like a blow to the head has left me stunned
    and i'm reeling, yeah i'm reeling
    and if you go, furious angels will bring you back to me.

    you're a cold piece of steel between my ribs
    and there's no saving me, yeah.
    and i can't get up,
    from this wet crimson bed that you made for me.
    that you made for me!
    'cause love like a knife in the back has cut me down
    and i'm bleeding, yeah i'm bleeding,
    and if you go, angels will run to defend me, to defend me.

    'cause i can't get up, i'm as cold as a stone,
    i can feel the life fade from me.
    i'm down on the ground, i've got second to live,
    and what's that waits for me, oh that waits for me!
    'cause love like a sentence of death, left me stunned,
    and i'm reeling, yeah i'm reeling,
    and if you go, furious angels will bring you back to me.

    gordugum kliplerinde rob d durmadan bir yerlere savrulur kendini parcalar.
    (24.04.2007 00:00)

ideal kadın

    kisiden kisiye gore degisecegi icin bir degil milyon tane vardir ideal kadinlardan. yalniz her farkli ideal kadinin bir ortak yani vardir ki bence o da iyi yemek yapabiliyor olmasidir. erkegin kalbine giden yol midesinden gectigi icin ideal kadin kesinlikle cok iyi yemek yapabilmelidir.
    (24.04.2007 04:10)

since i ve been loving you

    bu sarkiyi cok ozel yapan gerceklerden bir tanesi de sarkinin gitar sololarinin tamamen dohaclama calinmis olmasidir. dinledikce aglayasi gelir insanin.
    (24.04.2007 04:04)

mars

    buyukluk olarak dunyaya en cok benzeyen gezegen venustur. mars yuzey sekilleri olarak cok benzemektedir. gezegenin renginin kirmizi olmasi ise yuzeyindeki demir maddesinin cokluguna baglidir. bu gezegen ayrica olympus adli bir yanardaga sahiptir. bu yanardag 700 kmlik capi 25 kmlik uzunlugu ile gunes sistemimizdeki bilinen en buyuk yanardagdir.
    (23.04.2007 22:42)

göztepe futbol kulübü

    karsiyakalilar olarak goztepeye ne kadar dusman bilinsek de uzulmeme sebep olmustur bu kulubun amator kumeye dusmesi. en kisa zamanda toparlanmasini ve eski guzel cekismenin yasanmasini diliyorum.
    (22.04.2007 02:07)

monopoly

    nedenini anlayamadigim bir sekilde bu oyunda tren istasyonlarinin hepsini ele gecirmek icin turlu maymunluklara girmisligim vardir. oyle tren istasyonlari baslarda guzel gelir getiriyor da sonra millet otelleri evleri dikince cok zayif kaliyor. uzerindeki tren resminden mi acaba* bu ilgi bu istek?
    (20.04.2007 10:22)

biz on katını toplarız

    kahveye gelen dayak yemis gencin:

    -beni parkta kistirdilar adam toplamislar cok kotu dovduler!

    demesi uzerine, kabadayinin * bu lafi soyleyerek olay cikarmasi muhtemeldir.
    (19.04.2007 23:19)

sayfa: 1-2-3-4-5-6

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.